התגובה לנשים בסלאשדוט

ailag

New member
התגובה לנשים בסלאשדוט

שוטטתי עכשיו בבוינגבוינג ונתקלתי בסיפור הבא: מישהי כתבה משהו שwas slashdotted. יענו, סלאשדוט קישרו אליה והרייטינג שלה זינק פלאים. אבל מה? היא קראה את התגובות והרבה מהן דיברו על איך שהיא נראית ולא על מה שהיא כתבה. אחרי כמה זמן היא חזרה לקרוא שם ומצאה שאנשים מוחים נגד אותן תגובות שטחיות. היא סיכמה את הסיפור כאן: <קליק />. לא קראתי את כל התגובות, אבל אולי כדאי להזכיר אחת מהן שאמרה שבעצם לחנונים אין ממש נסיון עם נשים. הם לא יודעים איך "לאכול" את זה אז ברגע שהם רואים אישה - ועוד אחת חנונה - ככה הם חושבים. אנשים העירו, ככל הנראה גם בסלאשדוט, שזו אחת הסיבות שרואים פחות חנונות - בגלל התגובה אליהן.

ailag

New member
ונצלש עצמי

סתם לפרוק עצבים. משהו אחר לגמרי שקרה השבוע, וחבל שלא צעקתי על הבנאדם במָקום. אני וובמאסטרית. בימים אלו המנהל שלי ("הבוס") ואני עושים פגישות עם אנשים שאנחנו מנהלים את האתר של ה"מדור" שלהם כדי לפתח את הגרסה הבאה שלו. בפגישות אנחנו מבררים תכלס מה הלקוח צריך באתר. (כולנו חלק מאותו ארגון) נפגשנו עם נציג קולני משהו שבעיקר לא ידע להשתמש באתר אותו הוא מייצג (והוא אמור להיות אחראי עליו!), רצה טובות אישיות (שאני אעדכן לו דף אישי שאם גם אחרים יבקשו עדכון כזה זה לא יגמר) ובעיקר היה כ"כ תוקפני שהוא לא יסכים לשום דרך אחרת - למשל קשה להסביר לו שהפיצ'ר שהוא דורש! שיהיה באתר כי לא יכול להיות! שאין אותו!! בעצם קיים והוא לא השתמש בו. אניווייז. במקומות רנדומליים בפגישה, בעיקר כשהוא ניסה להתקמבן איתנו כדי שאני אעדכן את האתר האישי שלו (כאילו הוא יותר חשוב מהאתר הכללי שהוא מייצג..) ובכלל כשזה "התאים", הוא פשוט הניח את היד שלו באופן תקיף על הירך שלי, תוך כדי דיבור בטון קצת מתנשא/משפיל. לא על הכתף או משהו כזה, על הירך. עכשיו, עזבו הטרדה מינית כי זה לא (לא הרגשתי מוטרדת מהבחינה הזאת). איזו חוצפה!! אני בטוחה שלוובמאסטר הקודם, שהוא בן בגילי בערך, הוא בחיים לא היה עושה ככה - בטח שלא נוגע בו במקומות שלא נהוג לגעת, אבל גם לדבר בטון קצת כאילו הוא מדבר לילד .. כאילו אני בעצם איזה ילד שאומרים לו מה לקנות בסופר.. ממה שאני רואה, ההבדל היחיד שרלוונטי למקרה הזה ביני לבין הקודם הוא שאני בת, הקודם בן. למזלי המנהל שלי, ממה שראיתי עד כה, פמיניסט "כמושצריך". בפגישה הוא לא כ"כ קלט שזה לא בסדר (לא אשמתו) אבל בפעם הבאה הוא יעיר לו. כדאי מאוד, כי אם הוא לא יעיר אני אעיר, וזה יהיה מאוד -מאוד- תקיף. (רמז: הפגישה הבאה איתו היא עם כמה אנשים חשובים, והמשפט "תפסיק כבר לגעת בי" לא ישתמע להם לשתי פנים). אגב, ההסבר הכי טוב למה שקרה זה זה שהסברתי למנהל שלי, כשהוא טען שזה לכיוון של הטרדה מינית - זה לא, אבל אם אותו נציג היה פונה אליו בכינוי "חמודי" כל הזמן הוא היה מרגיש מוטרד ב-דיוק כמוני. אבל משום מה לא סביר שהוא יקרא לו "חמודי". מעניין למה.

