לרועי - תקרא שוב את מה שאני כותב
1. ראשית, אני נמנע כמעט תמיד מלתת עצות לאחרים בנוסח `עשה` או `אל תעשה`. במקרה הבודד הזה התכוונתי לא לעשות לפני.. לפני שתפתור את הבעייה, כי היא עלולה להעיק מאוד אחר כך, וזה לא קשור לאסטרולוגיה דווקא, אלא מבחינה אנושית פשוטה. מה לא ברור ? אני לא ממליץ שלא יתחתן, אלא שלא יתחתן לפני שיפתור את הבעייה.. קרא שוב, חביבי. 2. אני בהחלט מאמין שאפשר לקרוא ולנתח פוטנציאל, ואת זה אני אומר שוב ושוב ושוב. אני לא אומר שאפשר לבחור בשבילו - והרי אתה בעצמך בשאלה הקודמת שלך שואל איך אני מעז לבחור בשבילו.. - אז מה בדיוק אתה רוצה ? אחד הדברים שאני למדתי אחרי שנים רבות כאסטרולוג, הוא להכיר את מגבלות האסטרולוגיה, ומה היא לא יכולה לתת, ואני רואה כאחד התפקידים הראשונים את העניין של להוריד מציפיות, ומה היא לא יכולה לעשות. מצד שני, הפורום הוא אינו מקום לנתח פוטנציאלים כאלה אלא במקרים יוצאי דופן. מה בדיוק לא מובן לך ? מצד אחד אתה כועס על כך שאני נותן עצות מה לעשות, ומצד שני אתה כועס על שאינני רואה באסטרולוגיה גורם שיכול לתת עצות כאלה ?.. לא מובנת לי הגישה, ובטח לא החשיבה כאילו זו פרובוקציה. מצד שלישי, עד עכשיו כל מה שראיתי ממך בכל נושא האסטרולוגיה הוא משהו רוחני הרבה יותר מאסטרולוגי פרופר, ובטח לא משהו שאני יכול לעשות איתו משהו מעשי - אז למה אתה מתכון ? הרי את השאלה היחידה ששאלתי אותך כי רציתי לראות איך אתה מנתח ומה אתה עושה איתה, דחית ל`תכתובת מתאימה`, שאין לי מושג קלוש אפילו מהי ולמה אתה מתכוון.. אז בוא נוריד את ההערות המיותרות, ותסביר לי אחת ולתמיד מה בדיוק אתה חושב על אסטרולוגיה, מה היא כן או לא יכולה לעשות, וגם תדגים לי משהו בצורת העבודה שלך. ואז נוכל לדבר ממקום ברור יותר, ודידקטי וקצת פחות..