התאמה במזלות

התאמה במזלות

היי! זאת הפעם הראשונה שלי פה וממש מעניין ונחמד כאן. רציתי לדעת אם אני מזל דלי 28/1/85 מתאימה לבן מזל סרטן 16/07/85 אשמח לקבל תשובה תודה רבה ממני...

שכחתי להוסיף..

אותו אחד שעליו אני שואלת אם אנחנו מתאימים.. אז היינו ביחד ונפרדנו האם כדאי להשקיע ואולי לחזור להיות ביחד פשוט שהיה לנו ממש קשה להסתדר.. יש לך אולי הסבר לכך?

כשיש מתחים בקשר-אין טעם לסבול

בעיקר אם אף אחד מכם לא עשה איזו עבודה על עצמו, ושינה משהו. מה שהיה הוא שיהיה, אלא אם באמת השתניתם. כל אחד מכם פוגש פה משהו לא קל, ולדעתי אין טעם להתעקש - נסי לחשוב אם מה שמפעיל אותך כרגע זה באמת הקשר ומה שהיה בו, או הניתוק ממנו, שגורם לך לראות אותו בצורה קצת ורודה ואופטימית יותר מהרגיל.. אם התשובה השניה נכונה - כדאי לעזוב, ולהמשיך הלאה.

נקודה למחשבה

טוב, אז דבר ראשון תודה שענית לי...! חוצמזה לא חשבתי על זה ככה ולפי דעתי היה לנו טוב.. אני מטיבעי לא יודעת להפגין הרבה אהבה והוא פירש זאת כאילו אני לא משקיעה בו ולא רצינית כלפיו כמו שהוא כלפי ובזה שהבנתי את זה אני חושבת שמשהו השתנה... האם אתה מייעץ לי לנהוג כך בגלל שאנחנו לא מתאימים מבחינה אסטרולוגית או משהו כזה?

מה אני מיעץ לך ? להקשיב לעצמך

ולא לשום דבר אחר. האינטואיציה - זה הכלי האמיתי שלנו, וגם כשנדמה לנו שהוא טועה, לטווח ארוך אנחנו רואים שלמדנו את מה שהיינו צריכים. אין דבר כזה `מתאימים מבחינה אסטרולוגית` בצורה טוטלית, וכל התערבות כזו מבחינתי היא עוול. את יכולה לומר לעצמך את מה שאת רוצה לגבי מה שהיה שם בקשר, וזה גם לא חשוב אם זה באמת מה שקרה, או שכך נוח לך לראות את זה - אם יש שם עוד משהו שאת צריכה לעבור וללמוד, מן הסתם תמצאי את הסיבה או התירוץ לחזור וללמוד את זה. כן, לא קל לקבל את הגישה הזו. הרבה יותר קל לשאול אחרים, ולפי התשובות שלהם לדעת מה לעשות. אבל את בת 16 - וזה אומר שיש לך כבר כלים בוגרים, למרות הכל. אז.. הגיע הזמן להשתמש בהם, ובין היתר גם לתת לאסטרולוגיה את המקום הנכון : כלי נפלא ומדהים, אבל בשום פנים ואופן לא כלי שגדול מהחיים עצמם. מסע נעים..

אלפי תודות!

כבר חודש שאני לא יודעת מה לעשות עם הדילמות שהעלתי לפניך וכל אחד או אחת ממיעציי אמרו לי משהו אחר . רציתי להודות לך על שעזרת לי להבין למה אני לא מסוגלת להקשיב להם או ``לבטוח`` בהם מספיק ולעשות את מה ש``נכון``. אם אני מרגישה שיש לי עוד מה ללמוד מהקשר ולעבור אז אני אחזור ואנסה ללמוד ולחוות אותו. ובסופו של דבר אני אעשה מה שנכון לי גם אם אין לי ראיה כוללת על המצב.. כמו למיעציי שבאמת רוצים לטובתי. שוב, אלפי תודות!!!!

למעלה