התארגנות של עובדי "מודיעין אזרחי"

התארגנות של עובדי "מודיעין אזרחי"

בפורום שבניהולי (דיני עבודה בפורטל "וואלה") נכתבה ההודעה הבאה: אנו,קבוצה של סטודנטים, צעירים (וגם קצת פחות צעירים...) אשר עבדו כשומרים/מאבטחים בחברת "מודיעין אזרחי" מתארגנים על מנת להגיש תביעה משותפת נגד החברה. אם גם לכם נמאס מהניצול, הזלזול וההפרה השיטתית של החוק שמתבצעת על גבכם,אתם מוזמנים להצטרף אלינו.לפרטים נוספים ניתן לפנות לשייקה בטלפון 052-6636736. ניתן גם להשאיר פרטים להתקשרות במייל [email protected] או[email protected] די לניצול!!! יתכן ויש עובדים שעבדו בחברה הנ"ל ויש להם "בטן מלאה" על החברה, אז הרימו את הכפפה, הצטרפו / התאגדו נ.ב: לי באופן אישי אין נגיעה לתביעה הזו, אבל אשמח לקבל עדכונים על התפתחויות בה...

דווקא אני קיבלתי פיצויים !

אחרי שהיתפטרתי מ-החברה שלי , " מוקד אמון " אני קיבלתי פיצויים , בלי שום מכתב היתפטרות מהם . והכל היה כדי ליזרוק לי עצם
שאני לא אלך ואתבע אותם על זה שהם גנבו לי כסף .

avi1976

New member
זה לא אומר שהם לא חייבים לך עוד

רוב הסיכויים גם שאתה יכול לתבוע דברים נוספים...

אני בדקתי בתלושי משכורת שלי וגיליתי

.....ש-חוץ מ-שעות העבודה הם הורידו לי גם מעוד כמה מיסים ! . כמו למשל : מס בריאות ממלכתי עם ביטוח לאומי , שגם מזה הם גנבו כסף לעובדים ! . ובגלל זה הם מחתימים את העובדים על טופס של ביטוח לאומי . כדי שהם יוכלו לגנוב כסף גם בדרכים אחרות .

avi1976

New member
החתימה לא תקפה

צור קשר ונוכל לתבוע בצורה שתגרום שינוי!!! 0542205007 אבי ארגון מאבטחי ישראל

אמרו לי לקחת את כל התלושי משכורת ..

...שלי וללכת לזה לביטוח לאומי כדי שאני אקבל שם את הכסף בחזרה על כל החודשי עבודה שאני עבדתי .

למעלה