התבלטות לגבי עוגת גבינה
בוקר טוב
אני מכינה עוגת גבינה לתחרות בעבודה ואת הדקורציה כבר בחרתי.. כמו כן, החלטתי שאני הולכת על עוגת גבינה קרה עם מראה לבן ונקי (חשבתי על ציפוי של שוקולד לבן או משהו בגווני לבן-שמנת) ועל בסיס של בצק פריק.
אני מתלבטת בין המתכון של עוגה קרה שחוזר על עצמו פחות או יותר באתרים רבים (גבינה לבנה ו/או גבינת שמנת, שמנת מתוקה, ג'לטין, גרידת לימון (לא תמיד מופיע) ועוד כמה מצרכים) או ללכת על מתכון עם קרם פטיסייר בפנים (מצאתי שני מתכונים, אחד עם שוקולד לבן בפנים ואחר עם 70 גרם רוויון-מאפיית דלאל).
העניין הוא שלא הכנתי מעולם עוגת גבינה (חובבת יותר שוקולד) ואני מעוניינת שהעוגה תהיה טעימה מאוד. על מה אתם ממליצים? אם יש לכן מתכון אחר לעוגה קרה אשמח לשמוע! האם אתם ממליצים על ציפוי שוקולד לבן או ציפוי אחר (חשוב לי כאמור שהציפוי יהיה בגווני לבן, בדקורציה אני מוסיפה מעט צבעים).
תודה רבה
גאיה
בוקר טוב
אני מכינה עוגת גבינה לתחרות בעבודה ואת הדקורציה כבר בחרתי.. כמו כן, החלטתי שאני הולכת על עוגת גבינה קרה עם מראה לבן ונקי (חשבתי על ציפוי של שוקולד לבן או משהו בגווני לבן-שמנת) ועל בסיס של בצק פריק.
אני מתלבטת בין המתכון של עוגה קרה שחוזר על עצמו פחות או יותר באתרים רבים (גבינה לבנה ו/או גבינת שמנת, שמנת מתוקה, ג'לטין, גרידת לימון (לא תמיד מופיע) ועוד כמה מצרכים) או ללכת על מתכון עם קרם פטיסייר בפנים (מצאתי שני מתכונים, אחד עם שוקולד לבן בפנים ואחר עם 70 גרם רוויון-מאפיית דלאל).
העניין הוא שלא הכנתי מעולם עוגת גבינה (חובבת יותר שוקולד) ואני מעוניינת שהעוגה תהיה טעימה מאוד. על מה אתם ממליצים? אם יש לכן מתכון אחר לעוגה קרה אשמח לשמוע! האם אתם ממליצים על ציפוי שוקולד לבן או ציפוי אחר (חשוב לי כאמור שהציפוי יהיה בגווני לבן, בדקורציה אני מוסיפה מעט צבעים).
תודה רבה
גאיה