התארגנות לגלישה

Shinshina

New member
התארגנות לגלישה

שלום, מתארגנים כמה חבר'ה ליום רביעי(תלוי מזג האויר) מי שמעוניין להצטרף יכול ליצור איתי קשר 0578160453 מתן

Hawk17

New member
דעה.

חמישי בצהריים נראה יום טוב יותר. רביעי כרגע התחממות ולמעשה כל היום לא לכאן ולא לכאן.... אני עברתי לסופ"שים...

y u v 12

New member
מחר בבוקר (ד') בגלבוע, מי שיכול מוזמן להצטרף.

ואל תדאג עומר, אם יום חמישי יהיה מעניין אני אבוא גם (נפלאות השביתה)

y u v 12

New member
סיכום היום בגלבוע

3 גולשים (אלון בן גל,גיא עצמון ואני), רוח מזרחית חלשה מאד, 5 דקות טיסה למטה (כשעומר צודק הוא צודק), לקראת טיסה שניה נעלמת לחלוטין הרוח, אין משבים, אחרי התיעצות עם שוויצר בטלפון מחליטים לותר על טיסה נוספת וכעבור 5 דקות מקבלים הדגמה שמחזקת את ההחלטה, צנחן ותיק מנסה להמריא ונכנס לסינק מיד אחרי המראה, זה נגמר על הסלעים מתחת לעמדה ללא נזקים משמעותיים. בסך הכל מעט מאכזב אבל צפוי, תודה לשוויצר על העזרה והטיפים.

גלעד HPAT

New member
אכן כן. עת עברתי למרכז

ועם בוא החורף תקף אותי החיידק שוב. חזרתי לעלעל בפורום והדיגדוג בקצות האצבעות להחזיק את הbase tube מתחיל לעקצץ. עכשיו זכרון והתבור כבר לא נראים רחוק מאוד, שלא לדבר על אפשרויות אחרות. נראה לי שעוד זמן לא ארוך, אאבק הגלשן, ארכיב המתקן ולעמדה ניסע. אגב, סחתיין על הביצועים שלך ושל סרדר בתחרות וגם לאחרים שאיני מכיר

גלעד HPAT

New member
אתה באיכילוב??

היכן ? - אני עובד ממש קרוב, יש סיכוי שאוכל להתפנות לטובת ביקור משופרים

יובל ערב טוב.

איני יודע מי היה המרחף הותיק אך לדבריך הוא הפך לצנחן בקצה העמדה. הדבר לא קשור כלל לסינק הוא קשור לחוסר מהירות בהמראה (בדיוק כמו גלשן).

למעלה