התאכזבתי מסנהייזר

התאכזבתי מסנהייזר

קניתי MX550 . ולא התלהבתי . לא נראה לי שזה עולה על סוני שעולים 50 שח. ככה שמוגזם לשלם עליהם 150 .

stardust19

New member
עד כמה שאני זוכר אתה רצית לקנות

MX450 ןלא MX550......בכל מקרה אני אמליץ לך לשנות קצת את הEQ על מנת לשמוע ממש טוב כי הן אוזניות לא רעות אבל כל אחד והשמיעה שלו- את זה אני אמרתי כבר כמה פעמים פה בפורום...ובקשר לסוני שעולה 50 שח- אני יכול לומר לך בוודאות כי זה חיקוי של סוני היות ואוזניו מקוריות של סוני לא עולות 50 שח הו עולות בהרבה יותר- אלא אם כן קנית אותם באופיס דיפו והם כו מוכרים שמה זיוף (גם אני יכול להדפיס קרטון שכתוב MADE IN CHAINA אבל באריזה המקרית היה כתוס MADE IN WEST BANK.....חחח..
).

stardust19

New member
אחחח המוכרים האלה- רק כסף הם יודעים

לעשות אבל ללקוח הם יודעים לעשות רק צרות

למה נראה לך

שה 450עדיפות. הרי המפרט בשניהם זהה. וב 550 יש שלט ווליום וכבל עדיף.

למה נראה לך

שה 450עדיפות. הרי המפרט בשניהם זהה. וב 550 יש שלט ווליום וכבל יותר טוב.

bitonano

New member
סוני יותר טוב מסנהייזר???

דבר ראשון חזרתי עכשיו מפולין ואת את תגובתי הראשונה אקדיש לך. סוני לא יותר טוב מסנהייזר ברוב המקרים, סנהייזר היא חברה המתמחה באוזניות סוני לא.

TheRealDeal

New member
איך היה בפולין?

חוץ מזה.. אני לא ממש מסכים איתך, סוני היא דווקא כן חברה לאוזניות.. פשוט במחירים היותר נמוכים יש לה הרבה אוזניות זבל... אבל יש גם כמה סבירות

bitonano

New member
היא לא חברה זבל... היא חברה טובה

מאוד, אבל בכללי אם משוים חברות אוזניות אני חושב שסנהייזר לוקחת (במיוחד בשוק ה-HIGH END). בפולין היה אחלה... ראיתי הרבה דברים מעניינים...

TheRealDeal

New member
עדיין.. הייתי אומר שסנהייזר

לוקחת בLOW-END דווקא.. אפילו שאין לה הרבה אוזניות כאלה.. פשוט לסוני יש כמה אוזניות מעולות לפי מה שהבנתי בשוק הHI-FI.. בוא נגיד.. בטווח מחירים של האוזניות היקרות יותר של סנהייזר ובאותו טווח מחירים של סנהייזר - האוזניות של סוני, ואפילו בטווח נמוך יותר.. זה בעיקר עניין של טעם... הרבה לא אוהבים את האוזניות של סנהייזר, והרבה סוגדים להן... ומי שלא אוהב סנהייזר, אז גם אוזניות של סוני ב100 דולר יתאימו לו. אבל יש לסוני כמה דגמים שעוברים את ה1000 דולר.. ומגיעים להרבהה יותר.. (3000 דולר אאל"ט). הויכוח יכול להמשיך.. למרות שזה לא כ"כ ויכוח.. זה פשוט דיי ברור שאוזניות אי אפשר לקנות על עיוור במחירים כאלה.. לסנהייזר רוב הדגמים טובים, וכשסוני רוצה להוציא משהו טוב, אז אפשר להיות בטוח שהוא יהיה טוב.. אבל לפעמים זה הימור עם סוני.. סנהייזר זה הימור בטוח בדר"כ.

stardust19

New member
אני גם הייתי מוסיף לסל את KOSS שהיא

חברה לא רעה בכלל ואפילו הייתי מעיז לומר כי בשוק ה- HIGH-END הם עומדים באותה חזית עם הסנהייזר ועם סוני...אני יודע שתגידו שיש את אודיוטכניקה אבל מאד קשה להשיג את האוזניות של החברה הזו בארץ. אם היה אפשר להשיג את האוזניות של אודיוטכניקה במחיר עממי כמו סנהייזר וסוני הייתי זורק הכל וקונה את אודיוטכניקה.

TheRealDeal

New member
../images/Emo45.gif

קוס בהחלט חברה טובה.. רציתי פעם להזמין ATH-A900 של טכניקה מאודיוקיובס.. אבל בסוף לא יצא כ"כ, החלטתי שלא דחופות לי ממש האוזניות, ואם אני אקנה גם, אז זה יהיה משהו יותר קומפקטי..

TheRealDeal

New member
תבדוק אפשרות להחזיר..

יש חוק החזר של עד מספר מסויים של ימים ותקבל החזר מלא, יש כל מיני תנאים.. פשוט תבדוק קודם באתר המתאים ואז תיסע לחנות שממנה קנית ע"מ להחליף.. ובכל מקרה, גם אם החוק לא יחול עליך (בגלל שפתחת את המוצר) תנסה לבדוק אפשרות של החזרה מול החנות.

למעלה