התבטאותו של ח"כ יוסי ביילין בטקס...

cohen shir

New member
התבטאותו של ח"כ יוסי ביילין בטקס...

היום, יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה, התקיים בבבית העלמין בפרדס חנה כרכור כמו בכל בתי העלמין בארץ, טקס מרכזי ומכובד. אך השנה, נציג הכנסת ח"כ יוסי ביילין נאם והציג את טענותיו הפוליטיות בפני המשפחות השכולות והכואבות ולא כיבד את המעמד הניתן לו, ואת המשפחות השכולות. לאור בקשת המשפחות השכולות הפסיק ביילין את נאומו באמצע. בתשובה לשאלה מדוע נהג כך הגיב כי זוהי במה ציבורית וזכותו לומר את דעתו. לפי רעיון דבריו של ביילין היה ניתן להבין במקצת כי אם המדינ ה הייתה פועלת לפי דרכיי השמאל הקיצוני רוב חללי צה"ל לא היו נפגעים. דבריו פגעו בנו כמשפחה שכולה קשות. נשמח לשמוע את דעתכם בנושא. משפחת כהן.

ביילין אדם מעצבן

גם כאדם שמאלני( ואני מעידה על עצמי ככזו), אני מתקשה לקבל את הכנסת הפוליטיקה לבתי הקברות. הבעייה היא שגם מופז, שהיה בקריית שאול, מצא אומנם דרכים מעודנות יותר, ויחד עם זאת, העיז לדבר בשם עברו הצבאי וראיית עולמו. מכעיס ומעצבן. אני הייתי שמחה לשמוע נאום של אחד מאיתנו. סיפור קטן של משפחה וקירבה אישית, מאשר מילים גדולות וריקות של חמלה מנותקת. מצטערת בשבילכם,שנפגעתם משפלות הפוליטיקה הישראלית. ל

No name for now

New member
יש לכבד את המעמד

כמעט כל פוליטיקאי מוצא לנכון לשלב את משנתו בנאום אני חושבת שזה בגלל שאין להם משהו אחר להגיד, אבל זה מבזה את כבוד הנופלים ואת המשפחות זה לא משנה אם זה שמאל קיצוני, ימין קיצוני, מרכז, מרכז-שמאלה, מרכז-ימינה או סגול עם נקודות ורודות לא המקום
ביום הזכרון רע לי מספיק אני לא רוצה לשמוע איך אם רק הייתי בוחרת במפלגת מגדלי המנגו או פקידי מס ההכנסה אבא שלי היה בחיים

למעלה