התארגנות חדשה להצלתו של גלעד שליט - כנסו

התארגנות חדשה להצלתו של גלעד שליט - כנסו

שלום חברים, בעוד זמן קצר, עולם כמנהגו נוהג. תקומו לעבודה. תחזרו, תיפגשו את הילדים שלכם.... אבל אצל גלעד שליט, זה יהיה יום מיוחד במינו, זה יהיה היום שבו אולי יודיעו לו שמלאו לו 3 שנים. 3 שנים ללקיחת החופש שלו. בעוד מספר שבועות, אם לא יכול שינוי משמעותי - תתקיים הפגנה רבת משתתפים, על מנת להחזיר את נושא גלעד שליט לסדר היום הציבורי אותה אני יוזם. גלעד שליט, שנמצא כבר בשבי 3 שנים, מחכה לעזרה לא רק של המדינה אלא גם של התושבים שיפגינו אכפתיות מהמצב אליו נקלע בחור צעיר, שיריונר מחטיבת "ברק". במהלך ההפגנה, אותה יוזם אלון לופוביץ, שתעשה, כמובן, לאחר אישורם של כל הגורמים הרלוונטיים - יהיה שילוב של אפקט מיוחד וחריג שיגרום לזעזוע בקרב הציבור, מאחר וזה ימחיש בצורה חריפה את מצבו של שליט, אני מנוע מלהרחיב בשלב זה, מאחר ואנו מעוניינים שהאימפקט התקשורתי שיהיה נובע מכך יהיה חזק. ההפגנה היא על שחרורו של גלעד ולא רק - ברקע גם על תיקון הפרדוקס הקיים כיום: גלעד שליט עדיין בשבי, בעוד מדינת ישראל מזרימה כספים לתחום הרשות. תנאי האסירים שנמצאים בידיי ישראל, זוכים לתנאים שאני בספק אם יש עוד מדינה שנותנת לאסירים שרצחו על רקע לאומני את מה שיראל מקנה להם, ראה ערך: סמיר קונטאר. את גלעד שמענו, דרך קלטת. שמענו שהוא כתצב מכתב. שמענו שהוא קיבל מכתב. אבל אף אחד מטעמנו לא קראה אותו. גם לא הצלב האדום שהוא ארגון הומאני. מדינת ישראל ממשיכה לעצום עיניים, להביט בעיניים "האומללות" של אסיריה ועקב כך "מפנקת" את אסיריה. מה עם גלעד שליט ? מדינת ישראל צריכה להתעורר, המצב הקיים הוא מגוחך ואבסורדי. אם לא ניתן לקיים מו"מ על שחרורו שלפחות גלעד שליט לא יהיה השעיר לעזאזל - ומדינת ישראל תשווה בין תנאיו של גלעד שליט יבד"ל לאסיריה הבטחוניים. מעבר לכך, הגיע הזמן שנתעורר מהמצב הפרדוקסלי הקיים כיום. גלעד שליט עדיין בשבי, בעוד מדינת ישראל מזרימה כספים לתחום הרשות. תנאי האסירים שנמצאים בידיי ישראל, זוכים לתנאים שאני בספק אם יש עוד מדינה שנותנת לאסירים שרצחו על רקע לאומני את מה שיראל מקנה להם, ראה ערך: סמיר קונטאר. את גלעד שמענו, דרך קלטת. שמענו שהוא כתצב מכתב. שמענו שהוא קיבל מכתב. אבל אף אחד מטעמנו לא קראה אותו. גם לא הצלב האדום שהוא ארגון הומאני. מדינת ישראל ממשיכה לעצום עיניים, להביט בעיניים "האומללות" של אסיריה ועקב כך "מפנקת" את אסיריה. מה עם גלעד שליט ? מדינת ישראל צריכה להתעורר, המצב הקיים הוא מגוחך ואבסורדי. אם לא ניתן לקיים מו"מ על שחרורו שלפחות גלעד שליט לא יהיה השעיר לעזאזל - ומדינת ישראל תשווה בין תנאיו של גלעד שליט יבד"ל לאסיריה הבטחוניים. עזבו לשנייה את הדברים שאומרים לנו, הפוליטיקאים, עזבו לרגע את מה שאדון ג'ימי קרטר אמר לציבור כי מצבו של גלעד טוב. בואו נעזור לכולנו להיווכח שזה מצבו בכך שנביא אותו הביתה עד ראש השנה !!!!!!! אלון לופוביץ

alonlupoo

New member
חברים עיזרו לנו לעזור לגלעד !!!!!!!!!!!

הפיצו בקרב חבריכם והצטרפו בעצמכם לקבוצה שנפתחה בפייסבוק. שם הקבוצה: "שיריונרים מפקדים ואזרחים -כולנו למען גלעד שליט". שם פותח הקבוצה: alon lupovich פעילות משמעותית וענפה מובטחת. תודה. **** נגיעות - אם ניתן לדבר עם מישהו שיכניס את זה בעמוד הראשי זה יוכל רק לעזור. תודה

dariayaari

New member
תפיץ בפייסבוק את נושא המשמרות בירושלים

יש שם כבר הכל: אוהל, כסאות, כרזות, ביבי נתניהו....מה עוד צריך אתה שואל? לבוא לשבת שם, למלא את המקום באנשים שמבינים ששם עלינו להיות, לא בפייסבוק ולא בשום מקום אחר!!!!

למעלה