התאמת צבעים - וילונות וקירות

כתומלי

New member
התאמת צבעים - וילונות וקירות../images/Emo53.gif

בוקר טוב, עברנו לבית מואר מאד - למה? החלונות (ויש הרבה..) בעלי זכוכית "חלבית שקופה" נטולי תריסים, כלומר שמש מכל כיווני הבית, קירות הבית כולם לבנים. אני רוצה לצבוע את הקיר המפריד בין המטבח לסלון(נטול דלתות) בצבע חם כמו טרקוטה, איזה צבעים של וילונות יתאימו בסלון ובפינת האוכל? את צידו של הקיר הפונה למטבח אני משאירה בלבן,תיאור המטבח: ארונות פורמייקה גוון בוק בהיר, שיש ירוק-ים,קרמיקה קרם עם גווני אפור ירוק חלשים, קירות לבנים, ארונית אחת קטנה עם טפט תכלת בהיר. איזה גוון וילונות יתאים למטבח? והאם מישהו יכול להמליץ על חנות/שוק באזור הצפון, שאפשר לקנות בו בדים בזול? תודה רבה!

0 אור 0

New member
צבע לוילון

קודם כל לגבי הסלון ופינת האוכל: את יכולה ממש כל צבע שבעולם - הבית מואר, קירותיו לבנים עם קיר אחד בצע טרקוטה, זה אומר שכל צבע וצורה של וילון שאת בוחרת ומתאימה לרהיטים שלך תתאים. את יכולה ללכת על אלמנט דרמטי עם צבעים חזקים שיתנו ניגוד חזק ללבן, או על צבעים רכים שיתנו תחושה של חמימות ושילוב - בכל מקרה השילוב הצבעוני במקרה הזה הוא עם הרהיטים שלא ציינת את אופיים וצבעיהם. לגבי המטבח: קשה לי מאד לדמיין את שילוב הצבעים במטבח - אם הבנתי נכון, אז גם כאן כמעט אין לך מגבלה של צבע (אולי רק לא סגול בהיר). משום מה עולה לי בראש וילון מקסים מוכן שראיתי איפשהו עם צבע מתחלף בגווני ירוק וכתום (נשמע גועלי , אבל יוצא שילוב צבעים עדין מאד אבל עם המון חיים) תנסי להעלות תמונה של המטבח ובטח תקבלי תשובות יותר ממוקדות.

למעלה