התאכזבתי משחקני הבית שעזבו בעבר!

התאכזבתי משחקני הבית שעזבו בעבר!

כמה וכמה פעמים במהלך זמן ההעברות כולנו שמענו שהפועל בש בדרך להחזיר הבייתה את אחד משחקני הבית שלה שעזבו אותה. מדובר בבונפלד, חיים וברדה. השחקני האלה בגדו בנו בצורה הקשה ביותר! הם העדיפו את הכסף של מכבי תל אביב ומכבי חיפה על פני להציל אותנו מירידה! איך שחקן יכול להעדיף להישאר במקום שהוא שחקן ספסל בטוח? אני מאחל להם שעד סוף הקריירה הם יתייבשו על הספסל עד שאיש לא ירצה אותם והם ישכחו לשחק כדורגל!! בונפלד התרגלנו כבר לילדותיות שלו, אופיר הכי אכזב, עשו לו טובה שנתנו לו להתקדם (אחרי שעשינו אותו כוכב) והוא תקע לנו סכין בגב! ברדה אמר לא פעם שהמודל לחיקוי שלו הוא אלי אוחנה, אז אדון אליניב אני יספר לך משהו שאתה בטח מכיר על אלי:אחרי שהוא הוביל את מכלן לזכיה באליפות אירופה, הוא נענה לפניה של ביתר לחזור, כדי לשחק בליגה השניה(!) ולעזור לביתר לעלות! הלוואי עלינו שחקני בית עם אופי ונשמה כזאת! אצלנו רודפי בצע ופרסום! נחשים ובוגדניים!

צודק אחי אין מה להגיד

בעזרת השם ישבו כל החיים שלהם ואני אומר לך הם עוד יתחננו לחזור..! אין להם טיפת בושההההה שבת שלום לכולם

RED OR DEAD BS

New member
צודק אבל..

עם היחס של ההנהלה כלפי שחקני הבית, אלה שצריכים להיות בעדיפות ראשונה, מתייחסים אליהם כמובן מאליו, אני מאמין שאילולא ההנהלה, רוב אם לא כל הליגיונרים הבאר שבעיים היו חוזרים הבייתה.

מוצארט

New member
אני לא יודע אם קראת

את עיוני סופ"ש, אבל עכשיו גם ינון ברדה רוצה לעזוב, ולא בגלל שהוא רודף בצע, אלא בגלל שהוא כל הזמן על הספסל. זה מתסכל. זה מה שקורה שמעדיפים למלא את ההרכב בזרים, ולא בשחקני בית.

למעלה