התבגרות

התבגרות

אמרתי כבר בהודעה בשרשור אחר אבל אומר גם פה - אהלן
מה דעתכם על ההתבגרות שעברה הלהקה? זה מתבטא במילים, באיך שהם בונים ת'שירים ובנושאים. אם פעם הם היו שרים על להתפרע, לעשות שטויות ולהיות חסר בגרות באופן כללי, אפשר לראות בבירור שב-Light Grenades הם הורידו הילוך, שרים קצת יותר על נושאים כמו אהבה, חברות וכו' את מה אתם מעדיפים יותר? את Incubus הצעירים והבועטים או את Incubus החדשים?

orit a3at

New member
היי, כנס אחי!

קודם כל ברוך הבא, אם יש לך קצת זמן פנוי אתה יכול לשוטט בפורום חופשי ואתה תבין הכל.... בקשר למה שאמרת, אני (ואחותי) חלק מזקני השבט של אינקיובוס, אז די התבגרנו עם הלהקה....(אני לא זקנה כולה 18 וחצי) אבל יש יתרונות לשני הכיוונים, למשל תשמע את סיינס, יש שם ליריקס גאוניים, אבל עם השירה של ברנדון אתה לא מבין כלום (ושלא תבין לא נכון, אני בין האחרונים שיתלוננו על השירה של ברנדון), לדוגמא שמע את glass ו- calgone בקיצור אפשר להמשיך את זה כל היום וכל השבוע אבל המציאות שיש לי צבא, אז אני חייבת לקום עכשיו :) ועוד שאלה?? באיזה מקום אתה מגדיר מי הם אינקיובוס הבועטים??? עד מורנינג?? עד סיינס??? עד סוף תקופת הפטריות??? איפה מתחילים אינקיובוס הבוגרים?? לייט גריניידס???

AeroFan

New member
שאלה טובה

באופן כללי אני מעדיף את שתי התקופות שלהם, אבל התקופה הצעירה והבועטת שלהם לדעתי קצת יותר מוצלחת, השירים הישנים שלהם ברובם הם על מרידות... אבל המילים שלהם גאוניות ואני ממש מתחבר... וגם הלחנים שלהם מעולים... ולדעתי זה לא שהם כ"כ השתנו בזה... רק באלבום האחרון הם שרים על אהבה... באלבום הבא הם שוב יכולים לחזור לסגנון כמו שהם עשו באלבומים הקודמים. ה"התפרעויות" שלהם והשירים על שנאה ומרידות זה אחד הדברים שאני אוהב בלהקה. אז אולי אני מתחבר קצת ל Incubus הישנים... אבל בכלליות אני אוהב את כל התקופות שלהם עד כה.

orit a3at

New member
ראיתי ראיון עם ברנדון והוא אמר שלפי דעתו הוא

כותב הכי טוב שירי אהבה... ולא נראה לי שבאלבום האחרון הם כתבו על אהבה, חפש באלבומים הקודמים וגם שם תמצא...

orit a3at

New member
התכוונתי שלא רק באלבום האחרון הם התחילו לכתוב

על אהבה, אתה יכול למצוא שירי אהבה הרבה לפני..

למעלה