התאמת דיסק אישי בחנות פירסט קלאס?

PINK POOH

New member
התאמת דיסק אישי בחנות פירסט קלאס?

ראיתי פרסומת שכתוב שם שאפשר להתאים דיסק אישי בחנות. אני הבנתי שכאילו קונים שירים ומשלמים על כל שיר בנפרד. האם לכך התכוון המשורר??? ומה המחיר??? יש להם את כל השירים למכירה???

אכן לכך הוא התכוון...

כל שיר יעלה 10 שקל ובינתיים יש להם רק שלושה שירים.

Rצינית

New member
עדין לא תפסתי ת'פאונטה בהמצאה הזו..

מז"א 3 שירים?הרי יש השוק מוצף בשירים.העסק שלהם הולך לפי אישורים של אמנים/מפיקים...?או לפי הפקות שלהם? סורי על הבורות .אך דיי תמוהה לי למרות קריאת סיקורך.

לפי הפקות שלהם בלבד...

אין אף סיבה שנועם וגל פז יתנו לפ.ק.מ להרויח מהשירים שלהם.

Rצינית

New member
אהה ואני כל הזמן אמרתי...

מה הועילו חכמים...הרי האמנים כ"כ אנטי צריבות ואיך נותנים אישור להקמת ח'ברה הנוגדת את כל עניין הצריבות והגזל... כעת הכל מסתדר לי...אז הם לא שונים הרבה מכל ח'ברה הפצה אחרת.למעט את בחירת השירים....אבל גם להתחלה אין הרבה מה לשבת מול מחשב ולבחור שירים.כולה בין 3 שירים...

מתנדב

New member
רצינית, אין כאן שום גזל...

הרי את לא נכנסת לחנות וצורבת דיסקים כאוות נפשך בחינם, אלא את צורבת דיסקים כאוות נפשך ומשלמת על זה, לכן אין כאן חברה שהוקמה הנוגדת את עניין הצריבות והגזל, כי את משלמת על מה שאת לוקחת, ואני רואה את החברה הולכת וגודלת, כי אם אני קונה דיסק בגלל שיר מסויים שמאוד אהבתי, ושאר השירים לא מעניינים אותי, אז אני יוצא קצת בפנים חמוצות, אבל ברגע שנותנים לפני רשימה של שירים ואומרים לי קח מה שאתה רוצה, רק בסוף הצריבה נגיש לך את החשבונית, ותשלם לפי כמות השירים שלקחת, יצאתי מרווח, ויתרה מזו, אם יצא דיסק להיט ויהיה שם שיר להיט מאוד ומחיר הדיסק יעלה 60 ש"ח, אני מגיע אליהם משלם להם עשרה שקלים, והרווחתי את השיר הלהיט, יוצא שחסכתי כאן 50 שקלים, ובמחיר של ה 60 שקלים אני יכול לקחת, 6 שירים שהם הכי להיטים לתקופה זו, את לא חושבת כך?...

Rצינית

New member
גזל או לא,זו סוגיה נוספת....

סיבכתם אותי או יותר נכון חוסר הבנתכם על אי הבנתי בשאלתי הסתבכו יחד..... אפרט יותר-כיום(ואני מדגישה כיום.שהחברה עדיין בתחילת דרכה) אני יכולה להפיק מהחברה הנ"ל דיסק שיכיל ת'שירים האהובים עליי.כמו-לך של החברה.מוריה של פריד.שירו למלך של מ.ב.ד...ועוד עד להשלמת קובץ שירים האוהבים עלי מכל קצוות האלבומים. או... שאני יכולה להפיק כיום אך ורק 1/2/3 שירים האהובים עלי מתוך 3 השירים שהפיקה אותה חברה... ????? לפי תגובת רפוש שהיית אמורה להיות תשובה לשאלתי הבנתי כי אין מצב לקבל יותר מ3 שירים.כיום. ולפי תגובתך-מתנדב שעסקה אומנם בדיון שונה.הבנתי כי כן ניתן להפיק דיסק מכל אלבום שבאלי....או שאתה דיברת על החברה בעוד כמה זמן ושאלתי התמקדה יותר-מה כיום.... <שיו איך שיש לי מוכשרות לסבך את עצמי ולסעף בהסתבכותי גם את הסביבה-מבטיחה לכם זה בלי כוונה-כזו אני..>

Rצינית

New member
ובעניין הגזל<שכחתי לתת ת'חוות דעתי>

אם מדובר בהפקה של החברה עצמה.פשוט שאין כאן גזל... אך אם מדובר בהפקת שירים מכל אלבום הבאלי באותו רגע.בטוחני כי יש אישורי הסכמה מאותה חברת הפקה שהפיקה ת'שיר/אלבום שברצוני לצרוב...

מתנדב

New member
כמובן שדיברתי על העתיד...

כי מתוך שלושה שירים המבחר הוא לא גדול בכלל, כמובן ההתלבטות היכן לזרוק את העשרה שקלים, זה ההתלבטות הגדולה...

יש המון מה לעשות ב3 שירים..

אפשר לשמוע עפ"י סדר אקראי, אפשר לשמוע ברצף, אפשר מהסוף להתחלה, ומההתחלה לסוף, יש המון אפשרויות...

היתי שם

בקיצור זה עובד ככה יש להם מחלקת הפקות זאת אומרת שהם בעצמם משקיעים על כל הפרויקט יש להם מחלקת הפצות אם יש להם צפי גדול להפצה הם ילכו על זה אכשיו יש להם אתר אנטרנט מדהים שם ישנה אפשרות לרכוש כל שיר שמופץ או מופק דרכם ההורדה מתבצעת בשני דרכם או בחנות עצמה בצורה מקצועית למדי זה ניראה דיסק מקורי ממש כתוב עליו פרסט קלאס עטיפה מרהיבה ועוד יש להם מגעים עם זמרים שונים בקשר להסכמי מכירת שירים דרך האינטרנט בלי קשר לחברות ההפצה זה משהו בנלאומי זה עוד נתיב בהפצה. אגב השירים שנמכרים הם כדלהלן-מנדלסון לשיר בקול נעים.דודי הרץ שיצא לפני שנה.מלפני אוריאל .יש עוד משהו חדש בשם ד"ש חם אוטוטו יוצא אפרים מנדלסון חדשביחד עם דודי הרץ בהפקת פרסט קלאס אגב המבקר המוזיקלי בהפקות הבית הוא משה לאופר

למעלה