התאריך 27.5.11

התאריך 27.5.11

המאורע- סיבוב ההופעות "פרוגרס" יוצא לדרך
אחרי שבועות של ציפייה מייגעת- עוד שבועיים זה קורה- חמישה גברים מסוקסים ומוכשרים עד טירוף, הולכים לעלות על במה אחת ולעשות היסטוריה
שתפו את כולנו- מהם לדעתכם שירי המאסט שהם פשוט חייבים לשיר בלייב? מהם השירים שהייתם מוותרים עליהם? האם יש ציפיות וניחושים לגבי איך שתראה ההופעה? איך ייראו המרצ'נדייס? האם יעלו לבמה חמישה או ארבעה?? האם גם אתם מפחדים עד מוות מסרטוני היוטיוב שהולכים להשתולל מכל עבר??
עד כמה אתם חושבים שתצליחו להימנע מהספוילרים האלה
אני צופה לנו תקופה ארוכה של הזעה, ציפייה, והנאה צרופה

מכיוון שב-31 אני אהיה בהופעה אז.......

שירי מאסט: shine, kids, sos, could it be magic with robbie:), love love, the flood, everything changes,hold up the light ויש עוד המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!! יעלו חמישה!!!!! ההופעה תהיה סביר להניח כמו כל הקליפים החדשים שלהם כלומר מאוד הייטקיסטית, אורות כחולים וכמובן בלי ריקודים כי רובי הצטרף!! ( ואת העובדה הזאת אני דווקא אוהבת). לי אין תקופת המתנה אני רק סופרת את הימים עכשיו........................................................................... 14 יום מהיום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orlyshka1

New member
bring it on!

מהם לדעתכם שירי המאסט שהם פשוט חייבים לשיר בלייב? could it be magic, rule the world, never forget. 8 letters,מחרוזת בלדות גארי, מחרוזת אולדיז, ו...ו...ו... יש עוד מלאאאאאאאאאאאא מהם השירים שהייתם מוותרים עליהם? relight my fire כן, כן, לא אומרת בחזרה לתמיד, כי נראה לי שעם רובי זה יהיה מרגש ומגניב האם יש ציפיות וניחושים לגבי איך שתראה ההופעה? לא רוצה לדבר על זה!!! כאבי בטן!!! איך ייראו המרצ'נדייס? יקרים... האם יעלו לבמה חמישה או ארבעה?? חמישה. גם אם חלק מההופעה הם יהיו ארבעה, בהתחלה הם יעלו חמישה. האם גם אתם מפחדים עד מוות מסרטוני היוטיוב שהולכים להשתולל מכל עבר?? לא, בכלל לא.... רק כואבת לי הבטן כבר מעכשיו עד כמה אתם חושבים שתצליחו להימנע מהספוילרים האלה מאד מקווה להיות חזקה... תעזרו לי... זו הולכת להיות תקופה קשה, אבל כיפית, קדימה, ספוקלציות!

יאללה

שתפו את כולנו- מהם לדעתכם שירי המאסט שהם פשוט חייבים לשיר בלייב? EC וכמובן ש CIBM שחסר להם ולא יהיה. אני רוצה את סייד איט אול ואת שיין וכמובן פלוד וקידס ורול דה וורלד שחסר לאמא שללהם שלא יהיה ונבר פורגט איך אפשר בלי נבר פורגט??? ופריי ופריטי סינגס וג'יי חייב לשיר את סירת העץ(שקט הילה)והייתי ממממממש שמחה עם בייב היה מוצא את עצמו חזרה בפלייליסט. ואוו אני רוצה גם את WDYWFM אני אוהבתאת השיר הזה .. וזה באמת קצה המזלג .. מהם השירים שהייתם מוותרים עליהם? רילייט מי פייר,אפרמיישיין,ואט איז לאב,ואת באק פור גוד אני מוכנה בגרסת רובי
האם יש ציפיות וניחושים לגבי איך שתראה ההופעה? ציפיות יש רק לכריות, אבל אני חוזה משהו מטורף.. איך ייראו המרצ'נדייס? מהממים אבל צהובים משו... האם יעלו לבמה חמישה או ארבעה?? חמישה!!!!! |הדדגש|האם גם אתם מפחדים עד מוות מסרטוני היוטיוב שהולכים להשתולל מכל עבר?? לא מפחדת,הולכת לעשות הייד מאוד גדול.. עד כמה אתם חושבים שתצליחו להימנע מהספוילרים האלה יהיה בסדר חייב להיות

שכחתי ועד שיר שהייתימוותרת עליו

ואורלי לא להרביץ לי חזק מידי אבל בכיף הייתי מסתדרת בלי מיליון לאב סונגס

orlyshka1

New member
גם לי יש שירי גארי שאני יותר אוהבת

אבל זה קטע ממש יפה בהופעה....

orlyshka1

New member
איך שכחתי את פלוד??

