התבלטות יותר מבולבל.

בוביץ

New member
התבלטות יותר מבולבל.

שלום
סורי מראש על האריכות
האמת אני לא יודע בדיוק מה לשאול אבל מרוב קריאה בימים האחרונים באתרים השונים יצאתי רק יותר מבולבל.
קודם אסר על עצמי בחור בן 29, ירדתי בשנתיים האחרונות הרבה קילוגרמים עם התעמלות אבל מכיוון שמדובר בירידה דרסטית הגוף לא נרהא חטוב,
עכשיו אני רוצה להיות יותר שרירי בעיקר בידיים כי הן נפולות, ה אני כבר עושה כושר כבר 3-4 שנים ברצף
בהתחלה בעיקר שיעורי עיצוב ואירובי,אירובי דאנס, קיקבוקס ,זומבה וגם חדר כושר

בשנה האחרונה אני מנסה להתמקד יותר בחדר כושר..
הבעיה שייתיב שנת הלימודים החארונה שלי לתואר אז יהו תקפות שהייתי מבלה הרבה בחדר כושר ואז תקופת מבחנים פחות, עכשיו סיימתי ואני מנסה להתמקד יותר בכושר ובשרירים.
הלכתי למאמן בחדר כושרר שירכיב לי תכנית אבל האמת היא לא נראית לי שכן בהתחלה למרות שביקשתי אני ורצה אימון להגדלת השרירים הוא רצה לתת לי תוכנית לחיטוב ועיצוב(אני במשקל תקין מקסימום קילו יותר )

נסייתי לראות כל מיני תכניות באתרים ורלאות את ההדרכה שלהם ביוטיוב, הבעיה למשל מצאתי את תכנית StrongLifts 5×5 Beginner Strength Training Program
http://www.kilogram.co.il/620/תוכנית-אימונים-stronglifts-5×5-beginner-strength-training-program/

יש צורך פה בתרגילים מכו Pull-ups & Chin-ups בחיים לא עשיתי את זה בגלל השומן שהיה לי .
ואני די מפחד לנסות מהפאדיחה לנסות ולהיכשל וכל האנשים מסביב מסתכלים עלי..

בנוסף לגבי תזונה, אז לא הבנתי אם כדאי לאכול אבקת חלבון אולא, מרוב המאמרים שקראתי יצאתי מבולבל
בינתיים בשבוע האחרון) החלטתי להוסיף קופסת טונה או שניים ישר אחרי האימון כושר ..
אני די אוכל חלבון לרוב גם ככה קופסת טונה במים עם סלט, ו300 גרם שניצל עוף.

ככה שאני לא בטוח שנאי צריך עוד אבקת חלבון.. הבעיה שאני אלא אוכל אותם ישר אחרי האימון.

למעלה