התאמת מזלות

• פותח הנושא s.g
  • פורסם בתאריך

s.g

New member
התאמת מזלות

שלום יאיר. אני כותבת לך שוב את השאלה הזאת, ויכול להיות שענית לי כבר, אבל שניסתי לפתוח את האי - מייל, זה לא עבד. לכן אני אשאל אותך עוד פעם אחת. אני מקווה שלא נימאס לך מהשאלה הזאת. אני ילידת ה - 7.12.1984 מזל קשת, והחבר שלי, מזה 4 חודשים, יליד 3.5.1983 מזל שור. הייתי רוצה לדעת אם זה שילוב מוצלח. בתודה מראש, וסליחה על הטירחה, S.G

אכן, נמאס לי מהשאלה הזו..

בעיקר בגלל שאין לה תשובה, ואי אפשר באמת לדעת על פי האסטרולוגיה אם קשר הוא טוב או לא עד שלא.. מנסים אותו. אז.. נסי ותראי.

TaKSR

New member
אתה רואה ?

אני כל הזמן חוזר ואומר שלא לשאול את השאלה הזו כי יש רק תשובה אחת לזה בכל מתאים אבל הם לא שומעים והם בכוונה שואלים שוב אין כזה דבר לענות על שאלה כזו מפה!!

mעיין

New member
לטסקר

היי אני לא רוצה לנג`ס אבל באחת ההודעות שלך רשמת (ממה שאני הבנתי) שבני אותו מזל לא מתאימים...? האם הבנתי נכון?...

TaKSR

New member
את האמת לא הבנת נכון

במקרים שאני ראיתי לא יוצא לבני מזל תאומים (תסים לב לזה) להיות ביחד בכיף פשוט לא ראיתי זוג אחד של תאומים שמסתדרים (ושהם בעצם 4 נפשות) אז אני התכוונתי רק למזל זה ולא כללי רק מתוך ידע אישי כי אחרי הכל כל המזלות מתאימים לכולם אז אני לא מבין בדיוק מה רצית?

s.g

New member
גם כן אסטרולוג...

אם נמאס לך כ``כ לענות על שאלות, אז יש לך ברירה... בכל אופן, אני חושבת שעם קצת מאמץ תוכל לדעת אם זה שילוב מוצלח. אבל כנראה שאתה לא אוהב להתאמץ במיוחד... שאלה אחרונה לי אליך... ככה אתה עונה לכל השאלות? כי אם כן, לא פלא שהנוער שלנו במצב ``מצוין``... ודרך אגב, לא צריך להיות אסטרולוג בשביל להגיד לי ``לנסות ולראות``. את זה כל אחד יכול להגיד. בקיצור, תודה על שום דבר. S.G

למעלה