התארגנות לרכישה מרוכזת של GPS

התארגנות לרכישה מרוכזת של GPS

שלום לאנשי הגלישה האווירית. מספר חברים מפורום מצנחי רחיפה מתארגנים לרכישה של מכשירי GPS. עדיין לא הוחלט על פירמה או ספק, אך ברור שככל שכח הקנייה יהיה גדול יותר, הוזלת העלות תהיה משמעותית יותר. אנו בשלב איסוף המעוניינים. מי מכם שמעוניין, מוזמן ליצור קשר. יום טוב !

לא אם תבקש שישלחו את זה...

ל - 10 כתובות שונות (אחד לכל אחד). רשיון יבוא הוא משני מכשירים ויותר. בהצלחה איתי

לניו זילנד לא צריך ויזה (עד 3 ח').

לאוסטרליה בהחלט כן צריך ויזה. אם יש לכם תירוץ בסגנון תחרות ניתן בעד 185 ש"ח לקבל ויזה תוך 3 ימים (דרך איסתא). בהצלחה אנחנו פה. איתי

מי זה אנחנו?

גם אני נוסע לשם, ואשמח לשמוע על עוד דפוקים כמוני שנוסעים חצי כדור הארץ רק כדי לרחף שם... טדי.

רשיון יבוא- זה ה ת.ז שלכם או ה ח.פ

אם זה חברה. לא להתרגש- רק למצא את המוצר המתאים במחיר המתאים. השאר זה כבר פשוט. אהרון.

ואישור משרד התקשורת (וזה כבר קשה).

מניסיון אישי לא משמועות. יש לי ת.ז. ויש לי ח.פ. אבל זה לא רישיון !!! מי שברצונו להכניס למדינת ישראל יותר מ GPS אחד במשלוח חייב באישור משרד התקשורת !!! למה? השד יודע, ככה זה במדינות עולם שלישי שמנוהלות ע"י בעלי שפם ומונופולים כמן ממ"ן. הפתרון, פיזור המשלוח לכתובות הרוכשים ישירות מחו"ל. איתי

למה אתה תמיד הולך עקום ?

וצריך גם לנשק לנביא את התחת. צריך רשיון יבוא - נדאג לו. צריך רשיון משרד התקשורת - יש לנו . תפסיק כבר להפחיד את החברה בקשקושי סרק. 12 שנים אני עוסק ביבוא ועוד לא עצרו לי פריט אחד - גם בלי משרד התקשורת ושאר קשושים. חברה- רק תבחרו מה אתם רוצים להביא . אהרון.

בהצלחה.

לעמית ושאר הרוכשים שלום, ברצוני לאחל לכם דרך צלחה עם המשלוח והקניה. לפני צאתי לחו"ל (חודשיים) הבאתי לארץ שני מכשירים משולבים ואריו ו-GPS. שאר הסיפור כבר כתוב בהודעות הקודמות. אהרון ידידי, איני מנסה להפחיד איש, ההיפך, ברצוני למנוע חוסר נעימות מצד עמית והרוכשים במקרה של "סיבוך מיותר" במכס, ממ"ן, לשכת המסחר (כן כולם מעורבים ביבוא דבר כה פשוט כמו GPS). לפני כחצי שנה שלחתי קבוצה דומה לרכישת 10 מכשירים בארה"ב (ללא קשר אלי וללא עמלה), כשהגיעו המכשירים לארץ בשתי חבילות קטנות (5 מכשירים בכל חבילה) נתבקשו החברה להציג את הרישיונות הנ"ל. הסיפור נגמר בצורת משלוח חוזר לחו"ל וחזרה לארץ איש איש לכתובתו (דמי משלוח ע"ח הקונים). מצד שני אולי כדאי לייבא דרכך. שיהיה רק בהצלחה, איתי

אני משלם לעמיל מכס

שעושה את העבודה והוא אף פעם לא אכזב. חס וחלילה שייבאו את הדברים האלו דרכי. אצלי זה יעלה להם הרבה יותר.

למעלה