התבלטות

בדד11

New member
התבלטות

צהריים טובים יש לי בעיה ואני מעוניין בייעוץ ופיתרון.אני בן 40+ יוצא עם אשה בת 40+ כשמונה חודשים. כרגע אני אוהב אותה והיא יקרה וחשובה לי והיא גם אוהבת אותי מאד ואני חשוב לה מאד. הסקס בינינו מדהים ומשתפר מפעם לפעם. לפני כארבע חודשים היה לי חוסר ביטחון בקשר וחיטטתי לה בפלא. שם ראיתי התכתביות בקטע מיני מאד עם שלושת ידידים ותיקים שלה. סיפרתי לה את זה וקיבלתי בראש שחדרתי לה לפרטיות והיא צודקת. באותו חיטוט גיליתי שהגברת יש לה רומן לא ממומש עם חבר מעבודה. בחור דתי ונשוי.זאת אומרת שהיה ביניהם קשר יותר מחברי לא סקס מלא לטענתה והרצון לקשר יותר בא ממנה ולא ממנו. אמרתי לחברתי שאני יודע את כל הסיפור והיא מסרה לי. קודם כל שאתה מקבל הכל ממני וזה אמת אין חוסר. דבר שני שטוב לה איתי והיא נשארת כאשר לא יהיה טוב תקום תלך כנ"ל עליי. בקשר לבחור השני היא טוענת שבחודשים האחרונים הקשר איתו ירד ונעצר מבחינה מינית ורומנטית בגלל שהקשר שלנו התגבר ואשתפר וזה נכון וגם בגלל שהוא מתחזק בדת. עוד נקודה מאז שגיליתי את הקשרים והתכתביות המיניות היא חתכה מכולם וטוענת שהיא שלי ורק שלי. כל כמה זמן הנושא בינינו עולה אין לי שליטה על זה תת מודע ואני שואל שאלות מביכות מעצבנות וכמעט נפרדים. מצד אחד מאד טוב לי איתה מצד שני הסיפור מציק לי. מה עליי לעשות להמשיך או להפרד

שלום

קיום קשר גופני או אינטימי עם אדם אחר בזמן שיש זוגיות הוא בגידה וזה אסור. מובן שגם לנשוי אסור בשום אופן לקיים קשר אינטימי עם החברה שלך. אם הקשר אתה חשוב לך, אני מציע שבינתיים לא תהיו חברים אלא אולי רק ידידים טובים, ואולי פעם המצב ישתנה ותוכלו לחזור להיות חברים.
&nbsp

בדד11

New member
עדכון חידוד

אולי מרוב מה שכתבתי אבל כתבתי את זה במאמר הראשון. הגברת טוענת ואני מאמין לה שאין לה קשרים רומנטיים מיניים עם גברים אחרים לאחר שהקשר שלנו התחזק השתפר. אין לה קשר מיני רומנטי חוץ ממני כבר שלושה חודשים. בקשר לבחור הדתי היא בקשר חברי והיא טוענת שהיא אוהבת אותו אבל טוענת שזה אהבה אחרת והיא טוענת שביניהם אין קשר רומנטי מיני.הקשר ביניהם מעל חמש שנים בתקופה שהיה לה משבר עמוק וזה קשר בלתי ממומש לא קשור אליי בגלל שהוא דתי ונשוי אבל היה שם מזמוזים ירידות אבל לא סקס מלא

ELLA1992

New member
נשיקה בפה היא ועוד איך בגידה

גם התכתבות מינית עם גברים היא בגידה, גם אם לא נפגשה עמם, גם אם לא נגעה בהם, היא התכתבה איתם באופן מיני ולא ראוי יחסית לאחת שיש לה בן זוג, בגידה לכל דבר, בגידה היא לא רק מגע פיזי, יש גם בגידה רגשית,
עזבו בגידה, היא שיקרה לו, הסתירה ממנו, רימתה אותו, גם במידה והוא יבחר להישאר איתה במערכת יחסים האמון שלו יהיה מעורער
אמון - קל לפגוע בו, קשה להחזיר אותו.

רואה 6 6

New member
ממליצה לך לקחת נשימה עמוקה ו...

לשלוח אותה חזרה הביתה.
ההצתדקויות, ההתקפה (פולש לה לפרטיות) במקום להגיד ,אתה צודק ואני פגעתי בך זוהי התנהגות בלתי נסבלת .אתה לא אמור להכיל את זה ופליזזז, אל תסכים להישאר רגע מיותר אחד איתה ובכך "לאשר" לה להמשיך להתנהג באופן כזה מסריח.

ELLA1992

New member
ההסבר שהיא סיפקה לך הוא די גרוע בעיניי.

"היא טוענת שבחודשים האחרונים הקשר איתו ירד ונעצר מבחינה מינית ורומנטית בגלל שהקשר שלנו התגבר"
ובמילים אחרות- היא טוענת בעצם שהאם היא תבגוד או לא זה תלוי בהאם הקשר ביניכם טוב או לא, בין אם הקשר טוב ובין אם לא, לא בוגדים, אם לא טוב לה, שתפרד, למה לבגוד?
ההסבר שלה למעשים שלה מאחורי גבך הוא הסבר גרוע, ניסיון עלוב להתחמק מבגידה, תוך מחשבה שפשוט תסלח לה.

תשאל את עצמך את השאלות הבאות:
1. אם אני נשאר איתה, האם יהיה לי אמון בה? האם אסמוך עליה מעתה ואילך?
2. האם אני מסוגל לסלוח על שקר שכזה מאחורי גבי?
3. האם אני יכול להיות בקשר שבו הכנות שואפת ל-0?

אם התשובות לכל השאלות הללו יהיו -לא, אז פשוט תפעל בהתאם.

למה לבזבז את זמנך היקר על מישהי שמרשה לעצמה לדבר עם גברים בצורה מינית מאחורי גבך ועוד להגיד לך שכשהקשר מתגבר אז היא מפסיקה?

למה לא, בואו כולנו נבגוד בבני זוג שלנו כשהקשר שלנו בקשיים, ונפסיק לבגוד כשהקשר בעלייה, האם זה נשמע לך הגיוני?
לסיכום: היא מורחת אותך !
תפעל בהתאם

בהצלחה

Nirwood

New member
מזל טוב

נפלת על שרמוטה.

עצה שלי:
תחתוך, ויפה שעה אחת קודם.

Shamy

New member
נשמע לי שהיא כנה

היא אמרה לך את האמת..לפחות אני הייתי מאמינה לזה לפי איך שזה נשמע מפיך נשמע שהבחורה באמת מעוניינת רק בך והיא כרגע רק איתך

אם הסיפור מציק לך אני ממליצה לדבר על זה עם גורם מקצועי כדי שתחשבו ביחד איך תוכל לקבל בחזרה את האמון מבת זוגתך הנוכחית מבלי להגיע לריבים קיצוניים. ותחשבו על תוכנית אתה ובת זוגתך מה אתם ביחד עושים כדי שהאמון שלך בה יחזור.

מקווה שהצלחתי לעזור תעדכן...

בדד11

New member
תודה

אני בינתיים אתקדם עם הכיוון שלך וימשיך איתה למרות שבתת מודה הקטע מפריע . אני מרגיש איתה נאהב רצוי נחשק לא מרגיש חוסר וגם היא טוענת כל הזמן שהיא איתי ורק איתי וטוב לה איתי ואם לא היה טוב לא היתה איתי. איך אני יכול לבנות צעדי אימון בלי יעוץ מקצועי

למעלה