התגייסות להחייאת הפורום!!!!!!!!

nuna19

New member
התגייסות להחייאת הפורום!!!!!!!!

אני מתכבדת בזאת להעלות פינה חדשה שאני מאוד מקווה שתכניס חיים בפורום!!!! מילון פורום דודו טסה!!!!!!!!!!!!! (כן כן אני יודעת שכבר עשו פעם אבל זה לא שדודו עמד במקום מאז המילון הקודם! יש עוד הגדרות!) אז אני אשמח אם תכניסו ואם זה יילך לפי הא"ב. זה יהיה ממש נחמד.

nuna19

New member
אוהב את השירים

האלבום הראשון שדודו הוציא בגיל 13. אמנם קצת קשה למצוא אותו היום אבל הוא מבליח מדי פעם בפינות שלא חשבנו שיצוץ בכלל. האלבום הוא בסגנון ים תיכוני ויש בו הרבה שירי אהבה נכזבת... דודו היית בן 13! עד כדי כך?!

RTur

New member
אני שר

ה-להיט של דודו מאותו אלבום שמוזכר מעלה ("אוהב את השירים"). תגובתי כתגובתה של אמא פולניה מסורה - וייזמיר.

RTur

New member
אני רץ

אחד הלהיטים הגדולים של דודו, יצא באלבום "מתוך בחירה". לשיר צולם קליפ-אולפן (דודו והנגנים שלו מאותה תקופה - קרן אבראשי, ירון גורן ושמוליק דניאל - מצולמים באולפן טלוויזיה שרים את השיר) שהיו עושים בימיו הראשונים של הערוץ עקב חוסר קליפים ישראליים. *נראה אתכם מצליחים לשיר את המשפטים בשיר במהירות שדודו עושה מבלי לטעות ולהתבלבל חח*

RTur

New member
אבוא אלייך

שיר מתוך האלבום "בדיוק בזמן" של דודו. אחד האהובים עליי מהאלבום הזה.

RTur

New member
אבי נשר

האישר שאחראי על הסרט "סוף העולם שמאלה" וביקש מדודו להשתמש בשיר "פוג אל נאחל" כפסקול לסרט הזה. במיוחד לסרט הזה הוקלטה גרסה שונה של השיר - שינוי קל בעיבוד עם יותר כלי נגינה וקטע קריינות שונה שבוצע ע"י רונית אלקבץ.

RTur

New member
אלי יצפאן

דודו היה אחד מהנגנים הקבועים בלהקת "החברים של בוזונה" בתוכנית של אלי יצפאן בערוץ 3 בכבלים לפני כמה שנים. לאלי היה הרגל קבוע לרדת על דודו בכל תוכנית בערך.

nuna19

New member
אחד

קטע אינסטרומנטלי שנמצא בדיסק השני של דודו (תלוי איך סופרים) "יותר ברור".

nuna19

New member
אמרי לי

אחד השירים הכי יפים באלבום של דודו: "מתוך בחירה"

RTur

New member
בדיוק בזמן

שם האלבום הרביעי של דודו וגם שמו של שיר הנושא מאותו אלבום.

RTur

New member
באת עם השקט

שיר מתוך האלבום "מתוך בחירה" של דודו. השיר גם יצא כסינגל ומאוד הצליח באותה תקופה.

nuna19

New member
בוצ'אצ'י

סרט על טבחים בחיל האוויר ועל היחס אליהם שמשתנה בסופו של דבר. דודו אחראי על המוסיקה בסרט אבל גם קצת משחק בו...

nuna19

New member
ברי סחרוף

לא מזמן יצא שיר משותף לברי ולדודו השיר בעיראקית והוא נקרא:"תריב אני אותרוך" (נכון ארתור?) שישתפו שוב פעולה!!!!!

למעלה