התאמת מזלות

cobi_t

New member
התאמת מזלות

קראתי את תשובותיך בקשר לנושא זה.... ולמרות זאת אולי תוכל להרחיב על התאמת דלי ודגים לעומת דלי ובתולה ובכלל איזה מזלות תיאורטית מתאימים לדלי

דלי ודגים

באופן עקרוני - מזלות שונים מאוד במהות. הרבה ספייס בדלי לעומת תלות רגשית בדגים, מרחב לעומת מקום חם ועוברי, מקום רגשי לעומת מקום שכלתני, ועוד. העניין הוא לא מה מתאים לדלי, אלא היכן האורנוס של בעל המפה איתו הוא יוצר קשר, ולכן זה כלל לא חשוב עם איזה מזל הוא עושה את זה - אלא רק הצלבת המפות של השנים, מה שמצריך יעוץ מקצועי ואישי יותר. בכל מקרה, הבעייה של דלי היא בעיקרון ההגנות הגדולות על המרחב הפנימי, והפחד מחשיפה אינטימית וקרבה גדולה מדי. אבל זה כמובן, בכללי..

THE-SORCERER

New member
דלי- עם דגים ובתולה...תשובה

אני חושב שהדלי לא בטוח שהוא יודע מה הוא מחפש... הדלי מחפש אינטלקטואלית, מחפש היתיישבויות על דיונים לתוך הלילה, ואולי, השראה. אם הוא ייתקל בדגה הנכונה- הוא עלול לישקוע במימיה, ובקסמיה המוכרים- אנאקדוטות, חיוכים, ודיונים כאלה וכאלה. הבעיה היא, שהדגה קלילה מאוד בנושאים כאלה, והיא צריכה מישהו שייטבע איתה לתוך אגם הרגשות, כדי שהקשר יהיה אמיתי. גם הבתולה רוצה שייפרצו עימה את המחסום הקר שהיא נוטה לשדר, והיא תעדיף שיחות רגשניות על כל היתפלספות או שיחת מתמטיקה\אקטואליה. אני אוהב את שילוב הדלי עם גדי. הם שניהם מחפשים את אותם דברים בסה``כ, רק שהגדי אוהב ``להזיז ולקדם עניינים``. מבחינה אסטרולוגית, גם הדלי ליד הדלי בגלגל, כך שיש ביניהם קירבה מבחינת מאפיינים, הגלגל מצביע עלהדלי עם האריה, שנמצאים זה מול זה, אבל אני אישית לא אוהב את השילוב הזה.

למעלה