התבלטות לגבי עוגת גבינה

gaya84

New member
התבלטות לגבי עוגת גבינה

בוקר טוב
אני מכינה עוגת גבינה לתחרות בעבודה ואת הדקורציה כבר בחרתי.. כמו כן, החלטתי שאני הולכת על עוגת גבינה קרה עם מראה לבן ונקי (חשבתי על ציפוי של שוקולד לבן או משהו בגווני לבן-שמנת) ועל בסיס של בצק פריק.
אני מתלבטת בין המתכון של עוגה קרה שחוזר על עצמו פחות או יותר באתרים רבים (גבינה לבנה ו/או גבינת שמנת, שמנת מתוקה, ג'לטין, גרידת לימון (לא תמיד מופיע) ועוד כמה מצרכים) או ללכת על מתכון עם קרם פטיסייר בפנים (מצאתי שני מתכונים, אחד עם שוקולד לבן בפנים ואחר עם 70 גרם רוויון-מאפיית דלאל).
העניין הוא שלא הכנתי מעולם עוגת גבינה (חובבת יותר שוקולד) ואני מעוניינת שהעוגה תהיה טעימה מאוד. על מה אתם ממליצים? אם יש לכן מתכון אחר לעוגה קרה אשמח לשמוע! האם אתם ממליצים על ציפוי שוקולד לבן או ציפוי אחר (חשוב לי כאמור שהציפוי יהיה בגווני לבן, בדקורציה אני מוסיפה מעט צבעים).

תודה רבה
גאיה
 

gaya84

New member
שכחתי לציין

שכחתי לציין שבמתכונים שחוזרים על עצמם משתמשים באינסטנט פודינג וניל, כנראה הקרם פטיסייר מחליף אותי, האם זה טעם שונה לחלוטין?
אשמח לקבל המלצות למלית גבינה מניסיונכם.

שוב תודה
גאיה
 
עוגת גבינה

עוגה לתחרות צריכה להראות גם מיוחד לא?
אולי עוגה שהיא רק לבנה תהיה משעממת למראה?
אם תרצי ראיתי פעם מתכון לעוגת גבינה עם ציפוי של דיסקית ג'לי תות או קרם תות...
אז אני אחפש...
 

gaya84

New member
נכון

עוגה לבנה באמת משעממת, חשבתי להשאירה לבנה כדי להקנות לה מראה קלאסי ולעטר אותה בזילוף פרחים או משהו בסגנון. אשמח לקבל את המתכון עם ג׳לי תות.
אגב, איזו עוגה לדעתך ״מרשימה״ יותר, אפויה או קרה? מתלבטת בין שמח הסוגים..

תודה!!
 
מתכון

וואו אני לא מוצא...
כעיקרון את יכולה להכין עוגת גבינה לא אפויה, לשים אותה על דיסקית של דבר פריך כלשהו
ועל זה לשים דיסקית דקה ואחידה של ג'לי תות או פטל (לדעתי אדום משתלב על לבן...)
התוצאה זאת עוגה לא מקושטת מדי... דיי נקייה במראה- שכבה של לבן ושכבה של אדום.
בהצלחה :)
 
למעלה