התבהרות

מתנות

New member
התבהרות

הקור חודר לי לעצמות ובאיזור הגבה השמאלית מתחילה לי מיגרנה, המספרים כבר מתחילים להסתדר לי, אולי אני יכולה להתגבר גם על המוח שלי. זו תקופה כל כך מבולבלת, לא ברור לי אם אני אוהבת, ואני בעיקר רוצה להספיק הכל, ולא לשרוד, אלא להגיע הכי גבוה ולהצליח. כבר אין לי כוח להסתפק בפחות, להסתובב עם רגשי הנחיתות. אני נולדתי לאהוב. בקומה שלך, כשקמתי לשירותים באמצע הלילה, הדלקתי את האור ופתאום עמדתי מול עצמי, הסתכלתי עליי במבט קצת מזוגג וגם אז זכרתי בדיוק איך הגעתי לפה, אבל אני לא יודעת איך יוצאים. זה לא שרע ולא שכואב, זה הבכי אחרי שאני מודדת בגדים במשך שעה, והמבטים שננעצים לי בגב כמו סכינים. השתיקות שורפות אותי וכל בן אדם שעובר אותי וממשיך ללכת, מלכלך לי את העיניים בצבע עצוב. באמת רציתי לשכוח, לצחוק מספיק כדי שאפסיק לזכור, ושהשירים יתנגנו לי מספיק עמוק שלא אוכל להפסיק. והחלומות שלי בוחרים במקומי, כל הטוב והרע ופעם שלא יחזור ועתיד שבכלל לא שלי, הכל נכנס לשם ואז אני צריכה להסתובב עם זה במשך היום. אני רוצה לדעת הכל, ללמוד עוד ועוד, לסמן וי על כל מה שבמשך השנים האלה לא העזתי לרשום. עם כל התלונות והקטנוניות שלי קשה לזכור שטוב לי, אבל הימים הארוכים טובים לי. מעייפים אותי ומלמדים אותי להתגבר על עצמי ולהשמיד לאט לאט כל דבר שפעם איים. עכשיו זה הפחד, להיכשל, לא להספיק, אני מנמיכה ציפיות כל הזמן שמפחיד אותי שאפסיק לשאוף כל-כך גבוה. אני רוצה לעבור הכל, להיות טובה, אני רוצה להיות מי שאני יכולה להיות. ובמחשבות אני כבר אחרי הכל, לא יודעת מה יהיה, אבל דבר אחד אני יודעת- אני כאן כדי להשאר.
(הכוכב שעל הגב שלי לא מרשה לי להפסיק ללכת. וכשההוא שאל אותי היום מה הקעקוע מסמל, לא היו לי מילים להסביר, רק אמרתי שזה בשבילי, וזו אחת המתנות הכי גדולות שהענקתי לעצמי אי פעם. אני לא אפסיק ללכת.)

../images/Emo23.gif

לא לשרוד, אלא להגיע הכי גבוה ולהצליח.
!!!!!
את נולדת לאהוב
אוי, איך חיכיתי לשמוע אותך אומרת מילים כאלה... עצב שהוא מכל כך הרבה זמן ומשהו בו כל כך עמוק בך, הוא לא ילך ברגע ואולי לא בדיוק ילך. אבל משהו בהודעה שלך כל כך חזק. תשחררי. ואז תמשיכי. את לא תפסיקי ללכת.
[אני לא יכולה לתאר לך כמה שטוב לקרוא אותך ככה.]

מתנות

New member
זה לא העצב,

זה הקושי הזה להתמלא, לקבל את העובדות הפשוטות ולהילחם במה שאפשר לשנות... וכל הלימודים מתערערים עכשיו, שיעורים מתבטלים, ומועדי החורף כל כך קרובים ואני לא מוכנה לשינויים בתוכניות. זה הכל. תודה, לירון, מרגש אותי שאת רואה את זה.

behappy

New member
טולית }{

זה לא שרע ולא שכואב, זה הבכי אחרי שאני מודדת בגדים במשך שעה, והמבטים שננעצים לי בגב כמו סכינים. השתיקות שורפות אותי וכל בן אדם שעובר אותי וממשיך ללכת, מלכלך לי את העיניים בצבע עצוב. באמת רציתי לשכוח, לצחוק מספיק כדי שאפסיק לזכור, ושהשירים יתנגנו לי מספיק עמוק שלא אוכל להפסיק. והחלומות שלי בוחרים במקומי, כל הטוב והרע ופעם שלא יחזור ועתיד שבכלל לא שלי, הכל נכנס לשם ואז אני צריכה להסתובב עם זה במשך היום. אני רוצה לדעת הכל, ללמוד עוד ועוד, לסמן וי על כל מה שבמשך השנים האלה לא העזתי לרשום. נראה כאילו את הולכת והולכת ופתאום מרגישה כמה גדלת. כמה את באמצע של מקום אחר, דרך אחרת, וזה כואב לפעמים. ולפעמים העיניים מתלכלכות כי את קולטת כמה הם- הם, ואת- את. וכמה זה נפרד פתאום. ולפעמים קשה כי חלומות מביאים אליך דברים שבמשך היומיום את שמה בצד, כדי שיהיה יותר קל ללכת, כדי שלא ירבוץ מדי על הכתפיים. אז זה בא בלילה, ברפיון. הבכי הזה ומה ששלך ומה שכבר לא ומה שבכלל לא. אין לי הרבה מה להגיד. אבל אני מאמינה בך, קראתי אותך פה גדלה וצומחת ומגשימה כלכך הרבה. נשיקות. [ותנוחי גם]

noosh

New member
זה מצחיק

מרוב שזה כלכך נוגע, אני לא מסוגלת לקרוא את זה. אני מתחילה ואז מרפרפת על המילים כי הן כלכך מדויקות שמפחיד אותי להתמסר להן. אז אני מצטערת שאין לי תגובה עכשיו, כל מילה שאני נופלת עליה פשוט חודרת פנימה וזה הרבה מדי עכשיו. זה כבר היה הניסיון השלישי, אני מקווה שיותר מאוחר אני אצליח יותר.

lital172

New member
"דבר אחד אני יודעת- אני כאן כדי להשאר."

(הכוכב שעל הגב שלי לא מרשה לי להפסיק ללכת. וכשההוא שאל אותי היום מה הקעקוע מסמל, לא היו לי מילים להסביר, רק אמרתי שזה בשבילי, וזו אחת המתנות הכי גדולות שהענקתי לעצמי אי פעם. אני לא אפסיק ללכת.)
פשוט קסם לקרוא אותך, מתנה גדולה הענקת לעצמך, שלא תפסיקי ללכת לעולם.

למעלה