התאמת צבעים לחדר לתינוק

yaliya

New member
התאמת צבעים לחדר לתינוק ../images/Emo85.gif

אני זקוקה לעזרה בבחירת צבעים מתאימים לחדר לתינוק. בחדר יהיו הרהיטים הבאים: ארון בצבע שמנת, מיטת תינוק ושידה בצבע שמנת עם מוטיב של גלים בצבע מישמיש (ערבוב של צהוב בננה וכתום). בנוסף יש מיטת יחיד שהצבעים שיודגשו בה הם במצעים של המיטה- לא מהווה בעיה. המטרה העיקרית היא שהחדר יהיה נעים לשהייה בו, שלא יהיה משעמם מדי ולא רועש מדי... ההתלבטות העיקרית היא בבחירת הצבע של הקיר. מבחינת ציורי קיר- אני רוצה ובעלי לא! אז למען שלום בית מתפשרים..וגם כאן אשמח לקבל רעיונות מעניינים...

לולהההה

New member
אני חושבת

שגם אמרת שיש לך שמנת וגם מעט כתום מישמיש אז אני חושבת שצבע ניטרלי שיהיה על כל הקירות הוא ירוק בהיר,ירוק פסטלי שמתאים גם לבנים גם לבנות ולהדגיש על הקירות גם את הכתום של הגלגלים זה יהיה נחמד ולא חייב ציור קיר אם בעלך לא רוצה יש המון דרכים לשלב דברים על הקיר כמו דברים של תינוקות שתולים על הקיר ויש שבלונות שאיתם תוכלי להדגיש את הכתום כמו שכבר ציינתי וצהוב בננה בהיר גם יתאים לפי דעתי

lank

New member
../images/Emo68.gifחדר תינוקות

בחדר תינוקות לא חייבים תמיד לצייר על הקירות. אפשר להשתמש בטכניקות לצביעה. הזכרת את הגלים שיש לך על השידה - השתמשי בגלים כמוטיב וצרי על אחד הקירות המרכזיים גלים בצבע כתום משמש ( גלים לא חייבים תמיד להיות כחולים ... ) . את יכולה להמשיך עם רעיון הגלים ולהוסיף מדבקות או שבלונות של מגדלור וחיות מים למינם. בנוסף , את יכולה להשתמש בווש נצנצים של נירלט שנותן אפקט מבריק לקירות. אם את לא רוצה להכניס אלמנטים של ים
, את יכולה להשתמש בשבלונות של כבשים או אפרוחים ולשלב עוד צבעים בחדר- סגול בהיר , תכלת או ירוק עדין, כל הצבעים הללו יכולים להתאים. אפשרות נוספת היא לחלק את הקיר לרוחבו , כאשר בחלקו התחתון להשתמש בטכניקת ווש, ספונג'ינג או הכתמה , בגווני כתום ובננה. בחלק העליון להוסיף מוטיבים כמו ציפורים
ופרחים בשילוב של גוונים שונים לחלוטין בכדי להפיח חיים בחדר.
שיהיה בהצלחה.

lank

New member
../images/Emo68.gifאתרים

ואפשר למצוא עוד הרבה אתרים עם רעיונות
של חדרי ילדים
אם מחפשים ... בהצלחה.

תושה

New member
צבע פיסטוק

יכול ללכת ממש טוב עם השמנת והמישמיש. אני מצרפת לך תמונה של חדר "מבוגר" יותר אבל עם אותם גוונים, כדי שתוכלי להתרשם. הצבעים אצלך, כמובן, יכולים להיעשות בנגיעות עדינות הרבה יותר....

רקמיכל

New member
במקום לצייר על הקיר

במקום לצייר על הקיר אפשר להשיג מדבקות מיוחדות שנדבקות לקיר, אבל אפשר להסירן בקלות מתי שרוצים (לא כמו טפט שיוצא עם כל הטיח, אלא זה מתקלף בקלות) כשהילד גדל אפשר להעביר לאחיו הקטן... יש מדבקות גדולות למשל: העץ של פו הדוב בגובה 150 ס"מ למדידת גובה הילד, פו וחבריו בויראציות שונות, שאפשר להדביק על כל הקיר וגם על הארון. יש גם מדבקות שזוהרות בחושך. אפשר להשיג בשילב, טויס-אר-אס, אייז, הום-סנטר ועוד. הקירות הכי יפה הם בהירים (לבן/ שמנת, בננה, ירוק בהיר, תכלת, אפרסק) אפשר בווש ואפשר לא. תזכרו שעם הקירות רועשים מידי אז זה מגביל כשרוצים לתלות תמונות ולהוסיף אביזרים. בורדר עבה ודומיננטי מאד מגביל. חשוב לצבוע בצבע אקרילי רחיץ !!!! אני מעדיפה קירות בהירים, ללא חלוקת רוחב בכלל, והמון אבזור צבעוני: תמונות וציורים מתוקים, תמונות בד-לבד צבעוניות תלת-מימדיות (עם עוביים שונים), שמיכות ושק-חיתולים צבעוניים, וילון תואם נחמד, שטיח לא יקר (יספוג הקאות..) אבל בגוונים עליזים. רצוי ללכת על סכמת צבעים עקבית. למשל: כל האבזור בצבעי לגו (כחול-צהוב-ירוק-אדום) או (לא ביחד!) הכל בצבעי גלידה. זה מה שמכניס המון צבע ושמחה, וכשמשתנה מצב-הרוח או גיל הילד ניתן בקלות להחלפה.

למעלה