התאמה

• פותח הנושא maay
  • פורסם בתאריך

maay

New member
התאמה

אני בת מזל עקרב והחבר שלי מזל סרטן אנכנו יוצאים רק שבועיים ואנכנו אוהבים אחד את השני מאוד האים אנכנו מתאימים מיבחינת האסטרולוגיה?? :)

כמה אפשר?

כמה אפשר לשאול שאלות על ``האם זה מתאים לזה``? כולם מתאימים... ואולי כדאי שתקראי את התשובה שכתבתי עוד קודם למישהי אחרת. אבל ב- ג- ד- ו- ל סרטן ועקרב מתאימים (ממש בגדול...) אבל תחפשי את התשובה שלי.. אני אבדוק איך קוראים לה...

TaKSR

New member
חחחח אתה מצחיק

אבל תפסיק ותענה תשובה מלמאה להבא ותפסיק להתעצבן על זה פשוט תענה או אל תענה אבל אל תסים לצחוק אותם! זה לא יפה ולא נעים (למרות שאני מצדיק אותך זה באמת מרגיז מאוד ) אבל תשלוט בך יותר! בהצלחה שבתאי בנסיגה

אוף!!

אני לא צוחק על אנשים, פשוט כבן מזל תאומים (והרבה מטלה) - אין לי סבלנות!!! ואם העלבתי אי פעם מישהו אז אני מצטער כי באמת לא התכוונתי...

TaKSR

New member
אני יודע

גם אני אחרי הכל בן מזל תאומים אבל אצלך הטלה עוד מוסיך לסבלנות הרבה קוצר רוח אני לא חושב שאתה צוחק עליה גם אני לא זה פשוט יוצא ככה לאחרים אני ממש לא רוצה לצחוק על אף אחד אבל קצת הומור לא מזיק כמעט אף פעם

TaKSR

New member
טוב

וכדאי שנפסיק להציף את הפורום זה מאוד מצחיק אותי שרק שנינו כותבים כל הזמן

TaKSR

New member
סתכלי היה צוהריים והיה משעמם....

אז דיברנו על סתם דברים מה היה לנו כבר לעשות וחוץ מזה זה מעלה את הרמה של הפורום לא? ואם כן אז כל דבר שיעלה את הפורום למעלה זה טוב אז מה את אומרת? שזה היה דיון אז לא זה היה שיחת חברים לא יותר סתתתתתתתתתתם בצחוק היה כיף מאוד וזה שיעשע אותי אז המשכתי לכתוב

למעלה