התאמה

asaf23

New member
התאמה

אני בן מזל שור 24.4.1976 בשעה 12:50 בצהריים, ארוסתי נולדה בתאריך 14.8.1975. רציתי לדעת כמה אנחנו מתאימים??? הבעיה הכי גדולה שלי איתה זה הסקס, דבר שקורה בתדירות מאוד נמוכה, אני אוהב- היא לא ממש. על איזה דברים כדאי לי לשים יותר לב? תודה רבה

נשמע לי כמו בעייה אמיתית בכל מקרה..

אם אין לכם את ההתאמה הבסיסית הזו הקשורה לסקס, וכבר עכשיו יש לכם דרישות שונות - מה יהיה בהמשך ? לדעתי, בלי שום קשר לשום התאמה - יש פה בעייה אמיתית. אחד הבסיסים של כל קשר זוגי הוא משיכה סימטרית פחות או יותר בין השנים, וכשכבר על ההתחלה אין את זה - זו רק שאלה של זמן עד שדברים יתפוצצו. כן, יש זוגות שחיים בכל מיני `סידורים` למיניהם, אבל אני מאמין שכל זמן שעוד לא התחתנתם - אפשר עוד לברר בדיוק מי נגד מי ולמה, ולשפר את הטעון שיפור, לפני שזה יהיה קשה עד קשה מאוד. אחרי מה שאמרת - ברור לגמרי שכדאי שתעשה משהו בנידון ומהר, בלי שום קשר למה שכוכב כזה או אחר יכול לסמל.

asaf23

New member
תודה

תודה על העצה, אני מאוד אוהב אותה, אני באמת אצטרך לפתור את זה, אבל בכל מקרה- האם הכוכבים שלנו מתאימים? (כלומר- המזלות?)

זה לא קשור לכוכבים, חמוד

זה קשור לקשר הפנימי שלכם זה עם זו. התאמה היא לא עניין של כוכבים ואסטרולוגיה, אלא של שני אנשים. הכוכבים מראים רק פוטנציאל, אז.. קדימה, לך לעומק עם הבעייה שלכם, אבל נסה להיות כן עם עצמך, ולא להבטיח שום נישואים ושום כלום לפני שאתה פותר אותה - אחר כך זה כבר יהיה קשה, וחבל על שניכם.. בהצלחה, בכל מקרה.

רועי ל

New member
יאיר

קראתי את התכתבויותך האחרונות ואני חייב לציין שהן ממש מקוממות ממספר סיבות: 1. אל לנו לבחור לאדם דרך במסווה של יעוץ, כמו- לא מומלץ להתחתן אתה או תבחן עצמך טוב לפני. 2. שמתי לב כי רוב תגובותיך בפורום אסטרולוגיה הם ``האסטרולוגיה....``- אם אינך מאמין כי ניתן לנתח ולראות דברים, מגמות בחירה ומסלול פוטנציאלי של אדם במהלך חייו עם הרכב מפה כשלו, אז לא ניראה כי אנו מדברים על אותה אסטרולוגיה או שמא זו פרובוקציה (דבר הממעיט קצת מכבודינו). ביי על פלוטו שלך אענה לך בתכתובת המתאימה.

לרועי - תקרא שוב את מה שאני כותב

1. ראשית, אני נמנע כמעט תמיד מלתת עצות לאחרים בנוסח `עשה` או `אל תעשה`. במקרה הבודד הזה התכוונתי לא לעשות לפני.. לפני שתפתור את הבעייה, כי היא עלולה להעיק מאוד אחר כך, וזה לא קשור לאסטרולוגיה דווקא, אלא מבחינה אנושית פשוטה. מה לא ברור ? אני לא ממליץ שלא יתחתן, אלא שלא יתחתן לפני שיפתור את הבעייה.. קרא שוב, חביבי. 2. אני בהחלט מאמין שאפשר לקרוא ולנתח פוטנציאל, ואת זה אני אומר שוב ושוב ושוב. אני לא אומר שאפשר לבחור בשבילו - והרי אתה בעצמך בשאלה הקודמת שלך שואל איך אני מעז לבחור בשבילו.. - אז מה בדיוק אתה רוצה ? אחד הדברים שאני למדתי אחרי שנים רבות כאסטרולוג, הוא להכיר את מגבלות האסטרולוגיה, ומה היא לא יכולה לתת, ואני רואה כאחד התפקידים הראשונים את העניין של להוריד מציפיות, ומה היא לא יכולה לעשות. מצד שני, הפורום הוא אינו מקום לנתח פוטנציאלים כאלה אלא במקרים יוצאי דופן. מה בדיוק לא מובן לך ? מצד אחד אתה כועס על כך שאני נותן עצות מה לעשות, ומצד שני אתה כועס על שאינני רואה באסטרולוגיה גורם שיכול לתת עצות כאלה ?.. לא מובנת לי הגישה, ובטח לא החשיבה כאילו זו פרובוקציה. מצד שלישי, עד עכשיו כל מה שראיתי ממך בכל נושא האסטרולוגיה הוא משהו רוחני הרבה יותר מאסטרולוגי פרופר, ובטח לא משהו שאני יכול לעשות איתו משהו מעשי - אז למה אתה מתכון ? הרי את השאלה היחידה ששאלתי אותך כי רציתי לראות איך אתה מנתח ומה אתה עושה איתה, דחית ל`תכתובת מתאימה`, שאין לי מושג קלוש אפילו מהי ולמה אתה מתכוון.. אז בוא נוריד את ההערות המיותרות, ותסביר לי אחת ולתמיד מה בדיוק אתה חושב על אסטרולוגיה, מה היא כן או לא יכולה לעשות, וגם תדגים לי משהו בצורת העבודה שלך. ואז נוכל לדבר ממקום ברור יותר, ודידקטי וקצת פחות..

למעלה