התארגנות לשבועות

noama3

New member
התארגנות לשבועות

שלום לכולם
אנחנו רוצים לבשל ולאפות לפני - דברים כמו לזניה, קיש, ריזוטו - איך (מקרר/מקפיא?) וכמה זמן ניתן לשמור לפני- בקיצור כדאי להתחיל לבשל מחר? מה עם עוגות גבינה? - פירורים, טירמיסו, גבינה אפויה וכאלה?


תודה רבה רבה

נעם
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
שלום נעם
לזניה, קישים ופשטידות מקפיאה תמיד

עטוף היטב בניילון נצמד ומעל נייר כסף או שקית ננעלת שכזו.

עוגות גבינה אפויות יודעת שעוברות היטב הקפאה, לא בטוחה לגבי טירמסו ועוגות גבינה לא אפויות.

בהצלחה!
 
למעלה