התאכזבתי!

markrin

New member
יערית חמודה של אבא

אל תהפכי לי לשדכנית אולי דוקא את מסקרנת אותי ?

Dovsha

New member
התאכזבתי!

מה זה!? פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום בשעות הערב ואף אחד לא נמצא פה!? השארתם אותי לבדי, בודדה וגלמודה.....

קרני

New member
חמודה :)

תודה על הרעפת החום והפירגון הבלתי נלאים שאת יודעת לעשות כל כך טוב... :)) תודה גם על העיצות החכמות! לא אשכח! מקווה להמשיך לשמוע ממך כאן, את אוצר לפורום! יום נפלא! @ @ J U נ.ב. מקווה שאתם כבר לא צריכים ללכת עם מגפיים בבית ושהכל כבר התייבש :))

קרני

New member
דובשנית שלי :)

כפטריות אחרי הגשם הם יופיעו שקטים, שקטים לבנים, לבנים מלאים, מלאים ואז כבר לא יהיה שקט, העננים הכהים לא יסתירו שמיים בהירים וקרני השמש יחממו את הבדידות שבך (ד``א את מוזמנת לבוא לבקר!) את המחשבות שלך את החיוך שלך! כמה פואטי מצידי... הם יגיעו, הם יגיעו... כולם צריכים בסוף לחזור הביתה לא?!?! ;-)) שיהיה לך לילה נפלא ויום נפלא עוד יותר מחר! @ @ J U

Dovsha

New member
קרני לישועה :]]

כמו תמיד גם אם החיוך מתעקש ומתאמץ בכוח לא לצאת לי כשאני קוראת את ההודעות שלך כבר אין לו ברירה.... שיהייה גם לך לילה נהדר יקירתי אני זזתי למקלחת ואולי אחזור מאוחר יותר, ואם לא אז שיהייה לכל יושבי הפורום לילה טוף טוף טוף :)

קרני

New member
:) מתוקה אמיתית!!!

אגלה לך בסוד, בלי שאף אחד ישמע, אבל כשלבסוף תצאי מהמקלחת, אהיה בטח עמוק עמוק מתחת לשמיכה האהובה עליי ו... שששששש...... הלילה התחיל... לילה טוב... @ @ J U

thecenter

New member
גם משוררת !!

חבר`ה, אתם צופים בצעדיה הראשונים של המשוררת הלאומית הדגולה הבאה. מחיאות כפיים, בבקשה.

למעלה