התבלין בהרט, עם מי הולך? חוץ מדגים אורז? בשלב הבישול? בשלב ההגשה ?
F Falcor New member 23/12/16 #2 הולך עם בשר טחון מצויין בדרך כלל מוסיפים למסה לפני הבישול/טיגון/צלייה רצוי להזהר עם התבלין הזה - הוא אגרסיבי לכן לפעמים רצוי מעט ממנו ולא יותר.
הולך עם בשר טחון מצויין בדרך כלל מוסיפים למסה לפני הבישול/טיגון/צלייה רצוי להזהר עם התבלין הזה - הוא אגרסיבי לכן לפעמים רצוי מעט ממנו ולא יותר.
bali New member מנהל 23/12/16 #3 טיפה באורז מהתחלת הבישול, הולך גם עם בשר בקר טחון וגם לא טחון, ממולאים, קובה, ותבשילים. אמא שלי עושה גם חלקי עוף בתיבול של בהרט וסומאק עם הרבה בצל ויוצא מעולה.
טיפה באורז מהתחלת הבישול, הולך גם עם בשר בקר טחון וגם לא טחון, ממולאים, קובה, ותבשילים. אמא שלי עושה גם חלקי עוף בתיבול של בהרט וסומאק עם הרבה בצל ויוצא מעולה.
M Maldini Girl New member 24/12/16 #4 אני אוהבת בהרט בעוף למשל, כשאני מכינה עוף בתנור אני מתבלת אותו בתערובת של בהרט, כמון ופפריקה. כנ"ל על חזה עוף צלוי על האש/ על המחבת.   כשאני מכינה תבשיל של לבבות/ כבד אני אוהבת גם לשים בתיבול שלו בהרט. הולך מצוין גם בקציצות.
אני אוהבת בהרט בעוף למשל, כשאני מכינה עוף בתנור אני מתבלת אותו בתערובת של בהרט, כמון ופפריקה. כנ"ל על חזה עוף צלוי על האש/ על המחבת.   כשאני מכינה תבשיל של לבבות/ כבד אני אוהבת גם לשים בתיבול שלו בהרט. הולך מצוין גם בקציצות.