טושטוש5

New member
חוצפה... ../images/Emo123.gif

טוב שיש לך את הכוחות להעמיד אותו במקום, ואת המנהל שעומד מאחוריך. לא להאמין שעדיין נתקלים בדברים כאלה היום. תעשי את הדבר הנכון!

ailag

New member
אוי, איכס

כנראה שלזה הם התכוונו. הבאתי קטעים נבחרים/סיכום פה.. שימו לב שהמנהלים שם נותנים ניקוד לכל פוסט לפי קריטריונים: insightful, funny וכו', ההודעה הראשית שם סווגה כ funny בינונית והשאר, ממה שאני רואה, לא סווגו. כמו כן, הרבה הגיבו בצורה אנונימית. וההודעה המקורית? כתבה שלה ושל עוד מישהו על בלוגים בכלל.
נושא: Annalee Newitz, will you marry me? [...] A woman can be forgiven so many faults with so much going on between her ears. Mom, Dad - this is my girlfriend: [תמונה שלה מגוגל] תגובה: But did you look at the next hit [othermag.org]? She looks like Velma from Scooby Doo. תגובה אחרת: (אחרי תמונה שלה מרימה אצבע אמצעית למצלמה) [...] But hopefully, a girl who gives the finger like that will never use the phrase "go slow" in a sexual encounter. Now *that* would make her rock. תגובה אחרת, אחרי שמישהו אמר שהיא לא הכי רזה בעולם: Everybody knows that chubby girls are way better in bed, anyway. Especially chubby girls who look hot in a suit: [תמונה שלה בגוגל, לובשת חליפה] ואחרונה חביבה: [...] the great thing about dating brainy chicks who talk all the time because they're public intellectuals is that their tongues get a lot of exercise from all that yakking. That makes them give really great head! [...]​
איך לעזאזל בנות יכולות לעבוד עם מטומטמים כאלה, שהם קוראים כתבה שלהן וישר חושבים איך הן יורדות להם?? צחוק או לא, זה עובר את הגבול.

ailag

New member
וההודעה השניה

כאן. הידיעה המקורית מפנה לכתבה מוזרה על DRM שימנע הפיכת מכשירים לצעצועי מלחמה, כמו הסיפורים הדביליים על מלחמות בין שואבי אבק שחנונים פירקו והפכו לצעצועים. יענו קרבות תרנגולים עם שואבי אבק בשלט רחוק.. (הכתבה מתארת קונספירציה למנוע מעשים כאלו לDVDים בעזרת DRM. שזה די גיבוב מילים נונסנסי, האמת) עם זאת, הניסוח הוא: Roberto writes "Gorgeous nerd Annalee Newitz hacked a political interpretation to ... לזכותו של רוברטו יאמר שהוא כתב אח"כ לאותה חנונה והתנצל שהאנגלית לא טבעית לו והוא לא התכוון לתאר אותה בצורה כזאת מפלה. חבל שסלאשדוט לא מחקו את המילה הזאת לפני שהעלו את הידיעה וזהו. בתגובות לכתבה הזאת יש אנשים שאומרים שזה לא יפה להגדיר אישה קודם כל לפי המראה, אבל עדיין יש שם כאלו שמצאו תמונות שלה בגוגל ודנים ב"האם היא באמת gorgeous או לא", כאילו זה רלוונטי למלחמות בשלט רחוק בין מכשירי DVD שפירקו קצת. נ.ב. ההתייחסויות בתגובות לסוסי פוני לא רלוונטיות לענייננו - הן קשורות למתיחה של ה-1 לאפריל באתר, שהפך עצמו לורוד ושינה נושא ל "OMG! Ponies!!‎" עם ידיעות פקציות בהתאם.

למעלה