התאמת עניבה

menachem25

New member
התאמת עניבה

שלום. אני הולך להיות השנה בבית - מלון בחג והולכות להיות שם מלא חוצניקיות יפהיפיות - השאלה היא - לכבודן אני הולך אפילו לשים עניבה !! (מה שאני עושה בד"כ רק בכנסים בחו"ל מטעם העבודה...) - איך אני מתאים עניבה למכנסיים? איזה סגנון של עניבה נחשב חגיגי? חלק / מקושקש? ראיתי גם שיש עניבות דקות / עבות / וכו' - מה נחשב הכי וואסח, אופנתי, ומרשים? (וכמובן גם חגיגי...) אני לא ממש מבין באופנה (בכנס האחרון שהייתי זרקתי על עצמי עניבה פרחונית מהבר - מצווה...) אני אלבש כנראה חולצה לבנה, וערב חולצת פסים (הטומי הנדושה עם הפסים כחול לבן), וכנראה מכנס שחור / כחול, או מכנס חום כהה. תודה לעונים .

קצת הגזמת בקשר לעניבה ולבנות אבל קח עניבה...

דקה. זה העיקר. בקשר לצבעים זה תלויי באופי שלך - אם אתה רוצה להיות שונה כך עניבה מקושקשת ( לא מדיי ) אפילו קומיקס אם תמצא... אם תרצה ללכת על עניבה קלאסית קח של צבע אחד -אפשר שחורה דקה פשוטה שעושה את העבודה דיי טוב או בצבע אחר בהתאמה לצבע החולצה. את הפרחוניות אכן זרוק לפח ...

תלוי מה אתה לובש

עניבה בגוון אפור בהיר תתאים גם לחולצה לבנה וגם לפסים הנדושה, אבל אם המכנסיים חומים - ממש לא. אז צריך עניבה קצת יותר מתוחכמת (תלוי איזה גוון של חום), אולי אפילו לבנה עם דוגמה עדינה או עניבת תכלת עם דוגמה חומה (תכלת וחום שילוב מאוד מוצלח).

למעלה