התאמה עתידית

עדנהא

New member
התאמה עתידית

שלום יאיר אני ילידת 2.9.1947 ופגשתי גבר שמאד מוצא חן בעיני שנולד ב - 2.9.1942 אני מבקשת לדעת אם יש סיכוי לקשר ואם כן איזה סוג של קשר יכול להיות בינינו. בתודה, ע.

הרבה שואלים שאלות כאלה...

אבל מה שאתם לא מבינים, ואולי פה המקום להבהיר זאת, זה שכל מזל מתאים למזל אחר - יש יותר, יש פחות, הבעיה היא שבן אדם לא מורכב ממזל אחד, אלא ממפת לידה שלמה!!! למעשה לכל אחד מאיתנו יש קצת מכל מזל בכל תחומי החיים, אם הקשר יצליח או לא זה תלוי בכם!! לא באסטרולוגיה!! אני לא אומר שהאסטרולוגיה חסרת חשיבות! בהחלט אפשר להעזר בה על מנת לראות את הנקודות הרגישות במערכת היחסים שצריך לעבוד עליהן. אבל חישובים כאלו שלבדיקת הכוכבים (אם ונוס שלך עולה על מארס שלו, לדוגמא), ושל הזוויות בין הכוכבים שלך ושלו... ובכן זה מאוד מסובך ובשביל זה צריך אסטרולוג... אבל אם הנושא הזה ממש מעניין אותך, קני את הספר המצויין של לינדה גודמן, שכחתי את שמו, אבל זה משהו עם relationship, הספר באנגלית אבל ממש טוב לניתוח מערכות יחסים..

TaKSR

New member
שבתאי למה אתה מנסה לסבך הכל?

דבר ראשון אין כל כך קשר בין במזלות ואהבה כי אם אתה מאוהב אז אכלת אותה ואם לא אז לא כמובן אבל הספר שלה באמת טוב וגם השאר טובים ובמיוחד סימני כוכבים וסימני אהבה ואחרי זה סימני שמש לפי דעתי אבל שלושתם עוזרים ולא תמיד יש מכל המזלות בכל אחד (אצלי כן ) אבל מה שבתוח שלא האסטרולוגיה היא זו שקובעת אלה האדם לבדו האסטרולוגיה היא זו שעוזרת ומזעירה מתקלים אבל לא יותר היא יכולה לרמוז לא יותר מזה פשוט לא והיא לא כל כך הבינה שלא צריך לשאול ככה את השאלה שלה אז תן לה לנסות שוב אולי היא תצליח אחרי כמה זמן? מי יודע? מזל? tksr

TaKSR חביבי...

מה בדיוק סיבכתי?? הרי זה בדיוק מה ש א נ י טענתי!!! ואני מסכים איתך.. גם אני מסכים שלא האסטרולוגיה קובעת אם מתאימים... ודרך אגב, הרי אם האופק מתחיל במזל מסויים, הבית השני יתחיל במזל השני, הבית השלישי במזל השלישי אחריו וכן הלאה - כך שכן יש לכל אדם מכל המזלות או לפחות 90% מהן!! חוץ מזה אני מסכים במאה אחוז איתך - תמיד ;-)

TaKSR

New member
ברור שתסכים

אבל אתה לא חושב שלפני שאתה עונה כדאי לך לבדוק יותר? כי לפי חישוביי יש לך עוד מה ללמוד ולשפר אבל אתה עונה די מדוייק על רוב התשובות שאתה נותן אבל מה בכלל מזל האופק שלך? ואיפה היה הירח בשעת לידתך? זה יכול להיות די חשוב לאחרים לפני שהם מבקשים שתענה להם לא תמיד אתה תהיה צודק אלה אם כן אתה באמת תאומיים שלם (וזה כנראה לא) אבל תחשוב עוד קצת לפני התשובות שלך בסדר?

TaKSR...

מה דעתך שאני אשלח לך באיי סי קיו את המפה שלי ואתה תדע בדיוק מי אני? תראה... אני מאוד ``שמח`` שאתה מבקר אותי ככה, ונותן לי ביקורות, אבל תן לי לבקש ממך טובה.. אם אתה מאשים אותי בתשובות לא מדוייקות (או כל משהו אחר) אז תן לי דוגמא.. שאני אדע להבא.. ואל ``תפליל אותי בלי הוכחות``? אוקיי? מי אמר שאתה בקיא יותר ממני? יכול להיות שמשהו נראה לך שגוי, אבל הוא רק נראה לך כך! תאמין לי שאם אני לא בטוח במשהו - אני לא אכתוב אותו (או אציין שאני לא בטוח)!! אני לא יודע מה אתה בדיוק רוצה אז למה שלא תנמק ותביא דוגמאות כדי שאוכל להוכיח לך שההיפך ממה שכתבת נכון??? שבי..,.

TaKSR

New member
טוב

נו אתה רוצה לשלוח תשלח אבל אני מבטיח לך שאני אפילו לא חשבתי שאתה בקיא פחות מימני! אני גם אפילו לא יודע אם אתה יודע יותר מימני אבל זה לא כל כך חשוב אני נותן פה ושם הערות ואני ממליץ לקחת אותם בחשבון ואני אף פעם לא אמרתי במפורש שאתה טועה פה ושם אתה מחסיר חלק או לא מתיחס אליו זה לא אומר שאתה טועה אבל אני לא תמיד מדייק ויש תשובות שרוצים שיהיו מדויקות אבל כדי שנדבר בקרוב ונסדר את כל זה את הקרע הזה ואת האי הבנה הזה כי אחרי הכל גם אני אני בן אותו מזל כמוך אז אני יודע מה פחות או יותר את עושה וסבלנות נדבר בקרוב tksr

למעלה