התאמה

lilo76

New member
התאמה

שלום חברים
אשמח לדעת על התאמה בין מזל עקרב(אישה-אמצע חודש נובמבר) למזל בתולה(גבר-שבוע ראשון לחודש ספטמבר)לא יודעת אופקים של המזלות.
יכול לעבוד?
תודה!

מתלמד8

New member
לא נעים-אבל אתם מתעסקים באסט' של טרום מתחילים

כתב כאן יאיר שבהתאמת בני זוג בודקים זוויות בין כוכבים ולא מזלות ואתם ממשיכים בשאלות "איך הולך המזל הזה עם המזל הזה".?

אם יש בעולם יותר מ-7 מיליארד אנשים אז יש בממוצע מעט יותר ממיליארד אנשים בכל מזל,אם מישהו יקבע שמזל זה-לא יסתדר עם מזל זה,אז מיליארד אריות לא יתאימו למיליארד בתולות??.

,,,וכאן אני מרשה לעצמי "להתלות באילן גבוה"(תרתי משמע),לפני שנים רבות הייתה תוכנית אם אסטרולוג ישראלי ידוע בשם אילן פקר כל יום ה' בלילה,

שאל אחד המאזינים, "מה קורה עם מזלות שכנים"?, אילן ענה לו בתשובה מהחיים-"מזלות שכנים-זה כמו שכנים בבניין יש כאלה שמסתדרים מצויין,,,ויש כאלה שלא.

lilo76

New member
מתלמד8 יקר

מה שהינך יודע,אני טרם ..לכן ציינתי שאין בי כדי לדעת אופקים(דהיינו הבעתי רצון ל"חקירה" מעמיקה יותר בנושא פרט לסתם התאמה מזלית)
תודה על הכוונתך ואשמח אם תוכל לפרט כיצד ניתן לדעת זוויות לאדם שאיננו בקיא בתחום.
טיפ קטן: אם מרגיש לך כי אנשים מתעסקים בזוטות ולא בעניין האמיתי או כפי שציינת "טרום מתחילים" ,אתה מוזמן לנקוט יוזמה מבורכת ולהעלות פוסט הכוונה מפורט דיו (לאנשים שאינם מנוסים)על מנת למנוע "אי נעימות" המשכית בנושא.

שבת שלום!

מתלמד8

New member
ל-LILO76 יקירי-ראשית קבל התנצלותי אם הייתה -

"אי נעימות",לא זו הייתה כוונתי,לכן מעבר למילים הלא מוצלחות(טרום מתחילים) מצאתי לנכון להיתלות "ב-2 אילנות גבוהים" וציטטתי את דבריהם של 2 אילנות גבוהים בתחום-,א)אילן פקר-ז"ל ב)יאיר יבל"א בנושא מזלות שכנים והתאמת מפות ,

לעניין האופק(טכנית ומשמעותית) אפנה אותך ל-3 מקורות :-

א.קנה ספר פשוט של אסטרולוגיה למתחילים,-הכל מפורט שם .(הטוב מכולם-ספרה של טלילה סטן).

ב.כנס לאתר של האסטרולוגית טובה ספרא,"אסטרולוגי- פורטל המיסטיקה של ישראל",באמצע עמוד הבית יש 2 כותרות
של מאמרים טובים מאוד.

1)מה מזל האופק שלך?

2)משמעות מזל מזל האופק.

מדובר ב-2 מאמרים מקצועיים של האסטרולוגית פרידה אורינגר הכתובים בשפה פשוטה ויפה (עם טבלאות וחישובים)על מזל
האופק ,דרך איתורו לפי שעת הלידה עם פירוט משמעותו של כל מזל אופק.

ג.אם יש לך ת.לידה ,שעת לידה ומקום לידה של מישהו ואתה רוצה לדעת מה המזל שלו,מזל האופק,רום השמים ומיקום
הכוכבים במפתו והזוויות ביניהם(בקיצור-להכין לו מפת לידה) כנס לאתר בשם "אסטרו-פרו",יש שם עמוד בצורת שאלון בו אתה כותב
את הנתונים ומקבל מפה "כשרה למהדרין".

לסיכום-קיבלתי את ה"טיפ קטן" שלך ,מקווה שיזמתי יוזמה מבורכת ואני מקווה שתיכנס ל-2 האתרים שציינתי ,ותכתוב לנו פוסט קצר.
בהצלחה.

תגובה יפה, מתלמד

אכן, היית קצת נוקשה בתגובה הראשונה שלך, אבל התגובה השניה בהחלט פיצתה... מקווה שהאיש אכן ירים את הכפפה, יקרא יפנים ויעריך את תגובתך.

יום קריר שיהיה לכולנו..

Y. Welis

New member
אני גם זוכר את התוכנית - רשת ב' בימי חמישי, 11 עד 1. רוב

שנות השמונים. ומדהים כמה היה חומר למלא שעתיים בשבוע...
&nbsp
נדמה לי שירון ליבנה החליף את פקר מתישהו.
&nbsp
ליבנה אגב רואיין פעם ע"י עופר שלח (כשעוד היה עיתונאי, עם שעה שבועית ב-TV), והזכיר שיש לו בעיית ראיה... שלח חשב שהוא מתבדח, אבל קשה לדעת אם ליבנה אכן לא ידע שיש לשלח עין מלאכותית.

מתלמד8

New member
WELIS -נכון אילן פקר ז"ל היה מוצף בשאלות,,,,

חיכיתי פעם 2 תכוניות כדי להכנס לשידור,היה מדובר באיש מיוחד,אילן היה עו"ד מצליח במשרד עו"ד בירושלים שבאמצע החיים הגיע לאסטרולוגיה ואז הקדיש לה את רוב זמנו.

שמעתי דווקא את טובה ספרא בימי חמישי ברשת ב' בפינה בתוכנית לילה של מנחה ששכחתי את שמו(היה מומחה ליין-נפטר לא מזמן)

Y. Welis

New member
זכורה לי תוכנית שלו של שיחות עם מאזינים בחו"ל

כבר אין כמוהו

אכן כן

אפשר לשוב ולעשות תכניות כאלה, אבל נראה שהפורמט הזה לא חביב על העורכים כעת ברדיו ובטלביזיה. חבל, כי זה תמיד מושך אנשים, וגם עוזר לשנות את תדמית האסטרולוגיה כפי שהיא כיום.

למעלה