התאמה כללית

התאמה כללית

עזרת לי בעבר, על-ידי זה שבעצם כיוונת אותי להקשיב לעצמי, תוך נתינת הלגיטמציה לכך שלפעמים לוקח לזה קצת זמן. קראתי פה כמה מהדברים שנרשמו בפורום, ואני מאוד מעריכה את חוסר הבולשיטיות שבה אתה עונה לאנשים. על כן אני חייבת לציין ששאלתי נובעת מסקרנות בלבד, ולא לשם תחזית או מדע מדוייק. נולדתי ב 2:00 (בלילה), ב-22/05/77, ורציתי לדעת איזה מזל או מזלות נחשבים כהתאמה אופטימלית, באופן הכללי ביותר. דבר שני רציתי לדעת איך יודעים מהו האופק של המזל?

התאמה אופטימלית - יש דבר כזה?

ובכן.. לגבי האופק קודם כל - הוסיפי מקום לידה ושוב את התאריך ומקום הלידה, ואחשב לך. לגבי ההתאמה האופטימלית - ובכן - לצורך התאמה בין בני זוג אני מצליב שתי מפות לידה, ומשווה את הקשר בין החלקים הגבריים והנשיים, הקשר בין שליטי הבית ה 7 וה 5 - שליטי בתי הנישואין והזוגיות - ועוד ועוד. אולם קשה לדעת מה יבחרו בני הזוג.. כיון שבגדול, בזוגיות אנחנו בוחרים בעיקר לפי המודל הבסיסי באישיותנו, לחוות חלקים שאין אנו יכולים לחוות לבד. כך למשל אשה שאורנוס דומיננטי במפת הלידה שלה, תחווה הרבה מאוד פחדי עזיבה בקשר, חוסר אינטימיות, ותחפש בן זוג שבעצם לא יהיה שם - כדי שתוכל לחוות דרכו את הפחדים שלה ולהאשים אותו.. האם זה קשר זוגי ? מבחינתה - בוודאי שכן, שכן הוא עונה על הצרכים הרגשיים הפנימיים שלה, למרות שבשיחה היא תגיד שהיא רוצה קרבה, אינטימיות, אהבה, יציבות, וכו`. על כן כדאי לזכור : קשר זוגי מתחיל מהצרכים הרגשיים האמיתיים שלך, ואותם כדאי קודם כל לפגוש ביעוץ אישי מקצועי מעמיק, כדי להבין מה את בעצם מחפשת בקוד הרגשי שלך, ומה את יכולה -ועלולה - למצוא בקשרים. אם תביני את זה, תביני גם שמודעות לצרכים הבסיסיים הרגשיים שלך, היא תנאי ראשוני להבנה של מה את מחפשת בקשר, ומשם - הדרך לזוגיות אמיתית שתהיה בנויה על הצרכים שלך - ושל שניכם ביחד - תהיה קצרה יותר. בן זוג עונה קודם כל על הצרכים הרגשיים שלנו, גם אם הם לא קלים. אם יהיו לו עוד תכונות איתם אפשר יהיה לתקשר לטווח ארוך, יש סכוי שהקשר גם יישאר,ואפשר יהיה לבנות ממנו משהו יציב. במקרה כזה, השלם באמת יהיה גדול מחלקיו. זו הגישה שלי לאסטרולוגיה, שהיא שונה אולי מגישה של הרבה אסטרולוגים אחרים, לטוב ולרע. כי אני מאמין שזוגיות מתחילה אצלנו, הרבה לפני שאנחנו פוגשים בן או בת זוג.ומהמקום הזה, כדאי לדעת שאנחנו קודם כל פוגשים שם את עצמנו, ורק אחר כך - וגם זה לא לעיתים קרובות - את בן הזוג, והצרכים הרגשיים שלו.. לא קל, אבל בהחלט מעניין..

למעלה