התאמה למזל טלה!

אורינה

New member
התאמה למזל טלה!

B-) אני רוצה לדעת איזה מזלות מתאימים לי ? וביחוד לגבי מזל גדי...

מזלות מתאימים

אם אני אגיד לך, לדוגמא, שגדי מתאים לך... אז תלכי לצוד גדיים? הרי מה זה משנה מי מתאים למי - הרי את לא תנהלי את חייך על-פי האסטרולוגיה אם חבר שלך בן מזל כלשהו שלא מתאים לך, נכון? אז אם נדלקת על מישהו - לכי על זה! כי כל המזלות מתאימים לכל המזלות! תלוי בך! כל קשר יכול לעבוד אם משקיעים בו. אבל בעיקרון - גדי מתאים לסרטן, לשור, בתולה, ואולי קצת לדגים. טלה מתאים לתאומים, אריה, מאזניים, דלי ומאזניים. ועוד פעם - זה לא ממש משנה מה המזל שמתאים למי - כי כל אדם מורכב יותר ממזל אחד!!

נרקיסית

New member
יאלה תכלס..

וואלה, טליה חביבה, הגעת למקום הנכון בזמן הנכון. אז ככה.. בלי הרבה הבנה ועם הרבה ניסיון של טליים: גדיים - רק עם מוזת הנחמדות שורה עליך ואת בתקופה סבלנית מלאה בטאקט. תאומים - חבל על הזמן. טיפוסים מעצבנים. יש להם דעה בכל נושא (מזכיר מישהו? כן.. זו בדיוק הבעיה) בתולה - שומר נפשו ירחק!!! סרטן - רגישים בצורה מעצבנת. מאזניים - לא רע בכלל. (צריך לקחת בחשבון שהם עדינים ולהחליט בשבילם) מי עוד.. עקרבים - אתגר. דגים - או שתכניסי אותם לסרט שלך או שחבל על הזמן. אריה - אינטרסנטים בלתי נסבלים. קשת - אין כמו התחרפנות טובה לימי הקיץ החמים.

נרקיסית - אהבתי. גדולה מהחיים

אחלה הומור, ונראה שקלעת יפה לאפיין את כל הנ`לים האלה. ועל כך נאמר : מרבה נסיון - מרבה חכמה..

יאללה מה?!

זה נורא נחמד שאת מציגה את הצד השלילי של כל מזל - אבל חשבת לזה שיש גם צדדים חיוביים למטבע??? סרטן אומנם ``רגישים בצורה מעצבנת..`` אבל חשבת על זה שרגש זה בדיוק מה שצריכים הגדיים ללמוד?? כנראה שהם טובים יותר ממכם הגדיים בזה!! ונכון שלתאומים יש דעה מעצבנת בכל נושא (ואת מי זה מזכיר? יאיר מאזניים ;-)) אבל הדעה של התאומים היא בד``כ אינטליגנטית... בתולה - השומר נפשו ירחק? היעילות של הבתולה יכולה ללמד אתכם הרבה על מנת שתוכלו - אתם הגדיים - להגיע לפיסגה (שאליה אתם כל כך שואפים בטיפשותכם החומרנית). וקשת? הוא המזל הכי טוב על הגלגל.. אינטליגנטי, שנון ומצחיק... אם הייתה לך התנסות רעה - אולי הבעיה בך? ואולי זו אותה בעיה עם שאר המזלות? ומה רע בדגים רומנטיים? אולי סוף סוף מישהו ילמד אתכם לאהוב - הרי אתם לא יודעים איך! אני שמח שלפחות מאזניים מצאו חן בעינייך... ממני התאומים המעצבן (בעל התגובה בכל דבר)... שבי :)

למעלה