התבודדות שכזו....

hachtvcv

New member
התבודדות שכזו....

הגעתי למצב של שחיקה, תשישות ועומס רגשי. אני מאוד צריכה חופש וניסיתי לגבש חופשה עם חברות. החברות ירדו מהעניין מכל מיני סיבות. אני מאוד רוצה לסוע לבדי כדי לחשוב, להתנתק, להיות לבד. הבעיה היא שאני חרדה מהתחושה שזה יתן לי. אני חוששת שזה יגביר אצלי את תחושת הבדידות. אבל דווקא הפחד הזה שלי גורם לי לחשוב שאני כן צריכה לעשות את זה ולהתמודד עם זה. מה דעתכם? ודרך אגב, אשמח לשמוע על המלצות למקומות כאלה...תודה...

חופשה

זה דבר נהדר. ממש עושה ריסט לנפש וגם לגוף. הכרחי לטעמי . ממש ברמת מרפא אפילו. תרופה ממש :)) . יש לך כמיהה לנסוע לבד ובכל זאת את קצת חוששת מהלבד. יש פתרון: טיול מאורגן. את הולכת עם ומרגישה בלי. את לבד, בתוך קבוצה עם מדריך ששומרת שלא תהיי לבד. אם הפחד או החשש שלך הוא הדרייב להתמודד עם הלבד הזה, אז קחי טיול סוליסטי: ארגני חבילת נופש (טיסה+בית מלון) או רק טיסה +בית מלון דרך סוכן/ת הנסיעות שלך לעיר בירה מסויימת וקבעי לך מסלולי טיולים באותה העיר. החלטה שלך, בחירה שלך : טיול מאורגן או טיול סוליסטי. אם החלטת אופציה ב' ממליצה לך בחום על פראג. מדהימה, מדהימה. רומנטית להפליא ואין בעיה להכנס לכל אתר של טיולים , שנותן לך מסלולים יומיים בפראג , כולל הנחיות מדויקות להפליא על רחובות, היכן לקנות, היכן לאכול, היכן לבקר וכדומה. כמובן שישנה אופציה שלישית: חופשת בטן-גב כזו במקום מסויים : בבית מלון, אכסנייה בארץ או בחו"ל עם חבילת פינוקים אמיתית: ספא, מסג' ועוד. בהצלחה וחופשה נעימה

Moris777

New member
כמה מילים

היום זה יותר מקובל מתמיד. אישית, אני מעדיף ללכת למקומות בהם מקיימים סדנאות אינטראקטיביות שונות שמפגישות אותך עם אחרים, ואז יש יותר סיכוי לאיזו תקשורת שעושה טוב. אני לא אוהב ללכת לפסטיבלים המוניים, או להפך למקומות "מבודדים" מידיי (במיוחד לא סיני).. הדגשים קטנים : רצוי לבדוק שכבת גיל וסטטוס כללי של הנמצאים במקום. נכון, אמנם יש מה ללמוד מכל אחד, אבל לפעמים נחמד יותר להיות במחיצת בעלי הסטטוס והגיל השווה לך.. אני מעריך את היכולת של אנשים מסויימים לצאת לחופשות לבד ולהפיק מהם את המיטב, בעיקר בארצנו הקטנה, בה ה"ביחדנס" מקבל חשיבות גבוהה, ה"לבד" נחשב די חתרני. אישית , אני לא יודע אם זה הכיוון שלך, אבל בעבר יצאתי לאיזה פסטיבל "ריינבו" , בו רוב המשתתפים הגיעו גם ככה לבד, והיה חיבור טוב.

ביחד ולחוד

שלום לך, hachtvcv , וברוכה הבאה לפורום שלנו
את מזהה בעצמך את הצורך 'לטעון את הסוללות' שלך באנרגיות חדשות, כאלה שיאפשרו לך לחדש כוחות ולהמשיך בחייך, לאחר-מכן, בחיוניות רבה יותר. 'טעינת סוללות' אכן חשובה ביותר לבריאות המנטאלית והגופנית. מצד אחד את מעוניינת "לסוע לבדי כדי לחשוב, להתנתק, להיות לבד", אך מצד שני את חוששת שהלבדיות הזו דוקא תגביר אצלך את תחושת הבדידות. סינתטית אפריורית ו- Moris777 הציעו לך אפשרויות לחופשה, המספקת את שני הפרמטרים: ביחד ולחוד- כאשר בידיך האפשרות לתמרן ביניהם לפי איך שמתאים לך באותו הרגע. אני סבורה שחופשה שכזו אכן יכולה לענות על הצורך שלך להתנתק, להיות עם עצמך, לחשוב ולהרהר על הנושאים המעסיקים אותך, ובד בבד לספק לך את 'מעטפת ההגנה' החברתית, כאשר תרגישי את הצורך בה. את מוזמנת לשתף אותנו בהתלבטויות נוספות ולספר לנו מהו סוג החופשה בה בחרת ואיך היה
סופ"ש נפלא, גילת

טריפל ח

New member
הי

האם את זקוקה לחופשה מעומס נפשי כלומר זמן לעצמך,בלי העומס של היוםיום,כי אז הלבד לדעתי קצת יכול להעיב ולחזק רגשות שליליים או שגורמים להתבודדות,אני שנים לבד המון שעות מתוך היממה,בשביל שקט נפשי לא הייתי צריכה לברוח אלא להקשיב לעצמי,להבין מה מרכסם אותי מבפנים,חברות לא תמיד יכולות להיות היועץ הכי טוב כי לכל אחת יש את החבילה שלה,לפעמים צרות אחרים זו גם נחמה שאת לא לבד בקושי,אבל רק את יכולה לשמוע ולהקשיב לעצמך,אם זה בצימר בצפון או סתם על חוף הים,משהו בתוכך רוצה להשתחרר,לא תמיד כדאי להיות לבד כשזה קורה,אם תרצי עצה צרי קשר,

למעלה