התארגנות לעבודה בבית

greening

New member
התארגנות לעבודה בבית

הי אמיר, אשמח לקבל ממך ומחברי פורום אחרים טיפים להתארגנות לעבודה בבית. אני כבר עובדת, אבל מאד לא מאורגנת. האם אתה מכיר אתרים היכולים לסייע לי? תוכנות חינמיות או סתם עצות שימושיות? תודה!

כמה שאלות

אז מה זה בשבילך לעבוד מהבית ? מה תחום העיסוק ? באים אליך אנשים ? את בטלפון, במחשב, תופרת ? איך החוויה של לעבוד כך ? יש עוד אנשים בבית במשך היום ? ילדים ? באיזה סוג של עזרה את מרגישה צורך ? שתפי ותני יותר פרטים. בהצלחה, אמיר דרור

greening

New member
עוד פרטים

אני עובדת בעיקר על המחשב, באימייל, אינטרנט וטלפון, בסוג של מכירות. האם ואיך לקבוע סדר יום, נהלי עבודה וכו'? איך לעבוד בצורה יותר שיטתית ומסודרת, לתייק, לעקוב אחרי לידים וכו'? אין לי ניסיון בעבודה מסודרת ממקום העבודה האחרון שלי (במקום הלפני אחרון דוקא היו נהלים מסודרים, וזה היה מצויין בשבילי, אבל אופי העבודה היה שונה מאד). בקיצור, ברור לי שכדי להיות אפקטיבית אני צריכה להתארגן איכשהו, אבל אשמח לקבל עצות יותר מעשיות.

התארגנות

שלום יקירה שאלת המאה- יש יותר מטלות ומשימות מאשר זמן. יש יותר דרישות ממשאבים. לפעמים יש תחושה של איבוש שליטה, לפעמים תחושה שלא יודעים מאיפה להתחיל, מהו המקום עליו צריך לדרוך וממנו להמריא. התשובות אינן נמצאות כל כך רחוק אלא בתוך כל אחד מאיתנו. יש דרך, תהליך למציאת התשובות. האם תהיי מוכנה לנסות אותה בפורם. אני אתחיל בפורם, ואולי גם אמשיך. ביום שתירצי את מוזמנת לפגישה . נתחיל מהסוף, ואח"כ ננסה למצוא שבילים לשם. מהי המטרה המרכזית בעבודתך? מהן המטרות המרכזיות ומה הן מטרות המשנה? האם תוכלי לתעדף מטרות בעבדתך? מה ייחשב כהצלחה בעבודתך, ובאותו זמן כדאי לחשוב באופן כולל יותר- מה ייחשב כהצלחה בתחומי החיים השונים שלך? מה הן תחומי החיים החשובים לך, מהי המטרה המרכזית בכל אחד מהם? כדאי לקחת זמן , לעצור לרגע מהשטף, ולהתבונן במבט על, ולגבש תשובות התאימות לשלב הנוכחי בחיים בהצלחה, עינת

למעלה