התארגנות לשינוי הנהלים כללית מושלם

פרלמנים

New member
התארגנות לשינוי הנהלים כללית מושלם

הי כולם, שנה טובה! שוחחתי עם דר' טלי בקר, אורטופדית בכירה בשניידר, היא הסכימה לכתוב לי מכתב שמסביר מהו קלאב פוט ומהי חשיבותו של הדניס בראון. בכללית מושלם פשוט לא מכירים את הבעיה והאביזרים הנלוים לה. הפנו אותי לפניות הציבור של הכללית ונתבקשתי לכתוב מכתב הסבר+מכתב מהאורטופדית כדי לנסות להכניס את האביזרים לסל. אשמח אם כל מי שנתקל באותה בעיה יכתוב גם כן וישלח לפקס 03-6275783. אגב, מי שאינו בכללית יכול לומר לי מה גובה ההשתתפות של הקופה שלו, לשם השוואה? תודה רבה וחתימה טובה, ג'סיקה

יחיאלוש

New member
החזרים- מכבי

נדמה לי שאנחנו קיבלנו 410 שקלים החזר לאחר הרבה מאבקים, מכתבים, פקסים וטלפונים... בהצלחה.

פרלמנים

New member
הסבר לגבי מה שביקשתי לגבי ההחזר.

אני מנסה להלחם במערכת ההחזרים של קופ"ח כללית. קיבלתי מכתב מפורט מאורטופדית בכירה בשניידר על מנת לשלוח לכללית כדי לנסות ולהכניס את הדניס והנעליים לסל המסובסד. בכללית ביקשו להעלות את הכל על הכתב ולשלוח להם, לכן ביקשתי שתשלחו פקס לפניות הציבור של הכללית כדי להגביר מודעות ואולי נצליח להכניס את דניס והנעליים לסל. בעצם אולי עדיף להתארגן ולשלוח במרוכז? מה דעתך?

vered43

New member
מצטרפים..

אנחנו בכללית, אך טרם התחלנו לנעול נעלים (מעיין בת כ-3 שבועות, אנחנו בשלב הגבסים). אין לנו בעיה להצטרף ליוזמה, כמובן, רק עדכני מה תרצי שנשלח, אנחנו עדין לא מבינים בתחום הנעליים. מה קורה היום? ישנה השתתפות מסויימת?

פרלמנים

New member
מזל טוב ובהצלחה

הי, אנחנו מתחילים עם הנעליים בשבוע הבא, ולצערי גיליתי שבכללית הכלל לא מכירים את התופעה הזו (קלאב פוט) ולכן לא מסבסדים את האביזרים. (ברוב הקופות כן) העלות הראשונית היא כ-600 ש"ח ובכל החלפת נעליים (לפי קצב גדילת הרגל) יש עלות נוספת של כ 300 ש"ח. ה"מושלם" לא מסבסד כלום כלום כלום. אמא שלי עובדת בכללית והצליחה לברר שיש ועדה בשם "ועדת ערר" שצריך להגיש לה קבלות, מכתבים וכו' כדי לנסות לקבל החזרים על כל הוצאה, אבל הועדה הזו לא מכניסה את האביזרים לסל. לכן, צריך לפנות ל"פניות הציבור", לצרף מכתב מרופא (השגתי) וכמה שיותר פניות של הורים לילדי קלאב פוט ופשוט להביא את העניין למודעות הקופה. אשמח אם תעבירו לי במייל מכתב בשבועות הקרובים, לאחר שתהיו יותר בעניינים. [email protected]. כל מכתב יעזור. ספרו את הסיפור, המצב של ביתכם וההוצאה הצפויה לכם... ועכשיו, עד שנגיע לגשר...איך אתם מסתדרים בינתיים? מתי גיליתם את הק"פ? ג'סיקה

