התאריך הזה המוזר..04.04.04

טומי*

New member
התאריך הזה המוזר..04.04.04../images/Emo12.gif

אני ממש לא אוהב אותו..ורק שהכל יעבור בשלום! מאחל לכולנו יום שקט! ושבוע טוב!

עב

New member
ב 9 ל 9 בשנת 99

זוגות ממש התחננו להתחתן ביום הזה, בהנחה שהוא יביא להם מזל! אבל השנה התאריך המיוחד נופל יום לפני ליל הסדר ויכול להיות שהאולמות לא כ"כ תפוסים... מצטרפת לאיחולי יום שקט ושבוע טוב בלי קשר לתאריך! יש עוד תמונות של פריחה?

אבוטבול

New member
מזכיר לי

ב 7.7.77 ביקרתי בעיר ברן שבשויץ ושם היתה התרגשות מהתאריך ואפילו הוציאו חותמת דואר מיוחדת ליום זה

ברק 188

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב .

תאריך מוזר אבל עדיף על 05.05.05
בכל אופן יום נפלא ושקט..

itaf10

New member
בקר טוב לכולם, לא חשוב היום העיקר

העיקר שיהייה טוב, בריאות אושר ונחת... חג שמח לכל עם ישראל באשר הם

kropacsek

New member
לידיעתכן/ם

ביפנית הספרה 4 כמעט ולא מוזכרת, דירות לא נמכרות בקומה 4 וכדומה בגלל שהמילה "ארבע" ביפנית נשמעת כמו "מוות".

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif אצלנו, דווקא זה תאריך

שמח. בתי איריס, נולדה בתאריך הזה,בשמחה ובששון, לפני 34 שנים. אז נא לא לקלקל לי עם כל מיני רעיונות של מלוכסנים וכו'. גם מהמספר 13 יש פוחדים בעולם, ואצל היהודים זה נחשב למספר מזל. אז כל אחד ומזלו המספרי. העיקר שיהיה רק בשמחות! evike.

vera2

New member
לEvike מזל טוב ליום הולדתה של איריס

הרבה נחת להורים המאושרים ממנה משפחתה וילדיה.גם בני הצעיר נולד בעונה הזאת ב18/3/77 והמראה המלבב של האירוסים הכחולים שצמחו בגינה שלנו ליוו אותי....ומאז זה מסמל את לידתו את גם הנצחת.
חג שמח.

itaf10

New member
אני מצאתי...

כמה אנשים מאמינים שמספר 13 הוא מספר ללא מזל? הרבה מאוד. אני דווקא מצאתי כי מי שלמד לאהוב את עצמו וממנו גם את סביבתו, אדמה, צומח, חי ומדבר המזל מאיר לו פנים. מצאתי כי מזל = אהבה ומספר 13 הינו שווה הערך הגימטרי של המילה אהבה: א = 1 + ה = 5 + ב = 2 + ה = 5 -- = 13 מצאתי עוד כי אהבת אדם לבן\בת זוגו או בת זוגתו הינה מושלמת כאהבה המסמלת את בורא עולמנו הנקרא בשמו המפורש יהוה. אהבה + אהבה = יהוה (5+6+5+10 = 26) 13 + 13 = 26 בברכת אהבה חובקת כל מקידמת ד.נ.א

vera2

New member
ממש קטע נפלא לכניסה לחג ובכלל../images/Emo140.gif

לחיים טובים חג שמח.

ברק 188

New member
../images/Emo49.gif לאיריס../images/Emo65.gif קשה להאמין..

שיש לך אימא כל כך צעירה,(ראיתי במו עיני במפגש) כמו כן כנ"ל לבן של ורה (האחות הכי חמודה שיש לנו בפורום) שחגג לפני מס ימיים את יום הולדתו, גם בני חגג 28.03. את יום הולדתו ה-26 ומי יתן רק בשמחות נציין תארכים, אמן

vera2

New member
תודה לברק../images/Emo51.gifמזל טוב לבנך../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

אתם בטח נראים כמו שני אחים. אתה נראה מאוד צעיר טפו טפו
חג שמח מ Vera

ברק 188

New member
תודה ורה

אחרי "הטפו טפו" ניגבתי וחשבתי גשם? אני לא חושב שאני נראה צעיר,אל תתני להתרשמות הראשונה להטעות אותך.
ואומר הפתגם:אל תסתכל בקנקנן אלה מה יש בתוכו.

ברק 188

New member
מרגלי שכנה יקרה.

באיחור קל (לא פורסם)
עד מאה ועשרים,כמו עשרים. וחג שמח לך ומשפחתך.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifזר ענק של ברכות

לכל ההונגריות/ים, לבנותיהם, בניהם ובני זוגם, שחגגו/חוגגים/יחגגו יום הולדת. המון מז'לטוף, ושיהיה רק בשמחות! וחג שמייח כבר אמרתי?...evike.

למעלה