התאמת ציפיות

rolan

New member
התאמת ציפיות

הפורום שלנו קיבל מכה מכה שיוכל להתאושש ממנה לדעתי אנחנו צריכים לעזור לעצמנו לצאת מהעניין... כל אחד ואחת מאיתנו צריך לבדוק מעצמו למה הוא מצפה מהפורום ומה הם תפקידי המנהלים. דרך זה נוכל לגבש כאן "אופי" לפורום שלנו הציפיות יהיו מוגדרות וברורות ונדע בדיוק את הכיוון ולמנהלינו יהיה יותר קל להתכוון ביחד איתנו על אותו מסלול אז קדימה כל אחד יכתוב בכמה שורות למה הוא מצפה

עלמה 3

New member
כל הכבוד רולן ../images/Emo24.gif

הבהרת ציפות זה מה שנתבקש כאן ובכל חוגי התקשורת מלמדים עליו. זה משהו שהעלתי כבר מזמן, ופסלו את זה על הסף........ ובנימה אופטימית זאת להלן ציפיותי ודרך תיפקוד המנהלים: 1.כתיבה נאה ומעניינת בנושא הפורום. 2.יחס חם, אוזן קשבת והעלאת המורל. 3.הזרמת מאמרים והעלאת דיונים בנושאים שונים הקשורים לנושא הפורום. 4.תגובות עינייניות להודעות והשגחה על הסדר. זהו, לעת עתה. עלמה 123.

sugar7

New member
אני מצפה ש...

ניתן לפורום להיות ולהתהוות ולא נתהה כל חמש דקות על כיוונו ולא נשאל כל 10 דקות איפה ההיא ואיפה ההוא. הגדולה של הכלי הזה שנקרא פורום הוא שלא כמו בחיים (לפעמים), לא חייבים דין וחשבון לאף אחד, אפשר לבוא וללכת, אפשר לשתוק כל היום ואפשר להגג ללא חשבון - כל אחד מה בא לו. תפקיד המנהלים הוא לנהל. כלומר להשתמש בכלי הניהול שבידיהם ולהעשיר את הפורום (טאגליין, מאמרים, קישורים, לשרשר אם צריך, למחוק אם צריך). הם לא חייבים להראות להגיב לכל הודעה, אבל כדאי שיראו נוכחות סבירה ויטפלו בנושאים הדורשים טיפול (הודעות פרובוקטיביות, "סכסוכי שכנים" וכו'). אני לא מביעה דיעה או ביקורת אלא רק אומרת מה לדעתי תפקידי המנהלים בפורום בתפוז. [נ.ב. באמת השמטתם אותי מתעודת הזהות של הפורום, לא נעלבתי, אבל כדאי שזה יטופל, לא?]

maof

New member
רולן יקרה........../images/Emo140.gif

בבקשה בלי ציפיות ......... הדברים צריכים פשוט לזרום בצורה רגועה יש ימים שהנושא כבד ומצריך תשובה רצינית ויש ימים של צחוקים וקצת קשקשת ..... אם אין ציפיות גם אין אכזבות מעוף

maof

New member
רולן יקרה........../images/Emo140.gif

בבקשה בלי ציפיות ......... הדברים צריכים פשוט לזרום בצורה רגועה יש ימים שהנושא כבד ומצריך תשובה רצינית ויש ימים של צחוקים וקצת קשקשת ..... אם אין ציפיות גם אין אכזבות מעוף

rolan

New member
על ציפיות ומצעים...

תיאום ציפיות הוא דבר מקובל מאוד ורצוי בין אנשים - צוות - קבוצה וכד' תיאום ציפיות הוא הבדיקה מה כל אחד מבקש, רוצה שיהיה וכו' במקום בו הוא נמצא. כל אחד יודע שכדי לא להתאכזב צריך לערוך תיאום ציפיות כי אם לא אז באה האכזבה... ומעוף יקר, משהו במיוחד בשבילך ל
אתה יודע מה אמר הסדין לציפה? מה ציפית?

maof

New member
לא ממש ..............

אבל מוכן לילמוד..........
מעוף

*יערית

New member
הציפית שלי../images/Emo39.gif

ללמוד מניסיונכם... ולהשאר נאמנה לעצמי! תודה....רצה לחגוג יום הולדת

blonda3

New member
אני מצפה שיהיה פה נעים../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif

שיהיה לי נעים לכנס לכאן כמו שנעים לי להכנס לבית שלי
שתהיה פה סובלנות אחד כלפי השני שיתנו למנהלים שיזמו את פתיחת הפורום לנהל בקצב ובדרך שלהם. שאנשים יבינו שלפעמים אין כוח או חשק או שעסוקים גם בדברים אחרים שמעבר לפורום וזה טבעי במיוחד במשפחות מורכבות.... ולכן שאולי הקצב של הפורום יהיה יותר איטי משל פורומים אחרים אבל זה לא אמור לפגום בו. שתהיה פה אווירה טובה ותומכת כדי שאנשים יוכלו להרגיש מספיק בטוחים ונינוחים כדי לפתוח ולשתף בבעיות אמיתיות כואבות או משמחות..... אז זהו פחות או יותר. ומעצמי אני מצפה שיהיה לי האומץ לשאול ולהעלות נושאים שבאמת חשובים לי.... ומידי פעם מטרידים אותי ושבגללם אני כאן בעצם.
בהמשך....

עלמה 3

New member
יש לך יום הולדת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif|תו

זה המוטו בחיים - להישאר נאמנה לעצמך
יום הולדת שמח
עלמה 123

rolan

New member
לא משהו... ../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

מתוחכם מדי מסובך מדי קשה מדי...
חום
פירגון
יחס אוהד
אוזן קשבת
וצורה נאה