התאכזבתם??

דלית1709

New member
התאכזבתם??

אני חדשה מספר שאלות ברשותכם 1.האם יש כאלו שמצליחים להתפרנס מהתופעה שנקראת אי ביי ??או רק מרויחים מאה דולר פעם בחודש וחצי?.או גם זה לא?. 2אני לא עובדת כחודש וחצי יש סיכוי אם אשקיע את כל כולי במציאת מוצרים חדשים וישנים להתפרנס ב4000 ש"ח וצפונה בחודש או כדאי לגבות את עצמי בחיפוש עבודה?? 3האם המע אמינה כך שאפשר לתת בשקט כרטיס אשראי בעת הרישום 4 המון תודה על תשובותכם.

אף אחד בעולם לא מתפרנס מהתופעה שנקראת איביי|כ

אף אחד בעולם לא מתפרנס מהתופעה שנקראת איביי ושלא יעבדו עלייך. 100 דולר פעם בחודש וחצי זה המון וגם זה הרבה פעמים לא . כולם שם רק משתעשעים ומעבירים את הזמן.

דלית1709

New member
אז ...???

פורומים 200 מיליון לקוחות והכל כדי להרויח משכורת חודשית אולי פעם בשנה??..

ACE OF SPADES

New member
קונדוליזה אני מתפלא עליך :

אנחנו הרי יודעים שיש אנשים שעושים 1000$ בחודש (4000 שקל) , וישנם אנשים שעושים פי כמה וכמה מזה. אני לא אומר חס וחלילה שכל אחד יעשה את זה , כי דרושה רמת רצינות , מחוייבות , שירותיות , והשקעה. וגם דרוש ראש ויכולת למידה . אבל מי שכן מוכן להשקיע ועובד לפי החוקים , יש לו סיכויים טובים מאוד לעשות הרבה מעבר ל-1000$ בחודש. הרבה הרבה מעבר... כמובן שהרוב לא עושים את זה , כי הרוב לוקח את בחוסר רצינות .

ZeRadio

New member
כן, בהחלט אפשר!

אם תשקיעי את כל כולך תוכלי לעשות הרבה יותר מ-4000 ש"ח אך יש אנשים שחושבים בטעות שאפשר להרוויח בלי לעשות כלום ולא מבינים שזה דורש השקעה כמו כל עסק. קיימים בשוק הרבה עזרים וכלי ניתוח

תשובות

1) כן, ניתן להתפרנס מאיביי...אבל זה לא פשוט כמו שרואים בסרטים או קוראים בכתבות. 2) אני ממליץ לך להתחיל לעבוד באיביי ובמקביל לחפש עבודה...וגם לאחר שתמצאי עבודה...תמשיכי עם איביי, ההשקעה הגדולה היא מציאת מוצרים למכירה...כל השאר זה לא עניין שתופס זמן רב וניתן להשלים הכל בשעה-שעתיים בערב (כהכנסה חלקית כמובן...עבור הכנסה מלאה צריך יותר זמן) 3) המערכת מספיק אמינה עבור יותר מ-200 מיליון משתמשים...תהיי רגועה. 4) המון בבקשה וגם קצת בהצלחה...

ZeRadio

New member
מציאת המוצרים היא בהחלט לא הנושא החשוב

מחקר קטן ושיטחי באתר יוכיח שקיימים המון מוכרים שלאורך זמן מוכרים יותר ובמחיר גבוה יותר מאחרים

תסכים איתי על זה?

בעיקר בהתחלה, קשה לאתר מוצרים וספקים שיהיו רווחיים מספיק כדי למלא "משכורת חודשית"...הרי זה תהליך שלוקח זמן, לפעמים יותר זמן ולפעמים פחות. ובטח שבהתחלה הוא קשה יותר מאשר לאחר שצברת מיומנות כזו או אחרת...

למעלה