התאמות יין

capoeira200

New member
התאמות יין

אחחחחחחחחחחח אני חולה על החורף אם היה כפתור שהיתי לוחץ עליו היה חורף כל השנה היתי לוחץ עליו בלי לשאול אף אחד ..היום קמתי בבאסה שראיתי את השמש!!! בכל אופן היום זה יום הנישואין השלישי שלי ושל אשתי ואתמול עבדתי חצי לילה להכין לי אוסובוקו מטורף במתכון שמצאתי באתר YNET במטרה שאני ואשתי נרד עליו בארוחה רומנטית משהו... התיכנון היה שברקע יתנגנו להם פריקין ברקים ורעמים. ואז שיתחיל הטיפטוף אני אסתכל לה בעינים ואני אגיד לה-היו לי 3 שנים מטורפות ואני שמח שהם היו איתך (אני רומנטי-תקפצו עד הגג אני לא מתבייש בזה) בכל אופן כנראה שנאכל אותו שברקע יתנגנו להם ציוצי ציפורים של הפריקין אביב הזה שקפץ לביקור ): שאלונת קטנה עליכם- חברי, מיודעי, בוגרי פורום 30+ שכבר סוחבים אחריהם מטען לא קטן של 30 שנות נסיון :) היא כרגע בעבודה ואני רוצה לסגור את הפרטים הקטנים: א)איזה פרחים להביא -מה הכי מתאים ליום נישואין ב)איזה יין הולך חזק עם אוסובוקו ג) מה עוד אני יכול לעשות בשביל להפתיע אותה? קדימה תשקיעו 5 דקות בשביל חבר וירטואלי-אולי יום אחד אני אוכל להחזיר לכם איזה טובה אינפורמטיבית :)

השתיין

New member
מצחיק אתה

קודם אני חייב להגיד אתה רומנטיקן חסר תקנה
... לרוב השאלות אני לא כלכך יכול לעזור לך... פעם אחרונה שהבאתי פרחים , זה היה סביונים מהגינה לאמא שלי אבל בנוגע ליין יש לי לינק שאולי יכול לעזור לך

Purple Mushroom

New member
מזל טוב ליום הנישואין ה-3 קודם כל../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

ניסיון לעזרה,.. קודם כל,לא משנה מה מזג האוויר,בחורף,יום שמש או יום גשם, צריך להפיק את המירב ממנו. בתיאבון
לארוחה שהשקעת. אני רוצה לעזור, אבל אני ממש לא מבין ביינות
. לא משנה אילו פרחים
אם כבר יש לך ניסיון יחסית רב בזוגיות,ובבת זוגתך, אז אתה יודע אליו פרחים היא אוהבת? העיקר שזה יבוא מהלב
. מה עוד יכול לעשות כדי להפתיע אותה ? תיהיה רומנטי , שולחן עם מפה לבנה , ונרות
. אגב, היום הייתי ברבנות, אחרי יותר מ4 חודשי פרידה, אני גרוש כעת (לא הספקתי לעדכן את הכרטיס האישי שלי הנוכחי)...

capoeira200

New member
תודה לך -שאלה קטנה

לא רוצה להיות חטטן אבל למה נפרדת מאשתך?

סקסיית

New member
בהצלחה../images/Emo9.gif

יין אדום...מרלו.. או העדיף יותר עליי..פינו נואר

קרמבו 112

New member
כמוני כמוך רק על המשפט הראשון מגיע לך../images/Emo24.gif

ושיתוף פעולה מלא מצידי.... חחח
גם אני חולה על החורף
... במיוחד כי יש
... לשאלתך איזה פרחים
להביא אני הייתי שמחה לקבל עץ סיני מעוצב קטן
שווה על אלף זרים.... יכול לקחת אותה לארוחת בוקר רומנטית, או ליום פינוק שלם בספא היום זה הולך ושווה שווה שווה

למעלה