התגובה שלי לתערוכה של סקוור......

התגובה שלי לתערוכה של סקוור......

בגדול מאכזב מאוד אחרי כל ההייפ המטורף שלהם.
פפ7 ריימיק- לא בשבילי
deus ex - המשחק יהיה מדהים, פשוט נורא התאכזבתי מהטריילר ציפיתי לראות הדגמה ארוכה של גיימפלי ובסוף קיבלנו עוד טריילר שהוא בעיקר עלילתי ודי דומה לטריילר הקודם חוץ מקצת גיימפלי.
גם קצת מאכזב שהיכולת החדשה של אדם נראת סה'כ הרג מרחוק עם הנשקים האלה שיוצאים לו מהיידים.

גם בתור מעריץ גדול של משחקים יפנים, רוב החשיפות ממש לא סיפקו את הסחורה בעיני.... רק סטאר אושן היה נחמד, על היטמן כבר ידעתי אז לא יכול להגיד שהיה לי עוד ממה להתלהב.

Just cause 3 נראה מעפן כתמיד. מישהו באמת נהנה מהמשחקים האלה ? כאילו חוץ משלום אספיר שמשחק בכל משחק כמעט.

אני רק מרגיש צורך להגיד, שאם מישהו שראה את התערוכה של סקוור חשב שבגלל שהיה המון משחקים יפנים אז זה מספיק. אני עדיין התאכזבתי, רובם כאלה
שבכלל, לא רציתי, ומה שכן רציתי לא היה כמעט.

כמו שאדם אומר "אף פעם לא ביקשתי את זה"
בעע KH3

PlayGirl3

New member
תמיד יכול להיות יותר טוב, אבל אני לא מאוכזבת

אתה יודע מה דעתי על פפ7, אבל כלכלית זאת אולי ההחלטה הכי חכמה שלהם להוציא את המשחק הזה.

HK3 נראה מקסים ואני מקווה שהם למדו מהטעויות של KH2. המשחק הראשון היה טוב מאוד אז יש לי עוד אמונה במותג הזה.

DE, היטמן ו-JC החדשים אני מקווה שיגיעו לפלוס בסופו של דבר כמו המשחקים הקודמים, כי אין סיכוי שאקנה אותם ביותר מ-10 דולר. בשניהם לא נראה שיש יותר מדי חידושים. ב-JC הם עפו על זה שאפשר לירות תוך כדי צניחה...זה מה שהם חושבים שיגרום לאנשים לקנות את המשחק? בטריילר של DE קיבלנו עוד טעימה מהשחקני קול הגרועים, לא למדו כלום. לפחות הגרפיקה השתפרה. ההיטמן החדש לא נראה טוב.

SO5 זה משהו שחיכיתי לו שנים ונראה שהוא מתקדם בכיוון הנכון.

Nier אולי צריך לתת להם קצת חסד עם המשחק הזה ולחכות ליותר מידע עליו. נכון שהראשון היה זוועה אבל זה צוות אחר לגמרי. כמובן שהייתי שמחה הרבה יותר להחייאה של מותג יותר נורמלי, אבל צריך לקבל כל משחק הז'אנר בברכה בשלב הזה.

המשחק סמארטפון היה פשוט בדיחה. לא יודעת מה הם חשבו לעצמם כשבחרו להציג כזה דבר ב-E3.

המשחק FF world הזה, לא יודעת מה להגיד עליו. לא הבנתי אפילו מה זה אמור להיות. וכנ"ל ה-IP החדש שלא הראו עליו כלום ועובד עליו צוות אלמוני.

לסיכום, שני משחקים שמאוד אשמח לשחק בהם וכל השאר אשמח שיגיעו לפלוס או למבצעים.

השאלה אם Nier 2 הוא המשך ישיר לקודם?.

כי לא ממש הבנתי אם הדמות שראינו זו yonah מהמשחק הקודם, ואם כן לא סיימתי אותו ואין לי ראש לסיים אותו בכוח. אני רוצה התחלה חדשה וסיפור חדש ומנותק מהקודם ואז אני באמת אוכל לתת לזה הזדמנות בלב שלם.

אני אוהב SO אני באמת אוהב, ואני שמח על SO5, פשוט לא ברור לי למה את S0 הם מביאים למערב ועל דרגון קווסט צריך להתחנן כל הזמן, זה כזה מתיש.
KH3 חברה שלי רוצה לשחק בזה אז אולי אם אני אשחק את זה איתה זה יהיה נחמד הפעם, לא יודע, בספק רב...

Megalomaniac911

New member
יפה שאני לא היחיד שלא אוהב את Just Cause

הקודמים פשוט היו משעממים, אולי המשחקיות כיפית אבל התוכן על הפנים. והגרפיקה של החדש נראת גרועה לדעתי, יחסית למשחקים האחרים של הדור החדש.

תיאור מדויק...אין למשחקים האלה level design בשיט.

זורקים אותך לעולם ענק ואומרים לך תתפרע, בלי שום דבר מעבר להתפרעות.

למעלה