התבלטות בין נגני MP3

kotz2

New member
התבלטות בין נגני MP3

כבר כמה זמן אני מתלבט בין כמה נגנים, מכיוון שהתקציב שלי לא גדול(500) חשבתי ללכת על נגן ג'נרי בהתחלה ולאחר מכן שיניתי את דעתי.. בהתחלה התלבטתי בין: 1. Digital Audio Player 512MBוSandisk TrekStor iBeat 120 512MB .2 לבסוף נתקלתי בנגן השלישי שדי פתר לי את ההתלבטות אבל בכל זאת חשובה לי דעתכם, אז מה אתם אומרים? מי מבינהם מומלץ? פרט נוסף ששכחתי להוסיף זה שהנגן מיועד לשמיעה בצבא ככה שחשוב שיהיה גם עמיד 3. MP3 CLUBIN SD1024mb

stardust19

New member
SANDISK- הנגן הכי נורמלי מבין כל

האפשרויות שלך. השני זה חיקוי של IBEAD עם D בסוף וזהו נגן ג'נרי לחלוטין. השלישי תקף רק אם יש לך כרטיסי זיכרון מיותרים שסתם שוכבים אצלך בבית וגם אני לא חושב שתראה משהו על המסך שלו. אם אין לך מה לעשות עם הכרטיסי זיכרון אתה מוזמן לתת לי כמה

kotz2

New member
תרשה לי לחלוק עמך

iBeat הוא לא נגן ג'נרי לחלוטין, הוא מיוצר בגרמניה ומייבאת אותו החברה שמייבאת מוצרים של אולימפוס, אמנם, נכון, הוא לא הכי איכותי, אבל בטווח מחירים הזה הוא אופציה אפשרית בהחלט.. לגבי הסאןדיסק, נכון הוא הנפוץ ביותר שקונים היום, אבל גם לו יש את החסרונות שלו. חוץ מזה לנגן השלישי יש פי שתיים נפח(לא שזה משנה יותר מדי) ושמעתי שהוא קרוב ברמה שלו לסאןדיסק וזו הסיבה שאני שוקל לקנות אותו, למרות שאין לי כרטיסי זיכרון מיותרים כמו שרשמת. בקיצור אשמח לשמוע עוד חוות דעת על הנגן השלישי(אם יש פה אנשים שרכשו אחד כזה) תודה

stardust19

New member
הבחירה הסופית היא אך ורק שלך- אנחנו

פה רק בכדי לתת לך כיוון

למעלה