אינה ו

New member
החזרים ממכבי

שלום לכולם, קנינו לתום את סנדלי מיטשל וקיבלנו החזר של 83% ממכבי זהב (קצת יותר מ1500 ש"ח). מה שחשוב זה שבהפניה של האורטופד יהיה רשום שהילד זקוק לסד שיקומי דו צדדי לרגליים בהתאמה אישית. בהצלחה לכולם!!!

batelav

New member
נכון מאוד

גם אנחנו בפעם הראשונה שרכשנו לעמית נעלים הרופא לא אמר שום דבר לגביי מה לרשום על גבי המכתב לגביי החזרים כספיים, מי שהפנה את תשומת ליבנו לעניין היה דווקא יוסי פורת שאמר לנו לרשום סד שיקומי ולא נעליי דניס בראון.

פרלמנים

New member
אתם בכללית?

מה זה משנה מה רושמים לך במכתב מהרופא? הרי בכללית ההנחה על מוצרים אוטורפדיים היא בעת הקנייה, ע"י המוכר, ולא ע"י התחשבנות של הלקוח מול הכללית. אז אם אני מבינה נכון, יש למוכר אינטרס לקבל הפנייה "מזויפת"? כדי שיוכל להתחשבן מול הכללית?

galitdror

New member
ממלכת השקרים והאטימות של הכללית

לידיעת הפרלמנים, ניהלנו תכתובת עיקשת ושיחות מול המנהלת והסתבר שלפני שנה הנעליים היו בהחזר של 300 ש"ח והוצאו מהסל בגלל מדיניות "היד הסגורה" . שום ערעור לא עזר, האטימות שלהם עלתה לנו בהרבה עצבים ותסכול, אנחנו שבענו מהם. אנחנו מאחלים לכם הצלחה במקום שבו כשלנו לצערנו. שהמנכל שלהם ירד מהעץ של 50,000 ש"ח בחודש וישאיר קצת לילדים. תעודת עניות לסל של הכללית.

פרלמנים

New member
אטימות

הי, עצוב לשמוע שמישהו כבר מכשל נמלחמה שאני האמנתי ביכולתי לנצחה, אני מקווה שאצליח למען כולנו. פניתי השבוע לתכנית "המשמר האזרחי" של גיא מירוז ואורלי וילנאי והם ביקשו עוד פרטים כדי לטפל בזה מול הכללית. הם אמרו שזה נושא לא פשוט אבל מוכנים לנסות. כאן בפורום, ביקשתי באחד השרשורים להכין מכתבים לפניות הציבור של הכללית, ונעביר באופן מאורגן- עשוי לעזור אם תרצי. בכל מקרה, מה שכולם רושמים כאן זה שאפשר לקבל החזר אם רשום על החשבונית "סד שיקומי"... מה היה רשום אצלכם? תהיי בקשר,
ג'סיקה

simchamiryam

New member
אצלנו...

גם אנחנו לא קיבלנו מכללית מושלם שקל אבל לא נלחמנו יותר מדי. הם שלחו לנו מכתב שמכיוון שלא קנינו דרך מכון שבהסדר עם הקופה לא נוכל לקבל החזר. (זה היה לפני כשנה) מה שזכור לי מהפורום בעבר ד"ר בור ויוסי פורת מעפולה עובד עם הכללית ומקבלים החזר בעת הקניה. לי אישית לא מפריעה עם המשווק קצת מעגל פינות כדי לקבל החזר מהקופה, מגיע להם... אנחנו כבר לא נקבל החזרים כנראה (גדלנו) אל אם נראה לך שזה יעזור אשמח לשלוח לך מייל או פקס תכתבי לי במסר אישי יונה

פרלמנים

New member
תודה

בירו בחיפה כבר לא עובד עם המושלם כי גילו שהוא "עיגל פינות" . תקראי בבקשה את מה שרשמתי על העזרה בכתיבת מכתב (הודעה מהיום בערב ) אשמח אם תעזרי. אהבתי את מה שכתבת על הפיזיוטרפיה, אני מקווה שגם לנו ילך בקלות כל עניין ההתפתחות (מתחילים נעליים ביום רביעי אי"ה)... ג'סיקה

למעלה