התאמה בין מזלות

אה.אד

New member
התאמה בין מזלות

יאיר שלום! כתבתי לך לדואר האלקטרוני ולא ידעתי שאפשר לכתוב לך רק בפורום אז אני מבקשת סליחה. רציתי לדעת על התאמת מזל מאזניים שזו אני, למזל תאומים שזה החבר שלי, אני יודעת שליתר דיוק אולי צריך שעת לידה, את שלו אני לא יודעת אבל שעת הלידה שלי משוערת 08:00, תאריכי הלידה הם: 26/09/1966 ושלו 27/05/1961. אשמח לקבל פרטים ככל שניתן בכל הנושאים כמו אהבה כמובן, זוגיות, כסף וכו`. תודה מראש ויום נעים ליבי

2 תאומים ל-2 כפות מאזניים...

שלום ליבי, יום טוב.. אני לא יאיר - אבל אני מקווה שגם אני אצליח לענות לדרישותייך ;-) אז קודם כל.. לחברך יש יום הולדת ביום שבו נולדתי!! (12 שנים אחריי :)), כך שבקרוב לשנינו מגיע מזל טוב - ~~~ מזל טוב ~~~ !!!!! ועכשיו לעניינו... מאזניים ותאומים בהחלט מתאימים, שניהם מיסודות האוויר - כך ששניהם מרחפים להם יחד בענן השביעי נעצרים לנוח.. ושוב ממשיכים. בכלל שני ``הכפולים`` האלו נהנים להיות אחד עם השני כי שניהם אינטלקטואלים, ונהנים לדבר אחד עם השני... מאדים ונוגה שלכם גורמים לכם למשיכה תמידית אחד בשנייה, ובכלל אתם שניכם נהנים ממערכת יחסים חופשייה שאינה כובלת.. בדיוק מה ששניכם צריכים! גם אצלכם התקשורת זורמת, למרות שיש קושי בלבטא רגשות... אם זאת זו מערכת יחסים שאתם (לפחות את) מעדיפים ``שלא לדבר עליה``.. אין ספק שאת מכניסה בו הרבה חוש אחריות.. והוא מלמד אותך יותר לעצמאות.. בהחלט מערכת נחמדה היא זו - רק שחסרים מרכיבים ``רומנטיים``, מה שלא ממש מזיק בגלל ששניכם לא טיפוסים רומנטיים .. ובכל זאת מה נשאר חוץ מהתשוקה? ;-) שבי

אה.אד

New member
תודה רבה לשבי

אז קודם כל שיהיה לך מזל טוב ליום הולדתך. המון תודה על התשובה שלך, ממש הקלת עליי וכל מה שכתבת על תאומים ומאזניים נכון ביותר, אז שוב המון תודה והמשך ערב נעים. ליבי

למעלה