התאמת ציוד לגולש...

flying fox

New member
התאמת ציוד לגולש...

רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בהתאמת גודל הבורד והמפרש בשבילי אני שוקל 60 קילו ואני רוצה לגלוש ברוח בין 12 ל18 קשר מ18 קשר אני עובד לגלישת רוח... תודה מראש...

hagitoz

New member
עדיין לא הבנתי,,,

אתה מתכוון לקייטסרפינג מ- 12 קשר ל- 18 קשר? (למרות שתדע שגם אני גלשתי רוח לפני הקייטסרפינג והיום אני מחפשת רק את הרוחות החל מ- 18 קשר
) חגית עוז

flying fox

New member
התאמת ציוד...

התכוונתי שאני גולש רוח ואני רוצה להתחיל גם קייט... אני מבין שהיום את מחפשת רוחות מעל 18 קשר אבל זה כי את כבר לא כל כך מתחליה ובסוגי הספורט האלה מתחיל מחלש ולאט לאט רוצים יותר ויותר חזק... לא כל כך בא לי להתחיל ללמוד את הבסיס ברוחות של 18 קשר אז אני רוצה בנתיים להתאים לעצמי ציוד עד 18 קשר... ואחרי שאני יתקדם אז אני ישאל אותך שוב לאיזה מצנח כדאי לעבור.. אז שוב אני רוצה להתאים לעצמי ציוד עד 18 קשר אני שוקל 60 תודה מראש....

hagitoz

New member
כמובן...

היי, אין שום בעיה וכל מה שהצגת בפניי עכשיו הרבה יותר ברור וגם מאוד ברור שכדי להתחיל צריך להתחיל מרוח של 12 קשר ולהשתדל בהתחלה לא לעבור 18 קשר כדי ללמוד נכון ובצורה בטוחה את הספורט. הבסיס מתחיל בעיקר מרוח של 10 קשרים ללמוד את היגוי המצנח, גרירות במים והנפת המצנח מהמים. בגדול, למשקל שלך רצוי להתחיל עם מצנח 13/14 (תלוי בחברות - כי יש חברות שהמידות שלהן: 9,11,13,16 ויש כאלו שהמידות שלהן: 12,14,16) בעל טווח רוחות גדול. גולש בממוצע צריך 2 מצנחים - רוח חזקה מצנח קטן ולהפך - בדרך כלל כל גולש שרוצה להנות ממגוון רחב של ימים בהם הרוח חזקה וגם חלשה מחזיק 2 מצנחים. שאלה חשובה שלא שאלתי אותך, איפה אתה גולש? אזור המרכז או צפונה? תודה

flying fox

New member
התאמת גלשן.

ואם את יכולה לעזור לי גם בהתאמת הבורד מה הגודל המתאים לי?

hagitoz

New member
התאמת הגלשן

היי, מתנצלת על העיכוב בתשובה, בכל אופן, לגבי הגלשן, בשנים שעברו התחלת הלימוד הייתה עם גלשנים גדולים 1.72 ואף יותר, כיום מייצרים גלשנים יותר קצרים באזור ה- 1.50 אשר מתאימים למתחילים, בנוסף גולשים מעוניינים לחסוך את המעבר מגלשן גדול לקצר ומייד להתחיל עם גלשן קצר. אני ממליצה להתחיל עם גלשן גדול (יחסית) 1.40-1.50 פחות או יותר ולבחון את ההתקדמות שלך (אם הגעת מרקע של סקי או גלישה כלשהיא יכול להיות שלא תהייה לך בעיה להתחיל מגלשן יותר קצר), גלשן גדול יתרום לך יותר בתחילת הלמידה בכך שיתרום לך לעלות לרוח (לחדד) ביתר קלות וישפר את טכניקת העמידה שלך. תראה, אל תסתבך ותתבלבל יותר מדי גם ככה אתה מתחיל שקשה לך למדוד מה טוב עבורך ואני כאן רק להמלצה בלבד במיוחד שזה פורום ואני לא מכירה אותך אישית וקשה לי להתאים לך דרך המחשב את הגלשן, אני לא רוצה להטעות אותך אז נתתי לך המלצה כללית והשאר לשיפוטך

למעלה