התאמה זוגית

latin

New member
התאמה זוגית

שלום לך יאיר הייתי מעוניינת לדעת אם יש התאמה בין מזל בתולה שלי- 21/9/76 לבין מזל טלה שלו 22/3/74

תיאור מצב...

תארי לך את הבתולה מחליטה לה שהיא הולכת לעשות טיול... היא פותחת את הארון, מוציאה את שמלתה (הלבנה,כמובן), והולכת לטייל. קוטפת לה איזה ענף שיבולת בדרך, ונהנית מהנוף כששיערה מתנופף ברוח. לפתע נעצר מבטה על עדר טליים. אחד מהטלאים נראה לה מאוד חמוד... אז היא הולכת להעיף בו מבט. היא נהנית מעליזותו, מילדותיותו ותמימותו - מהר מאוד היא מגלה שדווקא בגלל זה צריך לתפוס מרחק... אילו מן תכונות חסרות בגרות הן אלו? היא שואלת את עצמה אחרי ששכחה שאלו אותן התכונות שנמשכה אליהן.. כי מה לעשות שהפכים נמשכים? חוץ מזה שאם הבתולה לא תיזהר - הטלה ינגח בה טוב טוב את קרניו ``העצבניות``. הטלה הוא המזל הראשון שבגלגל המזלות, ולכן הוא זוכה בכינוי ``התינוק של הגלגל``, והוא זכה בתואר זה בכבוד - כי מה לעשות שהוא עדיין ``תינוק`` בנפשו? הוא צורח ובוכה ומיילל, והכל כדי שהסובבים אותו יספקו את צרכיו - ולא איכפת לו שאולי הם עסוקים, או נחים את שנת הצהוריים שלהם... אם החיתול שלו רטוב הוא רוצה שיחליפו לו - ועכשיו! אם הוא רעב, הוא רוצה אוכל - ומיד!... ככה הוא! ואז מתחילים להתעצבן על הנודניק הזה... וכמובן, שעושים מה שהוא ביקש - כי הוא רק תינוק...! ואז הוא שולח את החיוך החמוד הזה שלו, את יודעת, כמו שתינוקות עושים... ואז שוכחים את כל העצבים שממש לפני שנייה היו במתח גבוה. אבל הבתולה לא כך - היא הרבה יותר בוגרת, אחראית ומסודרת, ולמרות שניחנה בכינוי ``בתולה``, היא בכלל לא תמימה, היא בכלל לא נערה, היא בוגרת וריאלית, רק שהיא קצת ביישנית, זה הכל. כשחוסר אחריות מצד הטלה נתקל בבגרות של הבתולה יקרה אחד מן השניים - או שיהיה פיצוץ - ואז ביי ביי או שיהיה תהליך של למידה והבנה...! אם בני הזוג יהיו מספיק קשובים אחד לשני. פעם שמעתי בהרצאה על גלגול נשמות משהו נורא מעניין, ואולי זה המקום להסביר: הטבע שואף לאיזון. ישנו מושג שנקרא הומוסטאזיס, או משהו כזה, שאומר שברגע שהופר האיזון בגוף... הגוף יפעל כדי להחזיר אותו. דוגמא, כשמשתנה טמפ` הגוף, וכך מפירה את האיזון, הגוף יפעל על מנת להחזיר את הטמפ`, ובמקרה של קור הוא ירעד כדי להתחמם, ובמקרה של חום הוא יזיע - כדי להתקרר. זו דרכה של אימא טבע - להגיע לאיזון. אם תפזרי פרפיום בקצה אחד של החדר, תוך דקות בודדות הוא יתפזר בצורה שווה בכל החדר - כי זה איזון... וככה גם הנשמה צריכה ללמוד על האיזון, ובכל גלגול היא לומדת להגיע לאיזון מסויים, בתכונה מסויימת. אין ספק שטלה ובתולה הם הפכים - הטלה הוא זה שמשאיר את הצעצועים שלו תמיד על הריצפה, הוא זה שישכח מאחריות (הוא רק ילד, אל תשכחי). והבתולה בהחלט יכולה לשמש לו אימא מחנכת שתלמד אותו קצת אחריות ותכניס בו חוש אחריות... אבל גם הטלה ילמד את הבתולה איך ``להשתחרר`` קצת, לקבל שינויים והפתעות ברוח טובה... ולא להיות יותר מידי קטנוניים... כך שכל אחד ידחוף טיפה לצד שלו - בתקווה שתגיעו לאמצע. אל תיתני לטלה לדחוף חזק מידי לצד שלו, ואל תדחפי את חזק מידי אלייך!! אם תצליחו בזה - יישאר לכם רק לאהוב אחד את השני ;-) כל טוב, שבי

lizil

New member
התאמה זוגית

שלום לך שבי מאוד נהניתי לקרוא את התשובה שלך לשאלה שלי התשובה מאוד ארוכה ותמציתית בכל אופן אני בטוחה שחוץ מהמזל שלי או שלו משחק גם מזל האופק הייתי רוצה לדעת את מזל האופק שלי אני נולדתי בתאריך 21/9/76 בשעה 12:00 בצהריים מחכה לתשובתך :cool:

אם לידתך נערכה בארץ ישראל -

אז זכית להיוולד במעלה ה- 16 של מזל קשת (עם צמידות חלשה של נפטון בבית 12 :))

למעלה