התבלינים - אין סוף...

סנטה

New member
התבלינים - אין סוף...

מקום 13 בגלגלצ ... בדרך לפסגה ? כל הכבוד להם באמת מפרגן.תמשיכו להצביע להם. כל הכבוד.

stupidity

New member
בא לי...

בא לי לשמוע בגלגלצ' את השיר שלהם 'בא לי'.. הרבה יותר טוב מזה שמשמיעים עכשיו לדעתי..

stupidity

New member
אני מפרגנת..

כל הכבוד שהם הגיעו לגלגלצ.. ולא אמרתי שהם לא טובים. גם לפני הפרסום הייתי שומעת את 'בא לי' ו'צועקת' אבל אני בכל זאת מקווה לשמוע את השיר שלהם 'בא לי' בגלגלצ, שלדעתי אני חושבת שהוא יותר טוב.

סנטה

New member
אמן חכם לא יוציא את השיר הכי טוב בהתחלה...

הם עושים צעד חכם...או החברת הפקות שלהם סביר להניח שבחרה את השיר הזה כסינגל ראשון. עושה צעד חכם. מוציאים סינגל שהוא לא רועש מדי ולא שקט מדי...די בינוני .שיר טוב . כסניגל ראשון הסינגל הבא יהיה יותר טוב...הסינגל השלישי יהיה גם כן טוב . ואז ייצא דיסק. אני זוכר שסינגריה לדוגמא הוציאו את מרגיש אחר...שיר טוב אבל תראי זה אני שיר הרבה יותר טוב וזכה גם בשיר השנה.

את 'בא לי' כבר ניסו לשחרר כסינגל

הוא לא עבר את הפלייליסט של גלגלץ ול'מלחיץ' היה קליפ ב24 שלא הלך לו כלכך אינסוף התקבל ישר. ועכשיו כשמכירים אותם כבר והם בנו לעצמם שם, הם יכולים לנסות לשחרר את השירים הבאים כסינגלים. ואגב, לכל השירים שעדיין לא הוקלטו יש סיכוי להיות סינגל. כולם מאוד טובים.

AdamINC

New member
צריך לזכור גם...

שאת 'בא לי' ו'מלחיץ' הם הוציאו די עצמאית.. ז"א, לא הייתה להם יחצנית שמבינה משהו כמו עכשיו (ואני מכיר את היחצנית שלהם והיא תותחית) אז זה די שונה עכשיו נראה לי... חוצמזה שאין סוף הוא שיר מעולה.

ricki101

New member
אם אני יודעת למי אתה מתכוון

אז היא כבר מזמןןןן לא היחצנית שלהם... עכשיו מייצג אותם ליאור מילר.... תצביעו תשפיעו וקפצו לקומונה!!! :)

AdamINC

New member
מה קשור מייצג ליחצנית?

מי שמייצג אותם הוא אכן ליאור מילר.. אבל מי שעושה להם יחסי ציבור היא מאיה צ'לצ'ינסקי (כמו שכתוב בסינגל "אין סוף") אין קשר בין מי שמיחצן לבין המייצג.... ז"א, יש קשר, אבל זה לא אומר שהם עושים את אותה עבודה.

AdamINC

New member
באמת כל הכבוד להם!

אני מצביע כל שבוע.. שמעתי שההופעות שלהם ממש מפוצצות בת"א. זה מגניב לאללה! אילת על המפה... ולפחות בדרך הטובה

למעלה