התאמה

talid

New member
התאמה

היי יאיר, רציתי לדעת אם יש התאמה בין מזל בתולה, תאריך לידה 28/8/74 לבין מזל עקרב תאריך לידה 17/11/75. תודה ויום נעים.

בתולה תמימה שהולכת לשחק על חוף הים

צריכה להיזהר מעוקצם הארסי של העקרבים שמסתובבים שם ;-) בכל אופן.. עשיתי לכם התאמת מפות, רק שאני לא יודע מי ה``בתולה`` ומי ``העקרב``, למרות שאני מניח שאת היא הבתולה והוא העקרב... צדקתי? בכל אופן, במערכת היחסים הזו העקרב ישפיע על הבתולה בכך שיעשיר את עולם החלומות של האדם, הוא יעודד אותו ליתר ביטחון עצמי. בעוד הבתולה תלמד את העקרב להיות יותר קשוב לזולת - ואיך להסתפק במועט. אין ספק שההיבט ההרמוני בין שני ``המרקורים`` שלכם גורם לתקשורת זורמת, והרבה תנועה וצחוקים במערכת יחסים... אם זאת נראה שדווקא העקרב יותר בוטא וישיר במערכת היחסים הזו (מתאים לעקרבים)... קיים הרבה רצון לפעול וליזום ובהחלט להתגאות ברומן הזה.. מה שכן.. צמידות בין האורנוס של העקרב לירח של הבתולה מקשה קצת על מערכת היחסים, כי ישנו הצורך בחופש של העקרב וישנה התלותיות שמשרה ביטחון על הבתולה... אורנוס יכול להקשות מאוד על הירח הרגיש.. מה שכן - זה בהחלט היבט אינטלקטואלי. חירון בצמידות לירח מעודד את מערכת היחסים בזמנים קשים, והירח מוסיף השראה לחירון הרציונאלי קמעה. מה שקצת מקשה על כל התמונה זה ההיבט ``המאתגר`` שבין נוגה לירח שגרם למשיכה ביניכם מלכתחילה.. אבל התכונה שבגללה מתחתנים - היא התכונה שבגללה מתגרשים - ודווקא משיכה זו גורמת להרבה רגישות ומצבי רוח, בעוד שהעקרב יגרום להרבה תהפוכות במערכת היחסים, ויגרום לבתולה להרגיש לא ``בשלה`` למחוייבות... בעיקרון רבים ההיבטים ההרמוניים, על הדיסהרמוניים - מה שבהחלט מקל בזמנים קשים, ובכלל מראה על מערכת יחסים ``זורמת``.. ואם את רוצה לדעת אם מערכת יחסים זו תחזיק מעמד.. ובכן - זה כבר תלוי בכם! ;-) הרבה בהצלחה שבי

שבי`לה - אורנוס על ירח ? !

זה מראה כשלעצמו על קשר לא יציב בלשון המעטה, שבנוי על הרבה מאוד אדרנלין, ומעט מאוד קרקע. קשה מאוד לבנות משהו מקשר כזה, וסביר להניח שהוא יהיה אוורירי ולא מחייב, אם בכלל.. אין פה שום היבט `אינטלקטואלי` אלא רגשי וסוער בלבד במקרה הזה, וקשה להניח כאמור שאפשר לבנות ממנו משהו. אבל זה באמת תלוי איך יתמודדו עם זה.. :)

talid

New member
תודה

היי שבי, תודה רבה על התאמת מפות, וצדקת אני הבתולה והוא העקרב.

למעלה