הא, אולי כי כל הזמן חורשים עליו..... וברור שאני רוצה את פריי, ואת שיין, וסירת עץ חייבת להיות! אוף, יש כל כך הרבה, איך הם יעשו הכל??? אני ממש אתאכזב אם לא יהיה קטע גארי פסנתר, ויש לי הרגשה שאתאכזב....

Hadar07

New member
לא יאמן שזה כל כך קרוב

זה עדיין נראה לי כמו חלום. קשה לי האמת לבחור בכלל כי אני פשוט רוצה את כל השירים. אני חושבת שההופעה תהיה מאוד מושקעת כמו שהם יודעים לעשות עם תפאורה, אביזרים מיוחדים וכמובן רקדנים. נראה לי שהם יעלו על הבמה חמישה. יהיה קשה להתרחק מיוטיוב אבל אני מקווה לעמוד בזה. אני רק מאוד רוצה לדעת את הסט ליסט וזה הספוילר היחידי שאני ארשה לעצמי.

י ע ל י ש

New member
לגבי שירים בהופעה-

שירים שהגיע הזמן שיוותרו עליהם: it only takes a minute, do what u like, relight my fire והאמת? אני מהמצטרפות מאוחר יחסית מאז שהתאחדו בשנית (אבל היי! היתי או.. הייתי שם ב-90') אז הרבה שירים אני ככה מכירה במנגינה, בקושי במילים.. ולכן היתי שמחה אם היו מוותרים עליהם (גם מסכן רובי'לה.. לא ירגיש שייך
) אבל חוץ מshine , rule the world וכמובן האלבום האחרון שלהם. אגב, לפי השמועות רובי שר סולו שלו אז חייב חייב לשיר- FEEL

Barlowen

New member
אני חושבת...

שהם צריכים לוותר רק על Do what U like השיר הזה כבר עושה כאב ראש... אבל RMF ו-IOTAM הם שירי קאבר שעשו שיפור ולא כדאי לוותר עליהם... בנוגע להודעה- הייתי רוצה שהם ישירו את כל השירים של פרוגרס חוץ מ- Affirmation (כולל את Love love) את Shine ו-Patcience ואולי גם גירסא חדשה ל-Every guy,Lady tonight ו-Apach... שירים שכבר כדאי לוותר עליהם- DWYL,CIBM ו-Promisis (אם יהיה ביכלל...)

netastr

New member
שתפו את כולנו-

מהם לדעתכם שירי המאסט שהם פשוט חייבים לשיר בלייב? מהישנים:could it be magic, everything changes (כי איך אפשר שלא עם יש לנו את רובי שוב...), והפטישים הקטנים שלי: relight my fire, its only take a minute, never forget, sure ואיך לא why cant i wake up with you והם חייבים לעשות איזה שיר מס' 11 מאיזה אלבום ראשון ...give good feeling למרות שאני מאוד מאוד בספק.. כי זה היה בביוטיפול וורלד טור.... נניח אם הם יעשו משהו מהאלבום nobody else .. משהו כמו lady tonight או every guy זה יהיה נחמד כי הם אף פעם לא הופיעו עם רובי. מרובי לבד : angels, come undone, let me enterine you.. ובשבילי..sexed up! מארבעתם: shine, wooden boat , up all nught, rule the world, said it all, patiance ומהחדשים: מבחינתי שישירו את כל האלבום אבל חובה eight letters, wait ו- pretty things מהם השירים שהייתם מוותרים עליהם? כל השירים הנדושים של גארי .. למרות שmillion love song מאוד אהוב עליי... back for good מיותר, מיותר, מיותר circus שיר נוראי .. עושה לי כאב ראש... אם הוא חייב לשיר לבד.. וכנראה שהוא חייב.... שישיר משהו ישן וטוב. holding back the tears!!! האם יש ציפיות וניחושים לגבי איך שתראה ההופעה? כן ! משהו אבולוציוני.. קשור לאנושות אני משערת... מלחמתי, עתידני, בידיוני.. בקיצור מטורף.. איך הייתי רוצה להיות בצוות הפקה שלהם!!!! איך ייראו המרצ'נדייס? אחרי כל ההוצאות להופעה, למי יש כסף למרצ'נדייס האם יעלו לבמה חמישה או ארבעה?? הם יעלו חמישה ללא ספק !!!! ויעשו משהו מטרוף לפתיחה!חסר להם שלא! האם גם אתם מפחדים עד מוות מסרטוני היוטיוב שהולכים להשתולל מכל עבר?? ברור! עד כמה אתם חושבים שתצליחו להימנע מהספוילרים האלה? אין מצב שאני מתחמקת.. יש לי הרגשה שאני אפילו אחפש אותם.. אין מה לעשות... השלמתי עם העובדה שבהופעה אני כבר אדע מה יהיה ואיך... זה לא ממש איכפת לי אני אהנה בכל מקרה!!!!

orlyshka1

New member
אהבתי את

sexed up אני מתה על השיר הזה... לאיזה תאריך את הולכת?

למעלה