התארגנות להוזלת מנוי בקאנטרי ?

התארגנות להוזלת מנוי בקאנטרי ?

שלום לכולם. מאחר וידוע לי שיש בישוב מספר רב של משפחות שמנויות בקאנטרי במודיעין או ברעות. אני חושב שבפניה מרוכזת של מספר רב של משפחות לאחד מהמרכזים הללו ניתן, אולי, להוזיל את העלות הגבוהה של המנוי. רונן , האם הועד או המזכירות יכולים לפנות אל המרכזים הללו כפי שפנו לבעלי עסק אחרים באזור. תודה ויום נעים לכולם.

העניין בבדיקה

ברק שלום, פנו אלי מספר תושבים בעניין זה. אני בודקת אפשרות להוזלת מחירי המנויים לתושבי היישוב ב: בפארק המים ברעות, בהולמס פלייס במודיעין ובמרכז הספורט במכבים. כאשר אקבל מהם תשובות, אפרסם אותן כמובן לכולכם. עינת

אפרופו קאנטרי , יש חדש ../images/Emo35.gif

אני זוכרת רגע של אופטימיות שנאמר שאולי אפילו הקיץ נשתכשך במימי הבריכה שלנו......

shlomoben

New member
למה להיות כל כך צינית וסקפטית

את בית הספר הקימו בפחות משנה. אני חושבת שההערה שלך יכולה להתפרש כמעליבה כלפי האנשים הכי טובים שמובילים את הישוב ועושים למעננו מעל ומעבר. גם אם זה סוג של הלצה זו לדעתי בכלל לא מוצלחת.

שלמה חלילה , וסליחה

יתכן והודעתי יכולה להתפרש כמעליבה ואם כך פני הדברים אני מתנצלת מראש. רציתי באמת לקבל עדכון בנושא, מה לעשות יש תושבים אצלינו שאינם צינים ומנסים לקבל תשובה עניינית. ועם הצוות שמנהיג את ישובינו אני לרגע לא סקפטית גם ברגעים שנראים מאוד אופטימיים.

ronpel

New member
בקיץ הזה כנראה לא אבל....

ממש בימים אלה אנו סוגרים את העברת המגרש לבעלות הישוב. ברגע שזה מקבל תוקף משפטי - נכנס להליך של תכנון ובדיקת אפשרויות גיוס המשאבים מן התושבים. אם הכל יסגר במהרה אז אפשר לחלום על הקיץ של שנה הבאה. רונן

תודה רבה

עינת שלום ותודה על התשובה המהירה צריך לזכור שבמרץ מתחיל מנוי שנתי ברעות ולכן צריך להזדרז בענין

למעלה