התאמת מגן שיניים

zhr99

New member
התאמת מגן שיניים

כשאני מכניס את המגן שיניים למים חמים, האם צריך להעביר אותו במים קרים לפני שמכניסים לפה? ובנוסף האם צריך לסגור את הלסת ולגעת עם השיניים התחתונות כשהוא עדיין רותח? מישהו יכול להמליץ על מגני שיניים ועל חנות? ראיתי יש הרבה סוגים חדשים, לא יודע אם יש הבדל בין המגנים הישנים הפשוטים לבין החדשים של דוקטור שוק ועוד כל מיני.

S1ndrome

New member
המלצה

אני משתמש במגן שיניים שעשוי מפלסטיק רך מבחוץ ובפנים יש סיליקון שאותו מתאימים לשיניים. לא זוכר את החברה הספציפית, אבל להערכתי המגני שיניים דיי דומים אחד לשני וזה נכנס לתחום של טעם אישי. לגבי המים החמים, הרעיון של להעביר את המגן במים קרים לאחר ההשרייה במים החים זה כדי שלא יהיו כוויות בפה, הרעיון הוא ללחוץ את השיניים כשהמגן עדיין חם כדי שהסיליקון יקבל את הצורה של השיניים. לאחר כ 60-90 שניות מוציאים מהפה ואז ניתן כבר לשטוף במין קרים כדי שהצורה תתקבע סופית, אבל לא חובה.

thepope1

New member
מגן שיניים

אם אתה רוצה מגן שיניים איכותי וזול אתה יכול ללכת על מגן של שוק דוקטור שנקרא PRO אני משתמש בו וממליץ בחום http://www.fightwear.co.il/guards/mouth-guards/shock-doctor-pro.html אם אתה רוצה משהו יותר מקצועי לך על הננו של שוק דוקטור שמעתי שהוא מצוין (לא מניסיון אישי) http://www.fightwear.co.il/guards/mouth-guards/mouthguard-dna.html

muaythai

New member
דוקטור שוק

משתמש בו כבר משך זמן רב, ואין תלונות. יושב מצויין בפה, לא מציק, לא מפריע בנשימה, מתאים את עצמו לשיניים ונתפס מעולה, ללא נפילות, חיכוכים והצקות. ממליץ בחום. בהצלחה. בברכה, ארז שוקרון.

zhr99

New member
איזה מהם?

יש הרבה סוגים של דוקטור שוק. מה כדאי ודרך איזו חנות?

IamStalker

New member
אל תקנה DR SHOCK, סיבות לזה

קניתי 3 סוגי DRS סיבות למה לא לקנות: א. חותך את השפה - כל החלק העליון עשוי פלאסטיק קשיח מאוד. ב. לא נוח - מי שאומר שהוא נוח , לא עושה קרבות או מתאמן פעם בשנה. ג. יקר ולא שווה את זה - אני יודע שצריך לשלם בשביל איכות, במקרה זה - רק הפסד. אני ממליץ לקנות מגן שיניים הכי פשוט סיליקון הוא הכי זול ואפשר להחליף אותם אם ההתאמה לא הצליחה בפעם הראשונה. כמובן שהכי טוב זה אצל רופא שיניים custom made mouth piece, זה מאוד יקר אבל הכי טוב - אין יותר טוב מזה.

ETZ301

New member
מסכים.

אני גם חזרתי למגני שיניים פשוטים של everlast.

muaythai

New member
לא מסכים בכלל

אבל אצל כל אחד זה אינוידואלי לעצמו. אני חושב שתנסה את הפשוטים כמו שהמליצו לך (הסיליקון הפשוט), ותראה איך הוא. הכי הרבה ביזבזת 20 שקל. לא כזה נורא .. אם לא, אז תעבור לד"ר שוק (לרוב 120-150 שקל), תלוי מאיפה וממי. בכל מקרה, עם הניסיון שיש לי עם המגן של הד"ר, אוכל להליץ לך עליו, ואפילו בהמון אהבה. שיהיה בהצלחה. בברכת לילה טוב, ארז שוקרון.

zhr99

New member
מה לגבי דוקטור שוק DNA?

ויש גם עוד אחד חדש 3D. את הראשון אני יכול להשיג ב100. מבחינתי המגן שיניים זה הדבר הכי חשוב, אז אני לא מתכוון לחסוך עליו איזה 50-100 שקל. מה הכי נוח והכי טוב? ואם כבר מדברים על מגנים, מה לגבי מגן ביצים?

muaythai

New member
לא פחות חשוב ..

תראה, עוד פעם, אני הייתי קודם כל מנסה את היסליקון, אולי הוא יהיה הכי נוח לך, ויתאים לך אישית ותאהב אותו. הכי הרבה כמו שאמרתי, זרקת 15 שקל לפה או לשם .. זה לא סכום כזה רציני. במידה ולא, עם ה-3D לא יצא לי לעבוד, אבל שמעתי עליו תגובות טובות. זו גם אופצייה. לגבי המגן אשכים, יש בקשירה, ויש בהלבשה (כמו תחתונים). עניין של נוחות. אני אישית מעדיף את ההלבשה, אך, הבנתי שהוא יותר מציק מהקשירה, מפני שלפעמים החוטים מאחור מציקים וכל פעם צריך למשוך אותם .. בקשירה, זו פשוט קשירת צדדים שלא אמור להפריע לך, אם כן תקשור חזק מידי אז קצת במתניים. בגדול שניהם מעולים, ויש כמה סוגים .. שווה ללכת, למדוד ולנסות מה יתאים לך והכי חשוב יהיה לך נוח יותר. בהצלחה ידידי. שיהיה המשך סופ"ש רגוע ונעים. בברכה, ארז שוקרון.

דרור1977

New member
אני קניתי דוקטור שוק DNA ב80 ש"ח בEBAY

אני לא כלכך מרוצה , המגן קצת מציק בשיניים

למעלה