התאמה

אלונה100

New member
התאמה

ת.לידה שלי 14.2.1976 שם פרטי: 5 שם משפחה: 4 ת.לידה שלו 5.2.1974 סכום שם פרטי: 3 סכום שם משפחה: 9

עינת

New member
אלונה? :cool:

כמה פעמים תשאלי אותה שאלה? הרי כבר נתתי לך תשובה,אמנם היא לא מצאה חן בעינייך אבל... אין לי תשובה אחרת. אור שפע ואהבה עינת

אלונה100

New member
התאמה

שאלתי אותך לגבי מישהו שנולד ב- 30.12.1972 ועכשו אני שואלת לגבי מישהו שנולד ב-5.2.1974 אז תעני לי בבקשה

עינת

New member
:cool: אלונה יקרה

אנא ממך כתבי לי גם את תאריך לידתך כיוון שכידוע לך חיטוט בהיסטוריה של הפורום כדי למצוא אןותו גוזל המון זמן יקר שיכול להנתן לאחרים. תודה אור שפע ואהבה עינת

pomelit

New member
(-:

האמת היא שהיא השאירה את התאריכים בהודעה הראשית כאן - כך שאין הרבה היסטוריה... אני מהאו``ם (-;

עינת

New member
תודה פומלית :cool:

לא תמיד אני שמה לב להכל..... אור שפע ואהבה עינת

עינת

New member
מתאים :cool: :cool:

אלונה. בבדיקת התאמה שערכתי בינכם מתוך חמשת האופציות יש התאמה בארבע וחצי. כלומר מתאים מאוד ,כמעט מושלם אז...בהצלחה אור שפע ואהבה עינת

אלונה100

New member
התאמה

תאריך לידה שלי: 14.2.1976 סכום שם פרטי :5 סכום שם משפחה: 4 תאריך לידה שלו: 5.2.1974 סכום שם פרטי: 3 סכום שם משפחה: 9 צרפתי את התאריכים אנא בדקי את ההתאמה.

אלונה100

New member
התאמה

תאריך לידה שלי: 14.2.1976 סכום שם פרטי :5 סכום שם משפחה: 4 תאריך לידה שלו: 5.2.1974 סכום שם פרטי: 3 סכום שם משפחה: 9 צרפתי את התאריכים אנא בדקי את ההתאמה.

אמיתי 21

New member
ילדה יש לך תאריך עברי שלך ?

עמ``י עש``ו וגם לידע כללי אין מזל לישראל ודבר שני כמו שאתם עושים נומורולגיה זה לא עובד כך זה יותר עמוק ממה שאתם עושים כאן.

עינת

New member
אמיתי :cool:

זה שהנומרולוגיה הרבה יותר עמוקה אתה צודק ואם היית נכנס להודעת מנהלת הפורום היית רואה שהדגשתי זאת. תאריך עברי? יש לי אבל אני לא זקוקה לו הנומרולוגיה אוניברסלית ולאף אחד אין מונופול עליה.... מזל? גורל? אז מה אנחנו שולטים במה שקורה לנו? הצחקת אותי אנחנו בורג קטנטן בכל היצירה המופלאה הזאת של האל. הכל רשום והרשות נתונה... אור שפע ואהבה עינת

אמיתי 21

New member
טוב צריך להבין דבר אחד חשוב מאוד

עמ``י עש``ו אין לנו מזל ב``ה בני ישראל הם מעל למזל ולמה זה דבר ראשון למה אסור לספור את העם ישראל ? בגלל אותו סיבה כי מספר זה צימצום וזה דין מחולט ואם עושים את החשבנות על השם אז גם לא בדרך של מספרים עושים את זה עושים את לפי משמעות האות והמקום שלה בשם כמו שאנו יודעים העולם נברא בכ``ב אותיות וי` ספירות ודי למבין כל אות יש לה שפע רוחני משלה ומתי שמצמצמים אז גם שפע מצתמצם אבל אנחנו אמרים שישראל יש לו מזלא וגם אותו ניתן לשנות בצורה קלה מאוד רק צריך לדעת לכוון בשמו של ברוא עולם טוב לחיים ושלום אם את רוצה לשאל אין בעיה .

למעלה