התאמת מחשב כף יד לצרכים מאד ספציפיים

• פותח הנושא BEMS
  • פורסם בתאריך

BEMS

New member
התאמת מחשב כף יד לצרכים מאד ספציפיים

שלום לכולם
אני קצין בצבא, ונזקק למחשב כף יד העונה לצרכי הספציפיים, אשמח מאד אם יוכלו מומחי הפורום להמליץ לי על מכשיר שיתאים לי. התכונות שאני מחפש: 1. מכשיר חזק פיזית ככל הניתן 2. זמן סוללה ארוך 3. מכשיר דק קטן וקל משקל יחסית שניתן יהיה לשאת עלי באופן קבוע 4. בעל חריץ הרחבה למקרה שארצה להשתמש בו גם כנגן MP3 5. מחיר נמוך ככל הניתן 6. מערכת הפעלה יציבה ואמינה השימוש העיקרי שלי במכשיר יהיה קריאה של טקסט מתוך תוכנות רפואה שברצוני להתקין בו, שימוש במכשיר כבפנקס שניתן לרשום בו הערות ותזכורות וכן שימוש במכשיר לצורך משחקים בישיבות לא מעניינות. אין לי כל צורך שהמחשב ישמש גם לצורכי ניווט GPS רצוי שתהיה למחשב תמיכה מלאה בעברית -גם בתוכנות WORD ו EXCEL. תודה רבה מראש לכל המייעצים

cinargy

New member
Tungsten E2 - לדעתי עונה על הדרישות די טוב

ה-Tx הוא מכשיר עוצמתי מ-E2 בהרבה, אבל חלש יותר מבחינה פיזית וגם מניסיוני פחות יציב.

BEMS

New member
מודה לכם על נתגובות

כרגע נראה כי ה E2 יקר מדי עבור התקציב שלי מה עוד שזהו מחשב כף היד הראשון שאני רוכש ועדיף לדעתי להתחיל ממכשיר בסיסי למדי. בשל כל זאת ועוד החלטתי שארכוש את הפאלם הבסיסי -Z22 אשמח לדעת דעתכם עליו בכלל, והאם באופן ספציפי יתאים לצרכי. שוב, תודה על התגובות.

haim9798

New member
בתור קצין בעצמו בצבא

מה שהכי טוב בשבילך הוא E2 , יחד עם כיסוי אלומיניום תעופתיי. אני השתמשתי במכשיר דומה (TE שהוא הגירסא הקודמת שלו) במסגרת השלמת קק"צ יחד עם כיסוי אלוןמיניום תעופתי , והוא ייתן לך את כל מה שאתה צריך . מומלץ מאוד ובמחיר די זול בסה"כ .

השלמת קק"צ? אני זוכר שעברתי קורס קשמ"צים...

שלא לדבר על קורס קחמ"טים. אהבתי כל רגע!

LeGeneral

New member
חפש יד שנייה

הצרכים של המכשיר שלי זהים לשלך. קניתי ביד שנייה T5 עם כיסוי אלומיניום ב 1000 ש"ח. הוספתי כרטיס זיכרון של ג'יגה (היום תקנה 2 ג'יגה). מאז המכשיר עובד שעות נוספות. ממליץ בחום. מכשיר יציב וחזק.

LeGeneral

New member
כמובן ש 1000 ש"ח היה לפני שנה וחצי.

תנסה היום למצוא T5 ב 700 או TE2 ב 500. לחלופין תשקול לקנות PPC. המכשירים שבאים בלי GPS ו WIFI כמו הDELL AXIM X51 ב 1300 או ה MIO 336 ב 1000מציעים תמורה טובה. כמו כן היום, בניגוד ללפני מספר שנים, היצע התוכנות הרפואיות ב PPC זהה לפאלם. בכל מקרה, אל תבזבז כסף על ה Z22, מסך עלוב, אין כרטיס הרחבה, לא שווה את הכסף. לך על יד שנייה או על PPC.

למעלה