התבטאויותיה של ענת וקסמן

דלידה 1

New member
התבטאויותיה של ענת וקסמן

ענת וקסמן שחקנית מצויינת ואפילו מצחיקה אך אני לא מסכימה לדרך בה נאמרה דעתה , גם אני נוטה לכיוון השמאל אך חס וחלילה לא מבטלת דעתו של אף אחד אחר, לכל אחד יש את הדרך הייחודית לו במסע החיים שלו, דעות משתנות בהתאם לניסיון החיים ולתובנות, כל אחד מאיתנו נמצא במקום אחר במסע החיים שלו, גם אם מישהו טועה זו לא סיבה להכפיש אותו , ומי מאיתנו באמת יודע מה נכון או לא ? ההכללה שנעשתה לכל ציבור הבוחרים של הליכוד היא לא הוגנת ואפילו מעליבה, הרי לא יכול להיות שכולם מקשה אחת. אני מזכירה לענת וקסמן שגם היא נמצאת בקהילת האומנים ומושפעת ממנה. אל לה לשפוט אחרים. אני מבינה שהיא מתוסכלת מתוצאות הבחירות וגם אני אבל אם רוצים לשנות צריך לעשות ולא להתייאש. הכפשות רק מפלגות אותנו, כוחנו הוא באחדותנו, אולי זה נשמע כקלישאה אבל כולנו ערבים זה לזה. את זה אנחנו צריכים לשנן יום יום.

מינהר

New member
דלידה, את צודקת בכך, שהכפשות הדדיות

מפלגות אותנו ומחלישות אותנו.
אבל אל תשכחי כמה שנאה והתמרמרות נושבת מכיוון כל מיני מזרחיים [לא כולם כמובן, יש כאלה שרואים בעצמם סיפור הצלחה, ומרגישים עם אחד עם כולם] אל כלל האשכנזים. כאילו שמישהו אשם להם שהגיעו יותר מאוחר מעולים אחרים, או שהגיעו חסרי יכולות להסתגל.
ההתנהגות הזו דוחה, ושלא יתפלאו שיש כמה אנשים שמביעים את הסלידה הזו.
הליכוד מפלגה מכובדת, ולא הוא הנושא פה. העובדה שהמזרחיים הממורמרים מעדיפים את הליכוד או שס על פני המרכז מראה, שבאמת הם מרוצים ביותר מן המצב הקיים. ולא רוצים כל שינוי. אם כך, הגיע הזמן שיפסיקו עם השינאה לאשכנזים. שסתם מפלגת את העם ומחלישה אותנו.

יוליקה

Member
מנהל
נכון מאד, אני חושבת שמיצינו את הנושא

הנושא הועלה ב-14.4 למה לעורר מחדש??
אפילו ענת עצמה הסכימה שהצורה בה נאמרו הדברים היו מוגזמים,
אך נכונים בחלקם ולדעתי צריך היה לומר אותם...היא לא הזכירה מוצא עדתי...
אך מי שעל ראשו בוער הכובע ייחס זאת לעצמו...

כדי שלא יבלע הנושא כליל, אחכה יום יומיים ואח"כ אעביר אותו לתאריך בו נאמרו הדברים.

מינהר

New member
יוליקה, את צודקת. דברי ענת לא חשובים עד כדי כך.

אבל השינאה אצל חלק מן המזרחיים ממש לא נעלמת, וחבל, כי זה יוצר כמובן תגובות נגד.

ladybug4NLP

Active member
ענת וקסמן-אישה מצויינת, שחקנית מצויינת, בדרנית בחסד

ואני עומדת אחרי כל מילה שלה.

וכן אני אשכנזיה , אקס חרדית הנשואה לספרדי.

ענת וקסמן היה מגיע לה להדליק משואה .

חג שמח

מינהר

New member
היה יפה טקס יום העצמאות, צעידת החיילים והריקודים.

גם הדלקת המשואות. נבחרו אנשים מרשימים ביותר. נהניתי והתגאיתי במדינה.

למעלה